Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
23
Favori
39.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de büyü, silah ne varsa kağıda yazıp bir bossun kuyruğunu kesmeyi unuttuğum için new game+ yapmıştım ama souls olunca yapılıyor DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] 

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bu mecburiyet ya Sif'in ruhundan 3 tane lazım. 2 olsa platinlemiştim şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Dark Souls 3ü 3.5 kez bitiriyorduk bu neki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sif'in ruhu aldım, bu sefer de Anor Londo'ya gidip dev demirciyi bulmak gerekecek ne vardı sanki Undead Parish'deki demircide yükseltebilseydik

Aynen yürü babam yürü şimdi

• Şu souls oyunlarında en sevmediğim şey Bi npcde diyalogları yanlış yapmak. Laurentiusu firelink shrine getirdim. Diyaloglarda neyi tıkladıysam frilink shrine dan gitmiş. Büyük ihtimalle bataklıklarda bana saldıran da oydu orda öldü. Şimdi benbu phyromancy büyüklerini nerden bulacam. Silahı nerden geliştircem. O olmadan da phyromancy büyülerini toplayıp platine gidebilecek miyim.

• DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER]

96 saatin sonunda

• smlk kullanıcısına yanıt
    Aynı bölgede taş atan devlerin yakınlarındaki sütünlardan birinde yerde oturan Quelana diye bir kadın görmeniz lazım. Bed of Chaos diye bir boss var onu henüz kesmediyseniz bir şansınız var bence. Kestiyseniz bir daha orada olmuyor. O zaman NG+ gerekecek.

O bossa gelmedim. Çok iyi oldu ben Bi 100bin ruh toplayıp yanına gideyim tüm sattıklarını alayım o zaman. Ds1 tek oynayışta platinleniyor mu.

Siz yine orada mı diye bi bakın önce

2.5 oynanış gerekiyor hocam. Hep silahlar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 19 Temmuz 2024; 0:17:29 >
    O zaman kaçanları ng+da toplarım

Tebrikler, souls oyunlarını platinlemek ayrı bir keyif, bakalım xboxda da bir tur daha dönmek istiyorum dark souls trilogy var kutulu ama save yedeği alamıyorsun xboxda, otomatik buluta atıyor o yüzden 1000G yapacağımı sanmıyorum souls oyunlarını.

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Temmuz 2024; 9:41:42 >
    Teşekkürler

Save yedeği alamamak saçmaymış. Otomatik senkronizasyonu kapatamıyorsunuz yani öyle mi

Ben sıkıntılı bölgelerde bile anlık save alıp uzun süren geri dönüşlerin önüne geçiyorum. Yoksa bu oyunlar bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 19 Temmuz 2024; 10:9:12 >
    Evet alinmiyor otomatik senkronize ediyor maalesef, duz bitirsem de yeter aslinda ds2yi bitirmistim, ds3u oynamak istiyorum bosluk bulunca.

Xbox ben de yok bilemedim. Şu denenirde tutacaksa şunu denerdim böyle durumda. Kaldığım yerde bulut yedeği alındıktan sonra wifiyi kapatırdım. İstediğimi yaptıktan sonra WiFi açardım tekrar bulut yedeği alsın. İstediğimi yapamazsam cihazdakş yedeği silerdim. Wifiyi açıp bulut daki yedeği aktarırım. Tekrar wifiyi kapatıp yapmak istediğimi tekrar denerdim.

Sikintili işler hiç denemedim, psde durum bende daha kotu ana hesabim us o yuzden us plus almak zorunda kaliyorum.

Dark Pictures ve The Quarry gibi oyunlarda Xbox'ta save yedeği alınamadığı için iğrenç oluyordu. Yanlışlıkla bir karakteri öldürürsen geri alamıyorsun. Berbat oluyor. Yöntemi varsa bilemeyeceğim, ama benim bildiğim yöntem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Temmuz 2024; 21:11:13 >

DS1'de en azından fazla farm gerekmiyor. Oradan yırtıyor.

Bir tek Channeler's Trident uğraştırabilir, ama o da çok sürmez. DS3'teki farm olayları veya orijinal Demon's Souls'taki Pure Bladestone'un yanına yaklaşamazDARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] 

DeS'teki Pure Bladestone efsaneydi. Onu düşürmek için aynı mağarayı 250 kere geçmem gerekmişti. Daha çok deneyip düşüremeyenler vardı.

Her geçişimde, yolda bekleyen Reaper kahkaha atıyordu. Adamlar mob'ları bile trophy run'ı düşünerek yerleştirmiş. (O tip şeyleri bizzat Miyazaki'nin ayarladığına eminimDARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] )

Remake'te, Pure Bladestone farmını kaldırdılar. Normal oynayışta düşen bir item oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Temmuz 2024; 4:15:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ds2 veya 3 deki gibi gesture ve yüzükleri toplamak trophy getirmiyor Di mi. Sadece sorcery phyromancy ve miracles ve bazı özel silahları toplamak trophy getiriyor herhalde

Evet

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.