Şimdi Ara

Darkness Reborn (MMORPG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobil mmorpg arayanlara müjde knight , silkroad tarzında , arkadaşlarınız lonca kurup boss kesebileceğiniz veya vs atabileceğiniz güzel bir mobil oyun.

Not:www.facebook.com/darknessturkiye
    Oyun hakkında bilgi alışverişi ve yeniliklerden haberdar olmak için sayfamıza davetlisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Darkness Reborn: Karanlıktan Yeniden Doğuş

Darkness Reborn, bir zamanlar popüler olan ancak daha sonra kapatılan bir MMORPG oyunuydu. Oyun, karanlık ve fantastik bir evrende geçiyordu ve oyuncuların kendi karakterlerini oluşturup çok oyunculu bir ortamda görevleri tamamlamalarına ve canavarlarla savaşmalarına olanak sağlıyordu.

Darkness Reborn'un Kapanma Nedeni

Darkness Reborn'un kapatılma nedeni tam olarak bilinmemektedir, ancak bir takım olası nedenler vardır:

• Rekabet: WoW ve diğer popüler MMORPG'ler gibi diğer oyunlarla rekabet edememesi.
    • Yetersiz Güncellemeler: Oyunun yeni içerik ve özellikler eksikliği nedeniyle oyuncuların ilgisini kaybetmesi.
    • Teknik Sorunlar: Oyuncuların oyundan kopması ve diğer teknik aksaklıklar gibi sorunlar.

Diğer MMORPG oyunlarına benzer şekilde, Darkness Reborn'da oyuncular benzersiz karakterler oluşturabiliyor, görevleri tamamlayabiliyor, canavarlarla savaşabiliyor ve diğer oyuncularla etkileşime girebiliyorlardı. Oyunun benzersiz yönleri arasında karanlık fantezi ortamı ve PvP savaşına odaklanması vardı.

Darkness Reborn'un kapatılması oyuncular arasında hayal kırıklığı yarattı ve benzer oyun arayışına başladı. Darkness Reborn tarzı oyunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• World of Warcraft
    • Final Fantasy XIV
    • Guild Wars 2
    • Black Desert Online
    • The Elder Scrolls Online

Bu oyunlar, Darkness Reborn'un karanlık fantezi ortamını ve çok oyunculu yönlerini yansıtmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Baslarda zevkli gelsede uzun vadede cok sıkıcı bi oyundur. Şahsen tavsiye etmem.

• Bundan önce Dark Avenger vardı Darkness Rebornu onun 2. oyunu olarak çıkardılar ama bence tırnağı bile olamadı bide Dark Avenger gibi çok güzel bir oyunu kapattılar yazık cidden.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Tüm mmorpg lerin sonu budur aslında :)

• Aynı evde kaldıgım arkadaşımla oynuyorduk, benzer şeyleri yaptıgımız halde benden daha şanslı oldugu için epey güçlü olmuştu. Gamevil oyunu oynuyorsanız veya oyunlarda if you are lucky yazısını görüyorsanız oyunlardan uzak durun.

• Başka tavsiyeniz varmı mobil mmorpg?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War Ragnarok PS5
    5 ay önce açıldı
    God Of War Ragnarok REF
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pvp de benim gibi kendin oynamak istiyorsan seçenek çok azalıyor. Mobil oyunlarda genellikle pvp sırasında ekrana sadece bakıp belki bi umut skill tuşlarına basabiliyorsun.
    Order chaos online, izanagi, avabel, angel stone, Wild blood deneyebilirsin. Ben hepsini oynayıp zamanla bıraktım belirli nedenlerle.
    Netmarble'ın çıkaracagı idea isimli oyunu bekliyorum. 21vs21 guild savaşları olacak oyunda şuanda korede çıktı oyun ama abd ve avrupa hala beklemede
    Şunuda ekleyeyim order chaos 2 redemption başlayabilirsin şuan markette 1000 indirme görünüyor, bu tarz oyunlara erken başlamak büyük avantaj.

• Bir sure oynadım, başlarda iyi hos ama ileride epey sıkıyor ilerleyis yavasliyor. Benzer oyunlara bakiyorum zaman gecirmek icin legend online classic oynuyorum suan idare ediyor order and chaos 2 yi yükledim vi de ona bakacagim. Benzsr oyunlarda tavsiyesi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Bir sure oynadım, başlarda iyi hos ama ileride epey sıkıyor ilerleyis yavasliyor. Benzer oyunlara bakiyorum zaman gecirmek icin legend online classic oynuyorum suan idare ediyor order and chaos 2 yi yükledim vi de ona bakacagim. Benzsr oyunlarda tavsiyesi olan var mi?

Order chaos 2 nasıl beğendiniz mi? Player sayısı felan tatmin edici mi hocam.

• BeerLikeMan kullanıcısına yanıt
    Hocam grafik ayari bulamadim oyunda fps biraz dusuktu. Bir de kontroller zordu. Ayiracak pek zaman bulamayinca yarim saat baktim ciktim. Sarj somurur gibi geliyor.

• Oyun başlarda güzel gelip sonra boğmaya başliyor.

• Evet bu oyun da sarmadi sanki amacsizca takiliyo gibi oluyosunuz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Hocam grafik ayari bulamadim oyunda fps biraz dusuktu. Bir de kontroller zordu. Ayiracak pek zaman bulamayinca yarim saat baktim ciktim. Sarj somurur gibi geliyor.

Gameloft cok iyi cıkarmazlar daha sonradan kullanıcıların tepkisine göre düzeltme yaparlar sonuçta bir value degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.