Şimdi Ara

Dark Sub Zero 80+ 750W Bilgisayar Kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu kasayı almak istiyorum ama baktığımda kendi muadil kasalarına göre çok daha ucuz acaba benim bilmediğim eksi yönleri varmı? Size göre nasıl bir kasa?

Dark Sub Zero 80+ 750W

• Kasa fiyatına göre güzel, içinden bahsedilen Psu çıkıyor ise zaten kasa çok cazip fiyata gelir. Kesinlikle alınabilir bir fiyatı var.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101101
  • İçinde ki power supply iyi fakat kasa da o derece kötü. Sistem bileşenlerinizi yazarsanız ona göre öneriler yapılabilir. Belkide güç ihtiyacınız bu kadar fazla değildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

İçinde ki power supply iyi fakat kasa da o derece kötü. Sistem bileşenlerinizi yazarsanız ona göre öneriler yapılabilir. Belkide güç ihtiyacınız bu kadar fazla değildir?

Düşündüğüm sistem şu şekilde....

İşlemci--- AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    Ekran Kartı---- ASUS HD7870 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    Anakart---- ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    Ram---- GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    HDD---- WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Fiyat aralığı Kasa+PSU 200-300TL
  • Sisteminiz gayet dengeli parçalardan oluşuyor. Corsair 200R + Corsair VS-550 ikilisi bile o sisteme fazla fazla yeterli olur, fiyatı da kargo dahil 240 TL civarı. Kasa dıştan çok sade gözüküyor fakat içini düzenlemek ve güzel gözükesini sağlamak tamamen sizin elinizde. Ben yan kapağı pleksi pencere yaptırdım, içini ledli fanlar ve ccfl modifikasyon ışıklarıyla donattım, alta örnek resimleri ekliyorum.

Kendinden bileksili ve 700w power supply'i olan Xigmatek Assasin 700w modelini de Vatanbilgisayar'dan haftasonu indirimi ile 340 TL civarına alabilirsiniz, tabi ki bütçenizi o kadar arttırmanız mümkün ise.

http://www.trdukkan.com/Products-21184-corsair-carbide-series-200r-cc-9011023-550vs-550w-mid-tower-oyuncu-kasasi-black-edition-totally-mesh-siyah.html

[simage]o1309.hizliresim.com/1f/1/s554h.jpg[/simage]

• Zalman yetiyor mu GTX 660 için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Zalman yetiyor mu GTX 660 için ?

Evet yetiyor, hatta aynı power supply ile çalıştırmak için GTX760 yada HD7950 falan almayı düşünüyordum da kısmet olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman güzel
  • Bir ara 2 aylığına şehir dışındaydım, daha evlenmemiştim geçen sene, valide kullanıyordu bu bilgisayarı ve kasasız uzay montajdı. Eve döndüğümde power supply içi resmen yumak yumak olmuştu, elimde kompresör yok diye vida üzerinde ki garanti etiketine aldırmadan açtım için temizledim. Power supply bozulursa direkt çöpe atacağım zaten bahane arıyorum yenisini almaya.
  • Dark'ın kasaları malzeme olarak, kalite olarak çok kötü hiç bakma bile.

İçlerine koydukları fanlar da deli ses çıkartıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.