Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun fena olmamış. İlk oyuna göre güzel bence. Death daha karizma.
  • Oyunda hiç grafik ayarı yok heralde sadece çöz. ve vsync ayarlatıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Castlevania'yı sıkılmadan oynamıştım ama bu oyunu oynamakta kararsız kaldım.

Bulmacalar felan ne durumda oyunda arkadaşlar?

bulmaca türü oyunları severim buda çok güzel ne zamandır beklediğim bi oyundu zaten
    tavsiyem oynanacak bi oyun
    grafıklere takılmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

Ağzımı bozmak istemiyorum ama bu gorewood nasıl geçilcek geçen varmı bu hayvanı ?

onu ileride geçersin levelin yukselince defansı yuksek olan zırhı gıy çok kolay geçersin
  • Alt ve yanlardaki siyahlıkları kapatmak için Ati CCC'den ne yaptı Ati kart sahipleri?

Edit: Halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Ağustos 2012; 17:10:11 >
  • rpg sevmiyorum oyunun tadını kaçırmış ayrıca bazen nereye gittiğinizide bilemiyorsunuz sanki herkes su gibi ingilizce biliyor .. ısınamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Castlevania'yı sıkılmadan oynamıştım ama bu oyunu oynamakta kararsız kaldım.

Bulmacalar felan ne durumda oyunda arkadaşlar?

bulmaca türü oyunları severim buda çok güzel ne zamandır beklediğim bi oyundu zaten
    tavsiyem oynanacak bi oyun
    grafıklere takılmamak gerek

Ben pek grafik detaylarına takılan biri değilim, ama oyunu en kısa sürede deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo1209

rpg sevmiyorum oyunun tadını kaçırmış ayrıca bazen nereye gittiğinizide bilemiyorsunuz sanki herkes su gibi ingilizce biliyor .. ısınamadım...

Oyun her dilde çıkıyor satış yapılan . Fransızcasıda almancasıda var . Bizide görseler satış bakımında TR yaparlar. Sen TR yamasını bekleyeceksin

speeling dogs çıkmadımı ya
  • Yanlışlıkla oyun save sildim çok müşkül durumdayım çok üzültülüyüm ulan o kadar oynadım şimdi baştan mı başlıcam
    Lan varya harbiden çok sinirlendim ya

Şu heykele 3 tane yeşil boynuz taktığımız bölümdeydim oralarda olan varsa lütfen save atsın

Özet: Allahını seven üzerime save atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 16 Ağustos 2012; 19:06:03 >

• Arkadaşlar Darksiders 1'i toplamda 2-3 saat oynadım ve oyun hata vermeye başladı bi yerden sonra ve sildim az çok gördüm.Şimdi DS II ye başladım da 1. oyunun hikayesini tam anlayamadım.Yani anladığım kadarıyla;
    War izinsiz bişe yapıyor dünyada ve güçleri elinden alınıyor.Bir şans istiyor bunları düzeltmek için ve kabul ediyorlar.
    Oyunun sonunda ne oluyor War'a neden 2. oyunda Ölüm olarak oynuyoruz War'a ne oldu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 16 Ağustos 2012; 20:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Yanlışlıkla oyun save sildim çok müşkül durumdayım çok üzültülüyüm ulan o kadar oynadım şimdi baştan mı başlıcam

Şu heykele 3 tane yeşil boynuz taktığımız bölümdeydim oralarda olan varsa lütfen save atsın

Oraya gelince atacağım save i çok ilerdemi nerdeyse yeni başladım sayılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Yanlışlıkla oyun save sildim çok müşkül durumdayım çok üzültülüyüm ulan o kadar oynadım şimdi baştan mı başlıcam

Eğer arena şampiyonunu çağırma görevini diyorsan tam ordayım daha yeni 3. boynuzu aldım istersen atabilirim

• Oyunda save değiştirme sorunu var sanırım save dosyalarım silindi 1-2 arkadaştan save aldım forumdan.
    Dosyaları attım ama gözükmüyor ne saçma bir şey baştandan oynanmaz şimdi nasıl bir iştir bu ya
  • Ara videolarda konuşma seslerinde ki sorunu nasıl giderebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Oyunda vsync ayarı aktif olduğu halde ani dönüşlerde falan ekranda titremeler oluyor sizlerde de varmı böyle bi sorun?

bende de oluyo bide kamera acıları önceki oyunda dahamı ıyıydı problemli gibi geldi burda kamera acıları
    önceki oyunu daha çok seven varmı benım gibi yoksa tekmiyim
  • eleştiri yağmuru başlamış hemen sanırsınız ki 40 yıllık yoğurtçu adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Oyunda vsync ayarı aktif olduğu halde ani dönüşlerde falan ekranda titremeler oluyor sizlerde de varmı böyle bi sorun?

bende de oluyo bide kamera acıları önceki oyunda dahamı ıyıydı problemli gibi geldi burda kamera acıları
    önceki oyunu daha çok seven varmı benım gibi yoksa tekmiyim

Oyun içinde açtığınızda vsync aktif olmuyor maalesef herhangi bir fps ölçme programıyla (fraps, evga precision, afterburner, rivatuner vs.) teyit edebilirsiniz bunu.

Sağa sola döndüğünüzde olan titremeler büyük ihtimalle yırtılma değimiz olay (tearing) ve oyundan kaynaklı, bende de oluyor yani.

Sürücüyle alakalı olmasa gerek çünkü birçok farklı ekran kartı sürücüsünü denedim ben, hepsinde durum aynı.

İsteyen arkadaşlar ekran kartı panelinden "vsync" açsın ama tavsiye etmem bu saçma fps düşüşleri yüzünden 30 fps'ye düştüğü yerler vsync+tripple buffering açsanız bile 20 fps civarlarına düşüyor ki oyunu oynanamaz kılıyor bu durumda.

Kamera açıları da belirttiğiniz gibi problemli.

Gamepad'le oynayınca bir nebze görmezden gelebiliyorsunuz bu durumu ama mouse işin içine girince sıkıntı yaratıyor oyun.

Ayrıca dış mekanlarda fps absürd şekilde düşüyor.

Kapalı alanda 150 fps'lere kadar çıkabilirken açık alanda yer yer 30 fps'ye düşmesi aşırı abartılı olmuş.

Neyse ki oynanışa aman aman etki etmiyor bu durum.

• SS bekliyoruz arkadaşlar.Oynayanlar lütfen SS atsınlar fikir sahibi olalım.

Bu arada bulmacalar ilk oyundaki kadar varmı ? dahamı kolay ?
  • 13 saattir oynuyorum toplamda ama bitecek gibi durmuyor hiç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

13 saattir oynuyorum toplamda ama bitecek gibi durmuyor hiç :)

ilk oyunu 12 saate bitirmiştim heralde
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.