< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (27. sayfa)
-
-
Evet Knights Horror trophysini cok dikkatlice incelemen lazim, ben kagida yazmistim her aldigima tik koymustum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boss ruhları ile silah yapacaksın hocam kupası var o yüzden harcamamanı öneririm. Platin için oynuyorsan da youtube'tan rehber videolar ile ilerlemeni tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 26 Temmuz 2024; 23:30:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 10 tane boss ruhu biriktirdim. Karşıma hiç kullanabileceğim Satıcı çıkmadı. Baya ilerledim.
Onları kullanabilmeniz için öncelikle istenen silahları +10 yapmanız gerekiyor. Sonra demircilerin istediği özel itemler var onları da bulup kendilerine teslim etmelisiniz. Boss ruhlarını silah olarak işleyebilen tek npc Anor Londo'daki dev demirci diye hatırlıyorum.
Aşağıya bir link bırakıyorum. Sağdaki listeden Knight's Honor'a tıklayarak hangi silahları düşürmeniz gerektiğini ve yine hangi silahlarla boss silahları yapabileceğiniz yazıyor olacak:
psnprofiles.comDark Souls Trophy Guide • PSNProfiles.comhttps://psnprofiles.com/guide/1656-dark-souls-trophy-guide
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ng+A geçmeden şu strongest weapon cyrstal weapon trophylerini toplayarak başladım. Öncesinde bir save aldım. Bir trophy aldıktan sonra savei geri yüklüyorum. Çünkü bu shardları slabları tekrar toplamakla uğraşmak istemiyorum. Benim sormak istediğim bu +15 silahlar diğer başka bir trophy de kullanılıyor muydu. Kullanılmıyorsa benim taktik iş görür.
Silah geliştirme kupalarının hepsini topladıysanız +10'lara 15'lere kasmanıza artık gerek yok. Ben de aynı taktikle kupaları topladım. Bunun dışında tüm nadir silahları topla kupası var. Bu silahları geliştirmenize gerek kalmasa da yine de en azından toplamanız gerekiyor. Mesela 2 tane boss'un aynı anda saldırdığı bir mücadele vardı. Birini kesince diğeri 2. faza geçiyordu, bunlarla ilk mücadelenizde 2. faza kalan hangi boss ise NG+'ta diğer boss'un 2. faza geçmesini sağlamaya özen gösterin. İkisinden de farklı silahlar düşüyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 7 Ağustos 2024; 1:23:48 >
Dslde sadece manus bossu kaldı.bir de ana oyunun final bossu kaldı.ng+a geçmeden kalan trophy ya da trophy için gereken toplayabileceğim eşyaları toplayabileyim dedim.save alarak silahın en güçlü hali olan 10 trophy aldım öncelikle.
Kalan trophyleri tek tek göz atarsam.
1.darkwraith covenant :anladığım kadarıyla bu ng+a kaldı firelink shrineda konuşarak four kingsden sonra konuşmayı kaçırdım.ng+da four kingse kadar firelink shrine da konuşmayarak çözeceğim.
2.warrior of sunlight : faith 25 istiyor.sanırım bu da ng+a kalacak .bir level 60bin ruh istediğine göre 10bin ruh kasılabilecek yerler var sadece onu da uğraşmaya gerek yok.
3.sorceries,phyromancies ,miracles:bunlardan eksikleri bulup tamamladıkları tamamlayacağım.tamamlayamadıklarımı ng+a bırakacağım.
4.2 adet son:bunu henüz incelemedim diğer trophylerdeki eksiklerimi bitirince bakacağım.eğer save alarak tek seferde bunu halledebileceksem save ile 2sini halledeceğim.save almak gerekirse boşsu kestikden sonra mı yoksa önce mi almak gerekir bunu da bakmak lazım.
5.knight’s honor:anladığım kadarıyla 4 şekilde toplanacak silahlardan oluşuyor.toplanacak silahlar,düşmanlardan düşücek silahlar,boss ruhları ile kasılacak silahlar,bosslardan kuyruk kesilince düşen silahlar.ancak dsldeki ilk bossdan ve kalamettden kestiğim kuyruklar gerek yokmuş.onları boşuna kesmişim.boss ruhu ile kasılan silahları henüz tam net anlamadım.bakacağım tekrar.ds2 ve d3den tecrübemle boss ruhlarını harcamadım zaten.
