Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar delirmek üzereyim araştırmadığım site kalmadı ama bi türlü çözemedim. darksiders 2 de oyundaki hiç bir karakterin sesi yok :S nasıl yardımıcı olabilirsiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: proteus_

arkadaşlar delirmek üzereyim araştırmadığım site kalmadı ama bi türlü çözemedim. darksiders 2 de oyundaki hiç bir karakterin sesi yok :S nasıl yardımıcı olabilirsiniz acaba ?

Oyundaki ses dosyaları eksiktir. Korsan kullanıyorsan başka bir siteden indir fakat ben orjinal almanı tavsiye ederim.

bana da ses dosyaları eksik gibi geldi zaten tekrar kurdum ama yine aynı sorun var internetten de ses dosyalarını nasıl bulabilirim?:S:S

• arkadaşlar konuyu hortlatıyomuyum bilmiyorum ama benim acil yardıma ihtiyacım var oyunu indirdim kurdum crack falan hepsi tamam açtım oynadım ama karakterlerin konuşma sesleri yok diğer çevre seslerinde bi problem yok ama karakterler konuşurken ses gelmiyor acaba bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz ...bu arada oyunu tor-rentten indirip kurdum ve bu sorun olunca tekrar tekrar üşenmeden indirip kurdum fakat her defasında aynı sorunla karşılaştım lüten bir el atın ses dosyası falan lazımsa bilen birisi yardım edebilirmi acaba???
  • çeşitli sitelerden indirdim yine de olmadı ilk oyunu da bu şekilde başlamıştım ses dosyaları yoktu ama onu halletmişti yanlış hatırlamıosam bu sitedeki bi arkadaş gayet memnundum ama bu sefer yapamadım ya:(((
  • arkadaşlar, çok sinir bozucu bir sorun yaşıyorum. oyunu bitirdikten sora nightmare mode unlock oluyor, newgame+ ile nightmare oyuna başlıyorum fakat öldükten sonra oyun başa sarıyor. hatta ilginçtir ki öldükten sonraki seçenekler Restart ve Exit the main menu seçeneklerinden exit the main menu yok, sadece restart var. şu oyundan bir tat alamadım,bütün mahalle bu sorunu yaşıyoruz:) oyunu oynayamama noktasına geldik artık. yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar the bloodless görevinde 6 sını da öldürdüğüm halde 5/6 olarak gözüküyor. (lair of the deposed king'dekini saymadı)Ne yaptıysam olmadı bi türlü .. Bu görevi iptal etme yada hileyle geçme varmı?
  • bu oyunu almak istiyrum ama kararsızım...
    1 Gow a benziyor mu oynanışı ?
    2 uzun oynanışa sahip mi yoksa 6 7 saat mi sürüyor cevap olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

bu oyunu almak istiyrum ama kararsızım...
    1 Gow a benziyor mu oynanışı ?
    2 uzun oynanışa sahip mi yoksa 6 7 saat mi sürüyor cevap olursa sevinirim

bıkarsın bitsin diye emin ol.
  • teşekkürler üstaf... 89 tl yi kurtardın :)
  • forumda sorunmu var ? herkez uzaklaştırılmış gözüküyo bende.
  • burayı nasıl geçeceğim dostlar ??

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]
  • beyler darksiders 2 the wailling host bossu yaratık yere düşüyor yarı canken sonra kafasında simge çıkıyor fakat anlamadığım için canını doldurup tekrar savaşıyoruz acil yardım lazım deliricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

burayı nasıl geçeceğim dostlar ??

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

o ya bas oradan maske ye bas eli seç sonra e ye bas onu indir
  • Arkadaşlar oyunu pc de oynuyorum. Allah aşkına biri bana silahlar nasıl güçlendiriliyor söylesin
    İnternette oynaış videosun da millet çatır çatır upgrade yapıyor bende olmuyor ya
    silayın üstüne geliyorum sadece eqiup cancel vs. çıkıyor. Upgrade çıkmıyor.
    Lütfen yardım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: srt48

Arkadaşlar oyunu pc de oynuyorum. Allah aşkına biri bana silahlar nasıl güçlendiriliyor söylesin
    İnternette oynaış videosun da millet çatır çatır upgrade yapıyor bende olmuyor ya
    Lütfen yardım!!!

Silahın "Possessed" olması lazım, rengi kırmızıydı yanlış hatırlamıyorsam. Her silahı upgrade edemezsin.
    Satıcıdan en çok marka vererek aldığın sandıktan çıkar her zaman bu özellikte bir silah veya zırh.
    Ayrıca belli seviyeye kadar upgrade edebiliyorsun, bir silah için 5 defaydı, tabi yanlış hatırlıyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 3 Nisan 2013; 15:11:58 >
  • Başarısız bir oyun.
  • Bu seri beklenilen ilgiyi görmedi bence . Aslında çok güzel oyun ama neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: srt48

Arkadaşlar oyunu pc de oynuyorum. Allah aşkına biri bana silahlar nasıl güçlendiriliyor söylesin
    Lütfen yardım!!!

Silahın "Possessed" olması lazım, rengi kırmızıydı yanlış hatırlamıyorsam. Her silahı upgrade edemezsin.
    Satıcıdan en çok marka vererek aldığın sandıktan çıkar her zaman bu özellikte bir silah veya zırh.
    Ayrıca belli seviyeye kadar upgrade edebiliyorsun, bir silah için 5 defaydı, tabi yanlış hatırlıyor olabilirim.

Teşekkürler..

• arkadaşlar ben bu bölüme geldimhttp://www.youtube.com/watch?v=aRanKt6D9jg videoyu hemen 15.44'e alın anlıcaksınız bi geçemiyorum yardım edermisiniz
  • ben oyunun bu bölümüne geldimhttp://www.youtube.com/watch?v=aRanKt6D9jg videonun 15.44 lük yerini izleyin anlıcaksınız yardım edermisiniz bilen varsa .
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.