Şimdi Ara

Dark WRT 150 Kablosuz Repeater Router Kurulumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
11
Favori
89.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum selam. Benayarları yaptım. Şimdi dark ın kendi ayar konsolu çalışıyor ancak wifi ile soru oluyor. Team ile bakma şansın var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Orijinalden alıntı: becidea

Darkı laptopa bağladım. Yazdım ama olmadı. Dark a ethernet bağlamadım.Biz ODTÜ de statik ip kullanıyoruz ve ve ethernet bağlantısı var. Benim amacım darkı ethernete bağlayıp wi fi yapmak.

ipv4 kismina manuel ip verin dns otomatik olsun

Alıntıları Göster
    Merhaba ben Dark 300Mbit 802.11n WiFi Kablosuz Kapsama Alanı Arttırıcı ürünü sahibiyim. 192.168.10.1 adresine bağlanamıyorum. Dolayısıyla aletin admin paneline erişemiyorum. Hata veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

Merhaba ben Dark 300Mbit 802.11n WiFi Kablosuz Kapsama Alanı Arttırıcı ürünü sahibiyim. 192.168.10.1 adresine bağlanamıyorum. Dolayısıyla aletin admin paneline erişemiyorum. Hata veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Alıntıları Göster
    Aynen bende bu ürünü aldım fakat arayüzüne girmek için pcden bu ürüne bağlandığım zaman sınırlı hatasıyla karşılaşıyorum.Dolayısıyla tarayıcıma 192.168.1.1 yazdığımda sayfa açılmıyor bende arayüze giremiyorum.Bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

• Dark 300Mbit 802.11n cihazından ben de aldım. Cihaz cevrede çokça ağ olmasına karşın çok az ağ buluyor. Birde bağlanmak istedigim modemin sinyal gücünü yeterli gosterirken, internete baglanmiyor. Ve bir de internete girmeye calistigimda ıp adresi alınıyor hatası alıyorum ve cihazın arayüzüne baglanamiyorum, her seferinde resetlemek zorunda kalıyorum. Çözüm sunabilecek arkadaşlar dan yardim bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih7934

Dark 300Mbit 802.11n cihazından ben de aldım. Cihaz cevrede çokça ağ olmasına karşın çok az ağ buluyor. Birde bağlanmak istedigim modemin sinyal gücünü yeterli gosterirken, internete baglanmiyor. Ve bir de internete girmeye calistigimda ıp adresi alınıyor hatası alıyorum ve cihazın arayüzüne baglanamiyorum, her seferinde resetlemek zorunda kalıyorum. Çözüm sunabilecek arkadaşlar dan yardim bekliyorum.
    192.168.1.1 veya 192.168.0.1 adresinden bağlanamamanız normal. çünkü diğer modemden aldığınız kabloyu taktıysanız o modemin ip si 192.168.1.1 ise AP kendine başka bi ip almıştır. 192.168.1.33 gibi. Eğer imkanınız varsa diğer modemin ayarlarından Ap nin adresini alıp bağlanınız. yoksa AP i resetleyip(sıfırlayıp) diğer modemden gelen kabloyu takmadan direk pc den girip ayarları yapmanız gerekiyor

• merhabalar. dün wrt 150 cihazı aldım. kablosuz modemim var ben bunu başka bir odada avr li bir ses sistemim var ona ethernet kablosu ile bağlanmak için aldım. cihaz ayarlarından sonra taktım avr ye ilk önce bağlanmadı sonra ethernet kablosunu söktüm tekrar taktım. internet geldi . ama bir dakika sonra tekrar gidiyor. kabloyu söküp tekrar takıyorum geliyor. kablodanmı dedim başka kablo taktım gene gidip geliyor sorun nedendir.
  • deepfb D kullanıcısına yanıt
    192.168.1.1 yazdığınızda modemin arayüzüne giriyorsa 192.168.0.1 yazın, ya da tam tersi...
    Ya da 192.168.1.100 yaptınız ise 192.168.0.100 ü deneyin ya da tam tersi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginckc

192.168.1.1 yazdığınızda modemin arayüzüne giriyorsa 192.168.0.1 yazın, ya da tam tersi...
    Ya da 192.168.1.100 yaptınız ise 192.168.0.100 ü deneyin ya da tam tersi...
    Merhabalar hocam. Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan sorular var.

