Şimdi Ara

Dark WRT 150 Kablosuz Repeater Router Kurulumu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
11
Favori
89.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dark wrn-300 kullanıyordum gayet güzeldi elektirik arızasından yandı yenisini aldım fakat şimdi iyi çekmiyor internet.
    Herşey aynı aynı priz aynı modem ama zor giriyor internete , videolar açılmıyor falan acaba sıkıntı nedir ?
    Arayüzündeki gelişmiş ayarlardanmıdır ? Fazlada anlamam resim olarak atıyorum bu ayarları normal mi değiştirmenin faydası olur mu ?
    Teşekkürler şimdiden.

http://i.hizliresim.com/9GAqk5.jpg

http://hizliresim.com/9GAqk5

• Yardımcı olacak birisi yokmu.
  • Teşekkürler.
  • Bende dark wrt152 olandan var. Bağlantıyı yapıyorum tekrarlayıcı olarak, bir süre sorunsuz giriyorum internete, sonra bağlantı gidiyor. Modemime de bağlanamıyorum. Modemimi kapatıp açınca yine geliyo. Acaba sürücüyle ilgili bir sorun mudur? Aynı sorun başkalarında da olmuş anladığım kadarıyla.
  • konuyu hortlatmış olacam ama pc ye manuel olarak 192.168.2.x ip verince 192.168.2.1 ipsi ile arayüze ulaşılıyor
    wrt 302 de denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23kaya23 -- 18 Kasım 2017; 11:5:1 >
  • Yine hortlatmış olayım.

Kabloyla gelen interneti switchten çoğaltıp aynı zamanda kablosuz olarak da dağıtmak istiyorum. WRT152 veya WRT302 performansı nasıl bu iş için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 8 Temmuz 2018; 2:28:3 >
  • Dark RangeMAX WRT360 300Mbit modeline sahibim. Cihaz wifi'ye bağlanırken diğer yakın modemlere bağlanıyor ama bizim modeme bir türlü bağlanamıyor. Yani kaydet duşuna basıyorsun ama işlev görmüyor. Bizim modem wap olduğundan dolayı mı bu sorun? Diğer modemlere bağlanırken neden bizim modemde sorun oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih7934 F kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var, çözebildiniz mi?

• Merhabalar bende Dark marka WRT340 model router var sebebini bilmediğim bir şekilde arızalandı WirelessN yazan kablosuz ismi RTK 11n AP olarak değişti 192.168.10.253 ip numarası 192.168.1.254 olarak değişti kullanıcı adı ve şifresi admin olan şifre ile modeme giremiyorum bunun kullanıcı adı ve şifresini bilen varmı acaba? Akorteki aradım e-posta gönderin gün içinde dönülür dediler 3, 4 gün geçtiği halde dönüş yapmadılar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.