Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KLayToN

quote:

Orijinalden alıntı: badboy74
    online versiyonunun videolarını izledim de onda biraz iş var gibi. fakat offline mod sıkıcı olmuş brz

Onu soruyorum zaten ben de, trailerlarda göründüğü kadar iyi mi? Oynanış, optimizasyon, oyun içi grafik nasıl? Prensip gereği bir oyunu oynamadan gameplay izlemiyorum kusura bakmayın, kişisel görüşleri merak ediyorum sadece.

trailer değilde gameplayler daha açıklayıcı olur sizin için bence. bana sorarsanız beklediğimi bulamadım. oyunun başında war ile death savaşıyor war'in skill efektlerini çok güzelleştirmişler ama deathde bu yok ne yazık ki. şuanda sadece oyunun ilerisinde war ile oynamaya izin verir belki diye devam ediyorum :D bide işin sonu nereye varacak onu merak ediyorm :)

• quote:

Spoiler verilir mi açıktan, ne yaptın sen hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

quote:

Spoiler verilir mi açıktan, ne yaptın sen hocam ya

yaw neyine kızıyosunuz sanki oyunun sonunda death ölüyor dedim :D şaka bir tarafa oyunun hikayesine netten göz attıysanızda bilebileceğiniz şeyler bunlar öyle çok aham şaham bir şey söylemedim. kilit noktalar değil bunlar yani.
  • Yahu neden bakayım daha oynamadığım oyunun hikayesine, bakarsam ne anlamı kalır oynamanın? Neden doğal bir şeymiş gibi söylediğinizi hala anlayamadım. 1. oyunun hikayesini biliyorum sadece, eksik yerleri de oynadıktan sonra araştırdım.
  • Oyunu 6 saat kalkmadan oynadım güzel olduğundan değil oynayacak başka oyun olmadığından
    Sanırım 1-2 hafta bir daha oynamam çok fena baydım oyundan
  • İlk oyuna göre bu oyun daha kötü gibi geldi bana. İlk oyunun başlangıcı çok daha iyiydi. Kıyametin içine düşmüştük. Yanlış anlaşılmayla yok olan itibarımızı kurtarmaya çalışıyoduk falan. İkinci oyunu yaklaşık 3.5 saat oynadım ama ilk oyunun yanından geçemedi şu 3.5 saat itibariyle. Hikaye çok tırt gibi. Umarım ilerde güzelleşir yoksa böyle zor bitecek oyun.
  • O zaman orjinal almıyorum oyunu, madem bu da prototype gibi ilk oyunun gölgesinde kaldı, değmez verilecek paraya.
  • Türkçe olmayan bir oyunu neden alasınız ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Türkçe olmayan bir oyunu neden alasınız ki.

ingilizce bildiğimiz için.
  • şeffaflık sorunuyla karşılaşan varmı ???

sistem:
    amd phenom II 955 3.2 ghz
    8gb ram
    HD 6850

problem de bu :
    Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]
  • Ağzımı bozmak istemiyorum ama bu gorewood nasıl geçilcek geçen varmı bu hayvanı ?
  • ilk oyuna göre üstüne bayağı bir eklemiş sanırım oyun yarın devam edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ne mutlu size. Dalga geçmek için demiyorum. Şu an oynuyorum ama ne hikayeyi biliyorum ne konuşulanları vs. Bu böyle olmaz öğrenmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

2 gündür oynuyorum pc'de, açıkçası beni pek sarmadı. ilk oyun daha bi güzeldi gerek görüntü kalitesi olsun gerek bulmacalar fln olsun.bu oyunu biraz wow'a benzetmeye çalışmışlar gibi bence online işini katmışlar işine, oynun grafik kalitesi biraz düşük ayrıca kamera açılarıda aynı şekilde, tüm çevrenizde olup bitenlere hakim olamıyorsunuz. ayrıca bölüm geçişleri konuşmalar videolar çok sıkıcı olmuş, hatırlıyorum darksider 1'i ilk oynadığımda videoları ve hikayesini heycanla izliyordum ama bu pek iyi olmamış konu bakımından.

