Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
23
Favori
39.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Souls glitch yapabilirsin nette videolari var, sen cok gec baslamissin bunlara, efsane oyundur bu da ama eski gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Temmuz 2024; 0:56:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın glitch yapmam ben hocam. Rehber videolarla ilerliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Asiri op olmuyorsun zaten oyun onu ayarlamis, Allah kolaylik versin simdiden, en zor souls oyunu bu amele gibi ordan oraya cok fazla yuruyorsun fast travel olmadigi icin

O yürüme işi kolay bence. Şöyle kolay yani; oyun anlık olarak save aldığı için boss kapısına gelince save alıyorum, ölürsem önceki save'i geri yükleyerek kapıdan devam

Ben hic oyle yapmadim hep yurudum ama souls asigi oldugum icin koymadi.

Platinlemedigim tek souls oyunu ds2 o da %74te kupasi, save gittigi icin birakmistim tekrar aldim oyunu ama kasmaya useniyorum, platinleyeceksen haberim olsun

Souls oyunlarından bi DS2 ve DS3 kaldı onlara da DS1'den sonra sıra gelecek server'ları açıksa boss'lara beraber girebiliriz

Olabilir gireriz, ds3 felakettir platini zevklidir ama en karmasigidir cok severim ama ds3u benim icin yeri baska

• DS 3 de Anor Londo'da ki şövalyelerden kulak mı ne farmlıyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Platinle ilgili aklımda en çok yer edinen buydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka o item her dustugunde zevke geliyordum

• Stray Demon biraz zorladı. Hem alan çok dar hem de alan hasarı veren bir büyü saldırısı var. Bi yarım saat kadar uğraştım

• Catacombs da yer altı mezarlarında patches bana görünmedi. Eksik ne yaptım anlamadım. Catacombs da görünmesi için birşey yapmalı uyum. Sonra görülecek mi. Catacombs da görğnmesede görevini tamamlayabilir muyum. Platin almada görevini yapmam gerekiyor mu.

• smlk kullanıcısına yanıt
    tombs of the giantsa gitmistir muhtemelen, orada seni kuyuya atacak.

Trophye etki eden bir unsuru yok diye hatirliyorum.

Tamamdır teşekkürler. Yani oradan sorunsuz bir şekilde devam mı edecek

• smlk kullanıcısına yanıt
    Eder sen dedigim gibi o bolgeye ugra onu %90 gorursun, el feneri itemini takmayi unutma ama her yer karanlik kafayi yedirtir o bolge.

• Ben Patches'ı kesmiştim. Diyaloğa hayır cevabını verip devam etmek gerekiyormuş. Evet dedim, geri dönünce beni öldürmeye çalıştı platine etkisi yok. Sadece firelink shrine'a gidip bizim için bir satıcıya dönüşemiyor hepsi bu

Her oyunda var o keltos, kicimiza tekmeyi vurup kuyulara atip duruyor irz dusmani

Adam bizi ölüme atıyor, sonra hiçbir şey olmamış gibi: "sorry" diyor. Üstelesek; "sorry dedik ya kardeşim!" diyecek.

Elden Ring, Demon Souls ve şimdi de Dark Souls... Biraz araştırdım da, Souls oyunları aynı evrende de geçmiyor.

• Ds2 ds3 bloodborne nioh 1 nioh 2 lies of p yi platinledim. Mortal shell bitirdim platinlemek için uğraşmadım çok da kaliteli değil zaten. Sekiro oynadım mantık oynayış souls oyunlarından farklı geldiği için atlı bossda sevmedim bıraktım. Şu an ds1 oynuyorum. Belki de en kolay souls oyunu budur diyebilirim.3 vuruşta öldürdüğüm boss var ya😂

• Sadece 1 silah için fazladan NG+ yapmak zorunda kalmak can sıkıcı

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.