Genel olarak oyuna bakacak olursa bossları kolay olan bir oyun.çoğunu tek seferde geçiyorsun.ds2 ds serisinde en sevdiğim ancak en zorlayıcı olanı.onda platin alırken çok uğraşmıştım.o zamanlar serverları kapalıydı yardım da alamıyordun.hala serverları kapalı mı bilmiyorum.durum bu.
-
2 sonu tek seferde görebiliyorduk sanırım. Boss'u kestikten sonra kayıt alın, oyun 2 seçim hakkı veriyor. O yoldan mı bu yoldan mı diye. Birini seçip kaydı geri yükler diğer yolu seçer 2 son kupasını da almış olursunuz.
O covenant'a girmeyi ilk seferde ben de kaçırmıştım. Youtube'tan bakarak yapın yine de çünkü bana biraz karışık gelmişti.
DS2 beni de platin alırken epey zorladı. 3. oyun şimdiye kadar benim açımdan kolay ilerliyor. Çoğu boss'u tek seferde geçtim. Diğerlerini de de en fazla 2-3 denemede geçtim.
Faith 25 için, Soul glitch'i var youtube'tan bakabilirsiniz uygulaması kolay.
Dark Souls serisini ilk kez oynayacağım, internette sorcerer yani büyücü build daha kolay olarak yazıyor, nasıl ilerleyim önerisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rehberle ilerlemekte fayda var
Düzgün bir rehber bulamadım, genelde oyunu bitirmiş kişiler için hızlı rehberler var, oyunu sorcerer olarak oynamak için bir yol arıyorum kör şekilde başlayıp sonra yanlış bir şey de yapmak istemiyorum, öğrendiğim en önemli şey şu ana kadar hiçbir NPC öldürmemek ve hiçbir şey satmamak ama build konusunda sıkıntı var, bi yerlerden oyun başında yüzük küpe yetenek asa falan almak gerekiyor sanırım tek anladığım bu
https://youtube.com/playlist?list=PLuN6p63-AhvzVM40owdTDZGeCd9G9l5s1&si=Gz_pT7-Cl3uhtg7z
Ben bu arkadaştan takip edip platinledim
Evet bu iş görür baya detay da var üstelik Sorcerer açmış buna bakayım
Fast travel yok, bi yerden bi yere gitmeye çalışırken her yerden yaratık çıkıyor dodge yaparak da kaçılmıyor resmen koridoru ya da kapıyı tutuyorlar, yürürken flask içilmiyor, bu oyun değil resmen zulüm dün 1-2 saat oynadım ama bi yerden bi yere gidebilmek bossla savaşmaktan daha zor, açık konuşmak gerekirse ben bu durumu hiç sevmedim
Haritayı öyle bir dizayn etmişler ki her yer birbirine bağlanıyor. Biraz daha sabredin fast travel açılacak.
Dün oynarken alkollüydüm bi de ben bonfireları aça aça gittim sonra bi baktım fast travel yok, nereye nasıl gittiğimi de aklımda tutmadım, eski gittiğim yerlere gitmeye çalışırken bambaşka yerlere çıktı yollar en son inanılmaz başım ağrıdı bu kargaşadan, böyle olunca zaman kaybı gibi hissettiriyor çözümlere bakarak da ilerlemek de oyunun keşif unsurlarını köreltiyor ama bu oyun her yerden kitliyor çözümsüz ilerlemek de mümkün değil keşfederek ilerlemek de mümkün değil, combat kısmı oyun yavaş olduğu için bence açık ara en kolay souls oyunu ama bi yerden bi yere gidebilmek resmen esas boss bu oyunda. Hiçbir souls oyununda etrafta gezerken bu kadar gerilip sinirlenmemiştim
Rehberleri ben de pek sevmiyorum ama oyun yapısı gereği rehbere zorluyor ne yazık ki
oyunun ortalarına doğru bir bosu kesip lord vesseli alınca açılıyor fast travel. bu oyunda boss yolları yine iyi asıl ds2 de abartmışlar, bu oyunda yakınıyorsan orada çileden çıkarsın özellikle dlclerde. ds3de ise adım başı bonfire koymuşlar öyle bir sıkıntı yok pek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 12 Aralık 2024; 0:23:35 > -
Bossların zorluğundan dolayı ölelim tamam ama bi yerden bi yere gitmeyi keşfetmeyi engellemek sürekli 30 iskeletorun bekleştiği yerlerde yeniden koşturmak bana pek doğru gelmedi, oyun içine doğru çekmektense resmen oynama beni şeklinde itti kendinden, aradığım deneyim bu değil yani, bir de ds3'ü deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X