Şimdi Ara

daRkfuN3r4L Priest'e mi soyunacak ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArqadasLar dün ortakla konustuk bayaa bi daRkfuN3r4L ü bozup beLki bir arddream priest kasıcaz..ßenim örenmek istediqim bazı seyler var..

Xigenon;

Shell Set : 5 gb
    Raptor : 3-4 gb sanırım
    Ms rebith : 2.5 gb
    Undy set : Bilmiyorum Mrk ediyorum ? Yardım pLs..
    Talialar..Ax , dd , glacier , arrow vs. ßunları satarmıyız emin deqiliz..

Daha da doLu item var.. Lupus fln takıları priest'e atcaz bp yapcaz priest'i..

Acaba Bunlarla diorum soyLe bi priest mi dizmeliyiz;

İron İmp. Rebith..
    Str 8 set, fabric işte..
    Lupus pendant ( Maqelerden kacıcam )
    Str 9 takılar..
    Bolca pot
    Fln falan ..

Alıcaklarımız arasında Unuttuqum bisi varsa ekleyiniz..Sanırım saqlam bir priestimiz oLucak..Defanstan cok korkuyorum desem yeridir.. Priestler biraz def konusunda qariptir ya hani Ve bole..

Simdiden TeseqqurLer..

• Unutmadan eqLiyim undy set de aLıcaz sanırım Ama +7 oLcaq o paramız coq yoq tabiqi
  • II +7 alırsın
    +8 3 Hp/2 Str parça yap.
    Lupus da alabilirsin.
    Str 9 lar yerine görev takılarını tak.Herşey attack değildir.
    Valkryie Def. Set al.
  • [font="Tahoma"]Bir Prieste İn Veya İb Şart Sağlam Olmak İstiyorsan Ama Orta Klasik Bir Bp yaratırsınız Bu Dediğin İtemlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 22 Eylül 2007; 13:55:43 >
  • ardreamda bp de ske belt veya paper dd falan olmadıkça ardreama çıkma lvl 66 sın devam et
  • selamlar elimden geldigince cevap vermeye çalışayım und setin fazla para edecegini sanmıyorum herkesin kolayca sahip olabilecegi itemlerden.bi kere dd veren beltin yoksa o ardream işi hiç sağlam olmaz defanstan korkman ise gayet normal çünkü sen +8 hp ya da str set giydiginde bile bahsettigin uniquesiz char ile onda nerden baksan 200 ac ile en fazla 400 ac olur..zaten ardreamda attacker priest için hiç güzel skiller yok yani benim iron beltimi rebirth +7 ii mi bile 59 lvl charıma verdigimde adamlara dmg vuramıyorum priestin işi judgement ve helis skillerinde bitiyo..çok fazla damage yersin çünkü onlarin spike var ama senin ne koruma ne de adam gibi damage vurma skill in var.söylediklerimi ciddiye alıp bu işten vazgeçersen daha mutlu olacağını düşünüyorum 70e az kalmış durma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 22 Eylül 2007; 13:58:39 >

• arkadaşım öncelikle hayırlı olsun..

xigenon gibi eski bi serverda ardream bp kasmak çok mantıksız, çünkü playerların itemi almış başını gitmiştir tahminim. dolayısıyla bp nin def az olacağından bence hiç girme bu işe..

illa bp olacam diyosan valkryie yada grpyhon defans set mutlaka gerekli. daha sonra takılarının defanslı ve str, hp bonuslu olmalarına dikkat et.

dediğim gibi x in piyasasını bilmiyorum, "bu söylediklerine nası para yetiştirecem kafan mı güzel" deme, yoksa işin zor..

benim düşüncelerim bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almak istediğin itemlerin çoğunu alırsın ama şöyle bir durum var ki ardreamde sağlam bir bp olmak için skeleton belt, paper dd +6, İn bu itemlerden en az 2sine ihtiyacın var.Tabi benim şansım bol ben DD talia yaparım diyorsan o da olur farketmez.
  • Diyosunuz o_O

DD veren takılar nelerdir ? Meraq ediyorum Fiyatları nasıldır .. ßeni zarara ve qünaha soqmayın kardesim
  • andreamda kasamazsın kanka str prıest sana 2 resım atayım anlarsın
    artı vs ye saygı yok herkes suru gıbı gelıyor bazen dıyorum 60+ olayım ronark cıkayım

Topuq Master Resmi

• quote:

Orjinalden alıntı: daRkfuN3r4L

Diyosunuz o_O

DD veren takılar nelerdir ? Meraq ediyorum Fiyatları nasıldır .. ßeni zarara ve qünaha soqmayın kardesim

iron belt , glass belt , skeleton belt , bronze belt , iron necklace dd veren itemlerdir.bunun haricinde paper dd ler de vardır ama fiyatları son derece uçuktur.bi de talialar var biliyosun dd talia basarsan ve sürekli onla dolaşırsan olabilir ama inan bi yerden sonra sıkıyo ve basıcak itemleri bulamıyosun..

valla dd veren takılardan en ucuzu bronze belt.. 5dd 5spear gibi korumaları var..ama o itemlerle alabilirmisin yinede bilmiyorum..ben ronarkta oynuyorum x piyasası hakkında yorum yapmayı diğer arkadaşlara bırakayım..ayrıca senin warrioru bırakıp prieste geçmen çok abes gelir çünkü o defanstan o defansa geçip sürekli press ok görmek seni baya üzücektir..

