Şimdi Ara

DarkBlood Online OBT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilmiyorum oynayanınız varmı ben oynuyorum gerçekten DİABLO 3 Ten tek farkı grafikler bide şirket olsa gerek.

Zoru Seviyorsanız PVE Yapmanın zevki item yapmak ve pvp yapmak istiyorsanız tam aradıgınız oyun diyebilirim

Web site:http://darkblood.outspark.com/

Oyunda 4 Irk var her oyunda oldugu gibi : Warior:Mage:Hunter:Paladin.

Oyunu oynayan baya bir oyuncu var pvp si zevkli her skilden bile kacabiliyorsunuz. :=)

Max lvl 20

Oyun 3 gün önce acıldı online player yeterince başarılı.

Paraya yönelik itemler yok şuan ama zaten herşeyi alabiliyorsunuz oyun parasına buda güzel birşeyler.

Bi göz atın bence.

• Irk değil Sınıf o
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Irk değil Sınıf o

Çok anlamlı bir düzeltme oldu :D
  • **** bakalım ramazanda takılırız sararsa sonrasındada devam ederiz
  • Ben oyunu indirdim ama xtrap hatası veriyo. Oyun dosyasının içinde xtrap dosyası nedense eksik. Biri bana o xtrap dosyasını yollayabilir mi?
  • degisik bi tarz . alışılagelmiş mmorpg lerden degil . pvp cok sarıyo ama . diabloya benzetenler var ben diablo oynamadıgım için bilemicem ama garip bi sekilde oynatıyo kendini. 12 vl oldum:) ismim Gaddar oyunda.
  • oyun bence gayet iyi. kendi hayran kitlesini yaratabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fontun yazın üslupun falan olsun bana eskı kız arkadaşımı hatırlattın
  • Oyunun oynanışını merak edenler burdan PVP videolarını izleyebilirler:http://www.outspark.com/forums/showthread.php?330339-PvP-Previews

Açıkçası bana izlemesi bile zevkli geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valeara

Ben oyunu indirdim ama xtrap hatası veriyo. Oyun dosyasının içinde xtrap dosyası nedense eksik. Biri bana o xtrap dosyasını yollayabilir mi?

Sorunun nasıl çözülceğini burda anlatmış(ben pek anlamadım)

http://www.outspark.com/forums/showthread.php?330732-X-TRAP-problem/page3&highlight=Xtrap

• quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

Orijinalden alıntı: Valeara

Ben oyunu indirdim ama xtrap hatası veriyo. Oyun dosyasının içinde xtrap dosyası nedense eksik. Biri bana o xtrap dosyasını yollayabilir mi?

Sorunun nasıl çözülceğini burda anlatmış(ben pek anlamadım)

http://www.outspark.com/forums/showthread.php?330732-X-TRAP-problem/page3&highlight=Xtrap

orda da xtrap dosyasının "C:\Program Files (x86)\Outspark\DarkBlood\X-Trap" da bulunması gerektiğini söylemis. Bende DarkBlood dosyasının içinde o yok. (tekrar indirip yükledim yine aynı sorun ) Nasıl çözüldüğünü anlatmamış ne yazıkki. O dosyayı kopyalayıp yollayabilecek biri var mı?

• Oynayan var mı?
  • ben denedim gayet eğlenceli oyun ama sürekli kendini tekrar etmesi sıkabiliyor bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Oynayan var mı?

ben şu anda oynuyorum oyun içindeki nickim Juckyma.Oyun ilk başlarda biraz kendini tekrar ediyor ama ilerde böyle olmadığını görceksin.Oyunda tanıdığım 3-4 türk arkadaş var onlarla dungeon yapıyoruz gerçekten çok eğlenceli oluyor.8 lvl oldun mu çevrendekilerle pvp yap çok eğlenceli oluyor ama biraz pvpdeyken biraz lag oluyor o sinir bozucu :(
  • Oynayan varsa daha ayrıntılı bilgi verirse oyun hakkında süper olur.Mesajımı alıntı yapmayı unutmayınız.Teşekkürler.

Edit: Oyunu deneme şansı buldum ve açıkca söyleyebilirimki şahsen hiç beğenmedim.Denemeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil_Miyu -- 11 Ekim 2012; 13:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Oynayan varsa daha ayrıntılı bilgi verirse oyun hakkında süper olur.Mesajımı alıntı yapmayı unutmayınız.Teşekkürler.

Edit: Oyunu deneme şansı buldum ve açıkca söyleyebilirimki şahsen hiç beğenmedim.Denemeye değmez.

oyun güzel işde :D toplu mob kesiyorsun bir skille bütün mobları mefta edebiliyorsun combolar var biraz oynamıstım bugun tekrar ındırıp oynamaya baslıycam ingiliz serveri yokken korede takılıyordum binekler falan vardi alevli atlar güzel efekleri var aslında
  •  DarkBlood Online OBT!

DarkBlood Online OBT!

DarkBlood Online OBT!
    burda sehire ilk geldigi an :D

oyun aslinda güzel efekler falan yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 12 Ekim 2012; 15:12:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.