Piyasada şuanda 100 TL olan access pointlerin yerine bu ürünün hepsiburada'da sadece 40 TL'ye satılması beni düşündürüyor. Şuana kadar bir sorun yaşadınız mı siz? Gönül rahatlığıyla satın alabilir miyim? Ürün hakkındaki düşünceleriniz neler?

Ayrıca karşı evden gelen sinyaller laptopa göre 2 çubuk olarak gözükküyor. Acaba Dark WRT 150 Kablosuz Repeater bilgisayarın 2 çubuk olarak gördüğü ağı rahatlıkla görebilir mi? Sizce sıkıntı yaşar mıyım bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmaniak -- 13 Ekim 2014; 20:19:50 >

• pcmaniak P kullanıcısına yanıt
    ben Dark WRT 302 Kablosuz Repeater aldım zar zor ağa bağlanıyor ancak İnternet erişimi yok diyor. ne kullanma kılavuzunda doğru düzgün bilgi var nede İnternet sitelerinde. iade etmeyi düşünüyorum. bence alma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitteta -- 16 Ekim 2014; 19:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Orijinalden alıntı: becidea

Darkı laptopa bağladım. Yazdım ama olmadı. Dark a ethernet bağlamadım.Biz ODTÜ de statik ip kullanıyoruz ve ve ethernet bağlantısı var. Benim amacım darkı ethernete bağlayıp wi fi yapmak.

ipv4 kismina manuel ip verin dns otomatik olsun

Alıntıları Göster
    24 saat önce sipariş verdiğim DARK marka WRT302 300 mbps lik A.P. elime ulaştı. Evde kullanığım internet 25 mbps olduğum için Dark 150 de 300 de aynı işlevi görüyor.

Benim evde superonline kurulu ve Wifi modemi Tilgin 1311 dir. 7 metre sonra sinyal seviyesi tek kademeye düşüyordu. Dip odada ve balkonda çekmiyordu. Fiber interneti 25 mbps dediler kablosuz hız testlerinde 8 mbps yi geçmiyordu. Kablo takarsam laptopu modemin yanına getirirsem hız 25 i buluyordu. Superonline na sinyal seviyesi ile şikayetlerim sonucu dediler ki sinyalinizi access pointle güçlendirin. Araştırdım cihaz almaya karar verdim.

Ekonomik olarak ve kullanan yorumcuların tavsiyesi üzerine DARK marka cihazı hepsiburadadan aldım.
    Evde Play Station - telefonlar ve 2 laptop ağıma bağlıdır. Önceden play stationda online oyunlarda sinyal seviyesi düşük uyarısı geliyordu. Oyunlar titremeli donarak oynanıyordu.

İlk Deneyimim
    DARK A.P: yi önce Repeater (tekrarlayıcı) yani kablosuz sinyali kablosuzla yayarak denedim. Wifi sinyali değil evin içerisini karşı apartmana bile gittiğini tespit ettim. 2 alt kat ve 2 üst kattada düşük hızda tek kademeli çekiyormuş. Mevcut hızdaki sinyali alıyor uzaklara iletiyor.
    Superonline ile hız testimde download 6 - 8 mbps iken DARK WRT302 ile kablosuzdan kablosuza bağladığımda hız testi 3-5 mbpsye düştüğünü farkettim. Yani bu özellikle hız bir kademe daha düşüyor ama sinyal fullere çıkıyor menzili uzuyor.

Daha sonra Access Point ( Erişim noktası) özelliğini kullanarak denemek istedim. yani Superonline Tılgın modemin yanına koyarak modemden ethernet kabloyla DARK cihazıma bağladım sonra wireless ile etrafa sinyali yaydım. Sonra ne göreyim. Hız testim sonucu en uzak balkonda bile internet hızı 25 mbps. Yani kabloluyla aldığım verimi kablosuz almaya başladım. Şu anda Dark cihazım superonline modemlerinin yanında duruyor ve etrafa iyi menzilli wifi sinyali gönderiyor. Play Station oyunlarında ise değil donma hiç takılma bile olmadı.

Kurulumuna gelince herkezin yapabileceği çok basit türkçe arayüz var fakat ayarları yapıp kaydettikten sonra cihazın içerisine ayar değiştirmek için giremiyorum. Ayar değiştirmek için önce cihaza reset atıyorum ondan sonra 192.168.2.1 ile girebiliyorum. Bunuda sanırım dışardan cihaza girememeleri için yapmış olabilirler.