• quote:

Orjinalden alıntı: nAutiLe

quote:

Diyosunuz o_O

iron belt , glass belt , skeleton belt , bronze belt , iron necklace dd veren itemlerdir.bunun haricinde paper dd ler de vardır ama fiyatları son derece uçuktur.bi de talialar var biliyosun dd talia basarsan ve sürekli onla dolaşırsan olabilir ama inan bi yerden sonra sıkıyo ve basıcak itemleri bulamıyosun..

valla dd veren takılardan en ucuzu bronze belt.. 5dd 5spear gibi korumaları var..ama o itemlerle alabilirmisin yinede bilmiyorum..ben ronarkta oynuyorum x piyasası hakkında yorum yapmayı diğer arkadaşlara bırakayım..ayrıca senin warrioru bırakıp prieste geçmen çok abes gelir çünkü o defanstan o defansa geçip sürekli press ok görmek seni baya üzücektir..

Anlıyorum.. in,ib,glass belt qibi itemleri qenara atıp, ske belt ve bronz belt qibi itemlere yoneleceqim.. Tavsiyelere devam.. Ortaqa anlatıcam bunları !..Ayrıca Warrior dan sora boLe bir char beni yawasLatıcaqtır kendi temposuna zamanla aLı$ırım.. Sorun oLmaz.. Xigenon da priestler 3 vs 1 de en az 2 adam alıp da yatarlar.. Coq qordum.. İron İmpact ske belt fln dizeceqim sanırım suandan sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daRkfuN3r4L -- 22 Eylül 2007; 14:06:59 >

• quote:

Anlıyorum.. in,ib,glass belt qibi itemleri qenara atıp, ske belt ve bronz belt qibi itemlere yoneleceqim.. Tavsiyelere devam.. Ortaqa anlatıcam bunları !..

bronze belt zaten işine fazla yaramaz 5 dd koruması demek %5 demektir yani 1000 damage yiceksen 950 damage yersin seni ancak ske (%10) paklar.. tamam belti alırsın ama adam gibi attack skill in yok buna ne yapmayı düşünüyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: nAutiLe

quote:

Anlıyorum.. in,ib,glass belt qibi itemleri qenara atıp, ske belt ve bronz belt qibi itemlere yoneleceqim.. Tavsiyelere devam.. Ortaqa anlatıcam bunları !..

bronze belt zaten işine fazla yaramaz 5 dd koruması demek %5 demektir yani 1000 damage yiceksen 950 damage yersin seni ancak ske (%10) paklar.. tamam belti alırsın ama adam gibi attack skill in yok buna ne yapmayı düşünüyosun

dd +6 25 aLabiLsem süper oLurdu ama para yoq Yani ona yetmez sanırım.. Neyse.. ßiz warriordan coq sıqıLdıq :S Gerceqten priest'i de kuLLanabiLeceqimize eminim !.. 66 warrior bıraqıLırmı demeyin !.. ßir qün ona da devam ederiz eLbet.. Ama suanLıq bu deisiqLiq shard !..

• quote:

dd +6 25 aLabiLsem süper oLurdu ama para yoq Yani ona yetmez sanırım.. Neyse.. ßiz warriordan coq sıqıLdıq :S Gerceqten priest'i de kuLLanabiLeceqimize eminim !.. 66 warrior bıraqıLırmı demeyin !.. ßir qün ona da devam ederiz eLbet.. Ama suanLıq bu deisiqLiq shard !..

65+ ya da 72+ bi priest alma şansın varsa emin ol malice ve judgement +7 ii ve master 65 koruması ile ardreamdan kat kat fazla zevk alırsın..itemi bile olmasa malice ve judgemente orta bi silaha sahip battle priest her zaman süper tehlikelidir

• ARDREAMDA bp den zevk almak istiyorsan arkadaşların dediği gibi dd olucak ve debuf olucaksın ama debuf yiyen her asas kaçıyor yada town atıyor bende takıldım ardreamda ama cz nin yerini asla tutmaz ve bir zaman sonra sıkıyor.(vs ye saygı yok,ks yeri, herkes asas.....)
  • Valla charı takas etmek istemiyoruz Ya da char almak istemiyoruz arddream düsünüyoruz.. Vs ortamı xigenonda qelisti .. Asasımla vslere qirdim coq kez humanlar karuslar qeldi satasmadı hatta yattıqımda qufrettim la niye satasmıonuz diye sanırım boLesi daha iyi..
  • Karar aLdıq warrior'a devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.