Bildirim
Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Death çok karizmatik ya. -
-
Kuzenim duymasın hacı x) adam delisi bu oyunun ya...İlk oyunda bulmacalarda yardım etmiştim. -
ilk oyun baya güzeldi bakalım bu nasıl olacak... -
-
ilk oyunu severek..bir an bile sıkılmadan oynamıştım...umarım yeni oyunda, oyuna birşeyler ekleyecem diye oyunu "bitirmezler" -
Birinci oyun bence süperdi ama hak ettiği ilgiyi göremedi ne yazık ki bir de üstüne Türkçe yama çıkmıştı saatlerce oynadım ikincisinde merakla bekliyorum fakat ikinciyi bu sefer konsola alacağım. -
İlk oyunda fazla kombo yoktu. İnşallah bunda olur. Merakla beklemedeyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
İlk oyunda fazla kombo yoktu. İnşallah bunda olur. Merakla beklemedeyiz.
Bence yeterliydi. Death çok "emo" gözüktü gözüme. -
quote:
Orijinalden alıntı: SwiftShadow
quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
İlk oyunda fazla kombo yoktu. İnşallah bunda olur. Merakla beklemedeyiz.
Bence yeterliydi. Death çok "emo" gözüktü gözüme.
Aman Death duymasın. -
God of war daki nin yarısı kadar vuruş hissi olsa yeter.İlk oyun vuruş hissi olarak ortalama idi.Teknosa da god of war 3 oynadıktan sonra (evet,hiç oyun konsolum olmadı)(aslında ateri vardı ama o sayılmaz)ne dmc kesiyor ne darksiders.Gow daki vburuş hissiyatı ve o kombolar falan inanılmaz zevkli.Ayrıca gowda öyle kafa patlatmıyorsun bulmacalara.Bunda 2 sat bön bön bakıyorum sonra walktrough bakıyorum hep youtube den.İnşallah 2. oyunda olmaz ayrıca vuruş hissine ve grafiğe kassınlar biraz,ilk oyunun grafikleri çıktığı zamana göre kabul edilebilirdi ama kesinlikle next-gen değildi.2.oyunda inşallah yeni bir motor kullanırlar.THQ oyunlarında genelde bir oyun motoru kullanılırdı metro2033 ve justcause 2 de o oyun motorunu kullanmştı ve grafikleri aşmıştı.Onu kullansalar inanılmaz olur.
öZET olarak:Bence bulmcalar vs.biraz kolaylaştırılıp aksiyon ile dengelenmeli.İlk oyunda bulamcalar çok ağır basıyor.Ayrıca vuruş hissi geliştirilse süper olur.Grafikler de gelişsin bi zahmet.
-
ilk oyun güzeldi ama biyerden sora bulamcalar felan sıktı inş 2. oyunda okadar çok bulmaca olmaz
bide ps4 çıkmadan grafiklerde geleşme beklerseniz hayal kırıklıgına ugrayabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Haziran 2011; 15:16:09 > -
2. oyunda güzel olacak bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 14 Ağustos 2012; 13:26:38 > -
oyun çıktı, bu sefer gamepadle oynucam -
İlk mesajdaki video ilk oyundan değil mi?
Değilse aynı yaratıklar, aynı mekanlar vsvs -
onlive da denedim,gerçi 3 mb ile takılarak oynattı pek bişey anlamadım ama kesinlikle pc ye kuracağım -
Malum sitelere düşmüş -
quote:
Orijinalden alıntı: laptoprecai
Malum sitelere düşmüş
aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
İlk mesajdaki video ilk oyundan değil mi?
Değilse aynı yaratıklar, aynı mekanlar vsvs
ilk video darksider'in ilk oyunu
darksiders II hakkında Herşey (kısmen)
http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=851
buradan buLabilirsin
Benzer içerikler
- epic games kuyruğa alındı hatası
- mafia 2 kaç bölüm
- cs 1.5 bot silme
- rdr1 pc
- oyun puanlama sitesi
- resident evil 9
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 fps arttırma
- valorant hesap açma
- cs2 wallhack kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X