ilk oyunun bitiminden dünyaya diğer 3 atlı geliyor gibi gözüküyordu. fakat burada konu biraz değişmiş, war dünyadayken death onu kurtarmaya çalışıyor councilin elinden ne diyim biraz saçma olmuş nyse bakalım oynayıp görücez ne olacağını.

spoiler verecek olursan dikkat et hocam :)

çok büyük beklentilerim vardı bu oyun için ama hayalkırıklığına uğradım diyebilirim. içimden gelenleri yazdım :)

ilk oyundan sonra bende de çok büyük beklenti vardı
    oyunu aynen koruyup yeni yerler modlar açsalardı daha mı iyi olurdu ya :D

ya bide şu skilleri sizde 6 7 8 den falan mı vuruyosunuz?

• quote:

quote:

arkadaşlar bilgisayar koluyla oynanmıyor mu bu oyun yaa. Snopy marka bi kol var bende ama oynayamadım kol bu resimdeki

/>

Yok mu bilen bir mübarek :D

Bende xbox360 controller var. Onu direk olarak taniyor ben onla oynuyorum hic sorun cikmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

quote:

arkadaşlar bilgisayar koluyla oynanmıyor mu bu oyun yaa. Snopy marka bi kol var bende ama oynayamadım kol bu resimdeki

/>

Yok mu bilen bir mübarek :D

Bende xbox360 controller var. Onu direk olarak taniyor ben onla oynuyorum hic sorun cikmadi.

Hallettim hocam. Bi arkadaş yardımcı oldu üst mesajlarda da anlattım nasıl olduğunu. Teşekkürler ilgin için

• Evet benimde çok beklentilerim vardı bende baya bir süre oynadım ama ilk serideki zevki veremedi bana bence Death War'dan daha hantal o daha seriydi büyük hayal kırıklığı yaşadım grafikler çok kötü blur efekti eklemişler sanki konuşmalar sıkıcı camera açısı kötü birden ilk seriyi oynayasım geldi size tavsiyem bu oyuna para vermeyin değmez...
  • quote:

quote:

quote:

Ne mutlu size. Dalga geçmek için demiyorum. Şu an oynuyorum ama ne hikayeyi biliyorum ne konuşulanları vs. Bu böyle olmaz öğrenmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum

Merak etme adamım oyunceviri 5-6 aya çıkarır. İstersen ilk oyunun türkçe yamasını çıkarmışlardı, indir öyle oyna. İkinci oyunu daha sonra oynarsın. Ben unutmuşum ilk oyunu. yeniden yükledim bitireyim de ikinci oyuna geçeyim :)

• quote:

quote:

quote:

haklısınız ingilizce bilmeyince hikayeli oyunlar zevksiz bir hal alıyor. bence grammer ve kelime ezberi buradaki eksikliğinizi giderecektir. bir ingilizce öğretmeni olarak söylüyorum, en kolay yol bu oyunlar için :) ztn oyun içi konuşmalarıda dinliyorsunuz zaman içerisinde dinleme yeteneğinizde gelişir ondan sonra sadece konuşma yönü kalır onuda ilk önce internetten yabancılarla yazışarak sonrada görüntülü veya sadece sesli sohbet ettiğiniz sitelere takılarak geliştirebilirsiniz. süreç uzun fakat zor bir iş değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

oyunda Fire Montain bölümünde bir odaya girip elipe ates topu almaya kalktıgımda bu hatayı alıyorum :(
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: Darksiders2.exe
    Uygulama Sürümü: 0.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 50241afa
    Hata Modülü Adı: Darksiders2.exe
    Hata Modülü Sürümü: 0.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 50241afa
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 006d443e
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

Yeniden kurmanı tavsiye ederim. O da olmazsa sistemi yeniden kur. Ben Appcrash ve exe hatası aldım ne yaptıysam olmadı. Sistemi yeniden kurdum düzeldi .

Dediğin gibi hocam yeniden kurdum oyunu sorunsuz çalışıyor.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.