Kısacası ilk gün izlenimim gerçekten daha önce neden böyle bir cihazı almadığımdır. Fiber interneti verimsiz kullanmışım onu farkettim. Cihazın özelliği ilede kablosuzda kablolu gibi yüksek veri hızıyla nete girmem oldu.

Umarım sorunsuz uzun zamanlar bu şekilde gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorkuno -- 16 Ekim 2014; 11:55:45 >

• eorkuno E kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende iki gün önce DARK marka WRT302 300 mbps aldım ağa bağlanıyor ancak internet erişimi yok diyor. Tekrarlayıcı ayarlarını açıkça anlatabilir misin? Bağlanmak istediğim cihaz TP-LINK TD-W8101G - iki bina arası mesafe 10 metre arada engel yok acık alan TP-LINK pencere önünde.

• nitteta N kullanıcısına yanıt
    Kardeş bendede ilk başta böyle bişey oldu sonra reset attım cihaza, tekrar ayarladım. Ama ikincisinde ayarlarla hiç oynamadan özellikle güvenlik ayarlarıyla oynamadan ekranda çıkan WPA aynen kalsın sadece karşı modemin şifresini gir. WPA2 filan yaptım önce bağlanamadı. Bu şekilde bi dene. Hatta denemek için SSID adını ve 12345678 şifresini bile değiştirme. Olduğu gibi WRT kalsın. Olduktan sonra adı değiştirirsin.
  • eorkuno E kullanıcısına yanıt
    bir kaç kez resetledim cihazı. ayarlarını da değiştirmedim ama olmadı.
     Dark WRT 150 Kablosuz Repeater Router Kurulumu
  • nitteta N kullanıcısına yanıt
    şu anda ayarlarıma tekrar giremediğim için kontrol edemedim. ip adresini otomatik al tikini kaldır bi o şekilde denesene bende nasıldı tam hatırlamıyorum.

biraz deneme yanılmayla dene biraz. yapıtıktan sonrada cihazı aç kapa yap istersen. eğer düzelmesse yarın cihazıma reset atıyım sonra repeater ile bi kontrol edeyim bende nasıldı diyerek. ( ben cihaz ayarlarını kaydettikten sonra tekrar cihazın içine giremiyorum sendede aynımı ? ancak reset attktan sonra girebiliyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: eorkuno

şu anda ayarlarıma tekrar giremediğim için kontrol edemedim. ip adresini otomatik al tikini kaldır bi o şekilde denesene bende nasıldı tam hatırlamıyorum.

biraz deneme yanılmayla dene biraz. yapıtıktan sonrada cihazı aç kapa yap istersen. eğer düzelmesse yarın cihazıma reset atıyım sonra repeater ile bi kontrol edeyim bende nasıldı diyerek. ( ben cihaz ayarlarını kaydettikten sonra tekrar cihazın içine giremiyorum sendede aynımı ? ancak reset attktan sonra girebiliyorum )
    Tamam kardeş sağol... ip adresini otomatik al tikini kaldırıp denedim yine aynı. Bende de aynı oluyordu cihaz ayarlarını kaydettikten sonra tekrar cihazın içine giremiyordum reset atmadan ama bugün hiç olmadı ben hem kablolu hemde kablosuz olarak ayarları kaydetdikden sonra girebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitteta

Tamam kardeş sağol... ip adresini otomatik al tikini kaldırıp denedim yine aynı. Bende de aynı oluyordu cihaz ayarlarını kaydettikten sonra tekrar cihazın içine giremiyordum reset atmadan ama bugün hiç olmadı ben hem kablolu hemde kablosuz olarak ayarları kaydetdikden sonra girebiliyorum.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar..

Bende DARK DK-NT-WRN300 aldım. dün kurulum için oturdum PC başına. cihazı prize taktım ve wifi araması yaparak wifirepeater_1 bağlantısını gördüm. Bağlanmak için üzerine tıkladığımda benden şifre istedi. Bu şifreyi nereden bulurum. Cihazın üzerinde PIN yazan numara var onu girdim olmadı, SERİAL var onu girdim olmadı. Daha cihaza bağlanamadım ki kurulumuna geçebileyim.. Bu sorunla karşılaşan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: eorkuno

24 saat önce sipariş verdiğim DARK marka WRT302 300 mbps lik A.P. elime ulaştı. Evde kullanığım internet 25 mbps olduğum için Dark 150 de 300 de aynı işlevi görüyor.

