Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 22 saatten beri oynuyorum ve halen bitiremedim!
    İlk serisine göre çooook uzun bir oyun vede çok bağlandım açıkçası...

Ama yanlışlıkla oyun içinde SAVE DOSYASINI SİLDİM YARDIMCI OLACAK VAR MI ACABA ARKADAŞLAR???

ÇÜNKÜ AYNI BÖLÜMLERİ YENİDEN GEÇMEK HİÇ GÖZÜM KESTİMİYOR... :s
  • ilk oyun inanılmaz uyuz bi oyundu. oynarken inanılmaz sıkılmıştım. ama bu oyun güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExsyDra

Oyunu 22 saatten beri oynuyorum ve halen bitiremedim!
    İlk serisine göre çooook uzun bir oyun vede çok bağlandım açıkçası...

Ama yanlışlıkla oyun içinde SAVE DOSYASINI SİLDİM YARDIMCI OLACAK VAR MI ACABA ARKADAŞLAR???

ÇÜNKÜ AYNI BÖLÜMLERİ YENİDEN GEÇMEK HİÇ GÖZÜM KESTİMİYOR... :s

Well of souls yani sadece son boss ta hali hazırda bir savem var istersen paylaşa bilirim.
    Bilerek bitirmiyorum book of the dead, soul arbiter ve stonebite görevlerini tamamlayamadım onları arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 16 Kasım 2012; 0:49:37 >
  • Oyunun hiç bitesi yok
  • konuyu hortlatmış mı oluyorum bilmiyorum ama daha yeni başladım. Ve şu skiller benim aklımı karıştırıyor. diğer seevdiğim skiller için her seferinde tab tuşuna basıp seçip oyuna tekrar dönmek soğutuyuor açıkcası bunun bu skilleri kısa yola nasıl atayabiliyoruz. Yukardaki numaralara bastığımda kendi açtığı skiller var otomatik bunları nasıl değiştirebilirim
  • Arkadaşlar oyunda upgrade edeceğimiz itemleri nasıl seciyoruz ? bütün itemler upgrade oluyomu yoksa belli itemlermi var ?
  • Ben daha oynamıyorum bitmiyo oyun yetti artık
  • beyler alevli mağarada ne yaptınız 2tane kol var biri aşşada biri yukarda silindir gibi şeyler yukariya yada aşşa inip cikiyor sonra top war topun onünde engel var o engelleri kütüklerin sonuna gidince aşşa iniyor ama o engelden kurtarilmasi gerekiyor
  • Yeni bitirdim bence sonu pek etkileyici değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Yeni bitirdim bence sonu pek etkileyici değildi.

oyun kaç saat sürüyor peki dostum ben ilk çıktığında indirmiştim öyle kaldı uzun sanırsam oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

oyun kaç saat sürüyor peki dostum ben ilk çıktığında indirmiştim öyle kaldı uzun sanırsam oyun

Ben bazı yan görevleri falan yaparaktan 20 saate yakın bir sürede bitirdim. Oyun çok güzel tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

quote:

Ben bazı yan görevleri falan yaparaktan 20 saate yakın bir sürede bitirdim. Oyun çok güzel tavsiye ederim.

baya uzunmuş oyun :) bende yan görevleri seviyorum ama aynı türden oluyunca bıkıyorum teşekkür ederim :)
  • arkadaşlar,benim sorunum hep aynı.. oyun ölümlerden sonra hep başa sarıyor nerdeyse.. lvl 12 oldum,crucible de öldüm,oyun başa sardı,daha önce de birçok kez başıma geldi. hesapta stres atıcaz,oyunu oynarkan başa sarma stresi daha beter bunu nasıl düzelteceğim, buna benzer sorun yaşayan kimse var mı ?
  • Baya ilerlemiştim ama şimdi oyunu açarken "çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum.
  • merhaba arkadaşlar 3.hayaletle savaştıktan sonra nereden gitmem lazım bilmiyorum yardım edermisiniz 2 haftadır uğraşıyorum ama yolu bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fear1111

merhaba arkadaşlar 3.hayaletle savaştıktan sonra nereden gitmem lazım bilmiyorum yardım edermisiniz 2 haftadır uğraşıyorum ama yolu bulamıyorum

görevinin adını youtube`da araştır ve geçenleri takip et.
  • judicator's tomb bölümünde içeri girdikten sonra üçlü yerden adamı çagırınca izledigim videolarda 2 adam geliyo ama bende 1 tane geliyo lüften yardım edin kafayı yicem geçemedim bölümü. eski yerlere gittim yeni bişe degişmedi talan ettim oyunu yok olmuyo...
  • Arkadaslar zindanlarda kac FPS aliyorsunuz? 30-40`a kadar iniyor bende.

i5 2500k
    GTX 560 Ti DCU II Top.
    8gb ram
  • yüzde 50 bitmiş save varmı arkadaşlar özelden paylaşabilirseniz cok makbule gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: sano

Ya ben bu bilgisayar oyunlarında nişan alıp ateş etmekten nefret ettiğim için ömr-ü hayatımda ne counter ne half life oynadım ama şimdi geldiğim bölümde elimde silah yaratık öldürmeye çalışıyorum. Tabi nişan almayı beceremediğimden (yani zamanında) yarım saattir ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Yahu ben bu oyunu elde kılıç düşman öldürülüyor diye indirdim, silahtan kimse bahsetmemişti.

Eğer guardianı öldürmekten bahsediyorsan şöyle yap. Video biter bitmez ''c'' ile ata bin ve hemen ''q''ile aim pozisyonuna geç nişan alma durumu yani. Sonra ''a'' veya ''d'' tuşları ile sağa ya da sola devamlı at koştur (''a'' öneriririm). Guardian sana tam vuracağı anlarda hızlıca ''alt'' tuşu ile hızlan. Guardian vurduğu anda artık iş kolaylaşıyor kolundaki ateş toplarını patlat. Zor gibi görünüyor ama aslında kolaylıkla halledebilirsin. Eğer yine de yapamıyorum dersen şu linkteki save leri kullanarak bir sonraki bölümün başına geçebilirsin. Dosyada hex editör ile save dosyalarını fix için resimli anlatımda mevcut. Kolay gelsin.

http://uploaded.net/file/1fhcjppp

merhaba hocam yüzde kaçına ait bu save dosyası ve nasıl yükleyeceğiz ?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.