Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

dostum diğer kapıda eksik birşeyler bırakmış olabilirsin ben upgrade yapmadan bitirdim oyunu ufak tefek yerlerde takıldım o da mouse'n azizliği geri dön eksik ne var bi tekrar gözden geç olmadı videoyu seyret arkanda kutu bırakma veya diğer kapıları kontrol et illaki açılmıştır biri aynalara gelincede aynı sorunları yaşayacaksın upgrade yaptın mı?

diğer kapı derken? geldiğim yere kadar hic biseyi atlamadım. yani ben öyle sanıyorum. geriye gidiyorum hep buraya gitmemi söylüyor haritada. buraya gelincede daha ileriye gidemiyorum kapı acılmadıgı icin. 2.update'i yükledim 3 küsür gb'lık olan yamayı. ya kafayı yicem. oyunun yarısını da gectim. simdi bitmis save dosyası ile oynasan bi anlamı kalmıcak. ne yapacam bilmiyorum

Judicators tomb bölümü hatırladığım kadarıyla, bir Judicator var ve onun karşısında kürsü gibi birşey var. O kürsüye yani Judicator'un karşısına gelip Talk işareti çıkınca E'ye basıyorsun. eninle konuşuyor konuşma bitince ilk sağdaki kapıyı açtırıyor ve ilerliyorsun.

işte o sağdaki kapı açılmıyo bende. o hayalet hep aynı seyi söylüyor. yukarda foto da yazıyor ne söylediği.

Kardeş judicator ile konuşunca sağdaki kapının açılması gerek. Ben bir sorun yaşamadım orda dolayısı ile yardımcı olamam. Judicator senden 3 ruh toplayıp kendisine getirmeni istiyor. İlk ruhuda sağdaki kapının olduğu yerden alacaksın. Kapı açılmıyorsa oyunda bir sorun vardır açılması gerekir. Save göndermekte bir işe yaramaz çünkü o zaman benim savein olduğu yerden devam edersin. Ancak o bölümde kalmış birinin save i işine yarar.

bende farklı bi sorun var aynı yerdeyim ancak ben sadece 1 tane hayalet çıkartabiliyorum oyunun çözümünü izlediğimde bu bölümde 2 tane hayalet çıkartılarak yapılıyor ben bir şeyi kaçırdım heralde ama neyi kaçırdığım hakkında yardımcı olabilecek varmı ?

• arkadaşlar bu konuyu bi hortlatayım ben

şöyle bir şey gördüm de dün twitterda, fikri olan var mı?

http://www.examiner.com/list/e3-2014-preview-saints-row-ryse-2-darksiders-evolve-and-destiny?utm_medium=referral&utm_source=t.co

ds3 beklemekten ciğerim soldu, duyururlar mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 23 Mayıs 2014; 14:29:05 >
  • inşallah yeni oyun gelir lan içimden geldi bi an :D
  • Arkadaşlar Şöyle Bi sorunum var Portalı Kapatamıyorum :D pc kullanıcısıyım Portalı Açıyorum Kapatmam gerekiyo kapatamıyorum :D bi yardım :D hangi tuşla kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygili40 -- 3 Temmuz 2014; 20:00:58 >
  • Arkadaşlar bende bütün dlcler var. Bunlar nasıl başlıyor oyun içinde? Direk karşımıza mı çıkacak görev verecek kişiler? Nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu kaydedip kapattım sonrasında kaldığım yerden devam edemiyorum, oyun yükleniyor böyle kalıyor, tuşlar işlemiyor. Yardımcı olacak var mı?

• Konuyu hortlattığım için herkesten özür diliyorum. Ancak okadar aramama rağmen bulamadım

Psycharemon görevine geldim haritada orası işaretli yalnız kapı kapalı bug var çözümünü bilen varmı?
  • Buna bener oyunlar var mı arkadaşlar acayip sardı müthiş oyun.
  • http://store.steampowered.com/app/388410/?snr=1_614_615_nordicweekend_616

Beyler böyle bir şey yapmışlar. Grafikleri elden geçirmişler falan filan yazıyor açıklamada. Bunu season pass alanlara verecekler mi? Vermeyeceklerse season pass almanın alemi ne? Oyunun sorunlarını düzelt yeni işletim sistemine opt. et sonra yeni oyun diye piyasaya sür. Oh ne güzel.

Düzenleme:Günahlarını almışım :) . Oyun kütüphaneye eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 5 Kasım 2015; 22:55:58 >
  • Oyunun Türkçe yamasıni buradan indirebilirsiniz

http://www.baykusunyeri.com/darksiders-2-turkce-yama-calismasi/

• Darksiders II Deathinitive Edition dün itibari ile çıkışını yaptı , Franchise Pack e sahip olan arkadaşlara ücretsiz olarak verildi , Darksiders 2 sahip olan arkadaşlara ise 1 hafta boyunca %80 indirim ile sunulucak.

%80 İndirimli Fiyat : 9.80 TL

Darksiders 3 onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 6 Kasım 2015; 10:10:41 >
  • önce zelda oynayın sonra darksiders oynayın mercedesten inip tofaşa binmiş gibi oluyorsunuz.
  • arkadaslar yardımcı olurmusunuz oyunu kaydettım ve sonra oyuna gırmek ıcen saveyı secıyorum vıdeo gosterıyor ve select ve esc seceneklerı cıkıyor fakat oyuna devam edemiyorum.. yardımcı olursanız sevınırım.. kolay gelsın

• arkadaşlar bu skilli aldım ama kullanamıyorum, açmak icin birşey mi yapmamız gerekiyor?oyun tıkandı kaldı sinir oldum

• Selam arkadaşlar, benimde farklı bir sorununm var daha öncede yazılmış ama çözümü yazılmamış konuya yorum yapamadım burdan yazıyorum portal silahı sorunu çalışmıyor ve hedeflemede oyundan atıyor lütfen birileri yardım etsin söz konusu bölüm ivory catedal voidwalker ı ilk aldığımız zaman bu sorun yüzünden bir türlü devam edemiyorum lütfen yardım oyunu sildim tekrar yükledim 3 defa baştan başladım ama nafile skidrow kurulu bende update lerde yüklü sildim yükledim hep aynı acil yardım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...
  • Beyler ışıklı kulede oyun donup oyundan atıyor bu ne saçma bugdur. Bi de son sürüm steamden aldık oyunu oynayamıyoz iyi mi kaldık yarısında.
  • Kovlu kullanıcısına yanıt
    Yan görevler yapıp level atlayın daha sonra o göreve geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibok

Arkadaşlar oyunu kaydedip kapattım sonrasında kaldığım yerden devam edemiyorum, oyun yükleniyor böyle kalıyor, tuşlar işlemiyor. Yardımcı olacak var mı?

aynı sorunu yaşıyorum... save dediğim oyuna girdiğim zaman donup kalıyor :/
    sen sorunu çözebilmiş miydin ?@delibok

edit: şimdi iş yerinde konuyu biraz araştırdım yabancı bir forumda konu ile sorunun antivirus'ten kaynaklandığı yazmış eve gidince deneyeceğim..

link

normalde anvirus kullanmam yine yaptı yapacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 26 Haziran 2019; 10:33:2 >

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    bendede aynı sorun var antivirüs felan kullanmıyorum aynı ekranda kalıyor ne esc ne space çalışıyor yeni oyun başlatınca tuşlar çalışıyor ama kayıtlı oyuna giremiyorum çözebilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • başlık ve ilk mesaj yenilendi
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.