Benim evde superonline kurulu ve Wifi modemi Tilgin 1311 dir. 7 metre sonra sinyal seviyesi tek kademeye düşüyordu. Dip odada ve balkonda çekmiyordu. Fiber interneti 25 mbps dediler kablosuz hız testlerinde 8 mbps yi geçmiyordu. Kablo takarsam laptopu modemin yanına getirirsem hız 25 i buluyordu. Superonline na sinyal seviyesi ile şikayetlerim sonucu dediler ki sinyalinizi access pointle güçlendirin. Araştırdım cihaz almaya karar verdim.

Ekonomik olarak ve kullanan yorumcuların tavsiyesi üzerine DARK marka cihazı hepsiburadadan aldım.
    Evde Play Station - telefonlar ve 2 laptop ağıma bağlıdır. Önceden play stationda online oyunlarda sinyal seviyesi düşük uyarısı geliyordu. Oyunlar titremeli donarak oynanıyordu.

İlk Deneyimim
    DARK A.P: yi önce Repeater (tekrarlayıcı) yani kablosuz sinyali kablosuzla yayarak denedim. Wifi sinyali değil evin içerisini karşı apartmana bile gittiğini tespit ettim. 2 alt kat ve 2 üst kattada düşük hızda tek kademeli çekiyormuş. Mevcut hızdaki sinyali alıyor uzaklara iletiyor.
    Superonline ile hız testimde download 6 - 8 mbps iken DARK WRT302 ile kablosuzdan kablosuza bağladığımda hız testi 3-5 mbpsye düştüğünü farkettim. Yani bu özellikle hız bir kademe daha düşüyor ama sinyal fullere çıkıyor menzili uzuyor.

Daha sonra Access Point ( Erişim noktası) özelliğini kullanarak denemek istedim. yani Superonline Tılgın modemin yanına koyarak modemden ethernet kabloyla DARK cihazıma bağladım sonra wireless ile etrafa sinyali yaydım. Sonra ne göreyim. Hız testim sonucu en uzak balkonda bile internet hızı 25 mbps. Yani kabloluyla aldığım verimi kablosuz almaya başladım. Şu anda Dark cihazım superonline modemlerinin yanında duruyor ve etrafa iyi menzilli wifi sinyali gönderiyor. Play Station oyunlarında ise değil donma hiç takılma bile olmadı.

Kurulumuna gelince herkezin yapabileceği çok basit türkçe arayüz var fakat ayarları yapıp kaydettikten sonra cihazın içerisine ayar değiştirmek için giremiyorum. Ayar değiştirmek için önce cihaza reset atıyorum ondan sonra 192.168.2.1 ile girebiliyorum. Bunuda sanırım dışardan cihaza girememeleri için yapmış olabilirler.

Kısacası ilk gün izlenimim gerçekten daha önce neden böyle bir cihazı almadığımdır. Fiber interneti verimsiz kullanmışım onu farkettim. Cihazın özelliği ilede kablosuzda kablolu gibi yüksek veri hızıyla nete girmem oldu.

Umarım sorunsuz uzun zamanlar bu şekilde gider.

Superonline dan hg253s cihazı isteyin. Kablosuz performansı daha iyi

• rottendog R kullanıcısına yanıt
    kullanma kılavuzunda yazar örneğin 12345678 i bir dene
  • 2 aydır arıyorum değiştirilmesi için bütün cihazların aynı seviyede olduğu 7 metreden sonra verimli sinyal alınamadığı belirtildi. Cihazdada bir sorun göremedikleri için access pointle güçlendirebilirsiniz dendi. Kısascası değiştirmediler. İyikide almıştım. Superonline modeminden torrentten bir filmi saniyede 1 mb ile indirirken şu anda Dark access point ile saniyede 2.5 - 3 mb ile indirmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorkuno -- 18 Ekim 2014; 12:22:42 >
  • rottendog R kullanıcısına yanıt
    Cihazı prize taktın wifisini WRT302 görürsün ona bağlan de wifi şifresi 12345678 girdikten sonra tarayıcıyı aç adres çubuğuna 192.168.2.1 entere bas
    şifrede admin - admin yazarak ayar kısmına gireceksin. Ondan sonrasıı kullanma klavuzuna göre ayarla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.