Şimdi Ara

darkness ve bülbülü öldürmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız arkadaşınızla çin mahellesinde ki apartmanda buluştugunuzda tvde başlayan film 2 küsür saatlik alfred hitchcok un bülbülü öldürmek isimli filmi oturduk arkadaşla seyrettik film güzel anı tazeledik ama........ birşey verdigi yok ben yandım siz yanmayın sevgiler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanat7 -- 5 Temmuz 2007; 15:20:38 >

• Hoş bir ekstraymış,denemek lâzım
  • o nasıl oluyor ya? harbi filmi izleyebiliyormuyuz.
  • 2 küsür saat film tam olarak oyunun içinde mevcut
  • bi yarım saat kadarda ben izlemek zorunda kaldım. Kız arkadaşınız uyuyana kadar kalkamıyosunuz oturduğunuz yerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan ve Ejderhalar Kutu Oyunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hiç oturmadım,beklemedim de zaten,o video 2 kez girdi bişey anlamadım kız uyumuştu,boşluğa sarılıyodu en son
  • kız uyuyana kadar bekle sana romantic achiewmentını veriyor
  • to kill a mocking bird
    harper lee tarafından yazılmış bir kitap
    9-10 yaşlarındaki aptal amerikan köylüsü bir kızla abisinin hikayesini anlatıyor.
    babalarının savunduğu bir zenci tecavüzle suçlanıyor ve tüm kanıtlara karşı zenci davayı kaybediyor. babası zenciyi savundu diye tüm halkı karşısında buluyor vs vs. kitabı ingilizce okumanızı tavsiye ediyorum.
    oldukça doyurucuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 7 Temmuz 2007; 0:22:42 >
  • Sadece o da değil,metroda bi tv daha gördüm ondada 7-8 tane kanal var,hepsinde farklı bir film var,birde müzik kanalı var metal kliplerini yayınlıyordu.
  • Oyunda iki kolu yaratıklı bi caniyi oynadığımızı sanıyordum(oyunu daha oynamadım)o ne öyle be?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Sadece o da değil,metroda bi tv daha gördüm ondada 7-8 tane kanal var,hepsinde farklı bir film var,birde müzik kanalı var metal kliplerini yayınlıyordu.

Yuh bir de DL DvD yetmez derlerdi.Oyun,Film arşivine dönüşmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

kız uyuyana kadar bekle sana romantic achiewmentını veriyor

evet bende aldım baya gülmüştüm hatta
  • ehehhehue güzelmiş =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Sadece o da değil,metroda bi tv daha gördüm ondada 7-8 tane kanal var,hepsinde farklı bir film var,birde müzik kanalı var metal kliplerini yayınlıyordu.

Evet ben orda müzik kanalını açıp klip izledim oturup...

Her kanal direk devam ediyor açınca, adamlar hakikaten uğraşmışlar ya!!!!!
  • ama oyundaki filmler tabi oyunun içinde gördüğümüüz tv in böyotlarında yani her kanala max. 100mb alan tutmuş oluyo tahminimce. 9 kanal olsa 1gb yaklaşık :P
  • Bu kısıtlı hafızada o da bir başarı
  • hangi oyun be bu sölermisiniz
  • Konu başlığında da yazıyor,The Darkness
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.