Bildirim
Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunu oynamakta hala kararsız kalmış durumdayım.
Elim bi gidiyor daha sonra vazgeçiyorum.
Edit: Fikrim değişti, zorrent'e başvurmuş bulunmaktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 17 Ağustos 2012; 0:44:41 > -
Yahu cozunurluk niye degismiyor 1280x720'de sabit kalmis, 1920x1080 yapiyorum ama onaylanmiyor bir turlu adamlar resmen konsola yapip PC'yi sallamislar -
quote:
Orijinalden alıntı: sh4dy_081991
Yahu cozunurluk niye degismiyor 1280x720'de sabit kalmis, 1920x1080 yapiyorum ama onaylanmiyor bir turlu adamlar resmen konsola yapip PC'yi sallamislar
Çözünürlük değişmiyor malesef, çoğu kişi bundan şikayetci.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 17 Ağustos 2012; 0:53:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Unorthodox
quote:
Yahu cozunurluk niye degismiyor 1280x720'de sabit kalmis, 1920x1080 yapiyorum ama onaylanmiyor bir turlu adamlar resmen konsola yapip PC'yi sallamislar
hay allah ya boylede oyun ekrani kaplamiyor ustten, alttan ve yanlardan siyah bosluklar birakiyor neyse idare edicez artik boyle -
quote:
quote:
Çözünürlük değişiyor ama oyun esnasında değişmiyor çözünürlüğü ayarlayıp space e basın sonra oyunu açıp kapayın ayarlanmış olduğunu göreceksiniz.. bende oldu şahsen..
-
-
ben 1920x1080 oynuyorum değişiyor oyun esnasında da değişiyor bende. Oynamamazlık etmeyin görevler falan uzun ama olsun :)
fırsatım olursa ss eklerim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 17 Ağustos 2012; 1:31:19 > -
Oyuna directx 10 çıkarsalar bari grafikler 8 den kalma. -
Evet çözünürlük oyun içinde değişmiyor. Ama oyunu tekrar başlatınca çözünürlük değişmiş ve siyah kenarlar ortadan kalkmış oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heronin
quote:
quote:
Çözünürlük değişiyor ama oyun esnasında değişmiyor çözünürlüğü ayarlayıp space e basın sonra oyunu açıp kapayın ayarlanmış olduğunu göreceksiniz.. bende oldu şahsen..
ilaci degistirince sorun kalmadi duzeldi, oyuna gelirsek biraz ilerledim begendim acikcasi God of War dan oldugu gibi kopya cekmisler oynanis bakimindan o yuzden onu sevenler bunuda severek oynayacaktir. Oyunun boyutunun dusuk olmasi kaplamalarin dusuk cozunurluklu hazirlanmasindan kaynaklaniyor sanirim cunku gercekten goze hic hos gelmiyor bu doku kalitesi.
-
İlk oyuna göre daha başarılı buldum. Özellikle Death'in War' a göre daha yavaş kaldığını söyleyenlere katılmıyorum asıl War çok hantal kalmıştı.
Oynayış zaten ilk oyunla aynı. Grafiklerde de kaplamaların yetersizliği dışında ilk oyuna göre pek bir fark göremedim. Gözü cin gibi olan arkadaşları bilemem tabi
Genel anlamda üstüne eklenip çıkarılmış bir oyun bence gayet güzel olmuş.
+ olarak oyunu orijinal almak isteyenler biraz daha beklesin derim. Ben ilk oyunu ilk çıktığı haftalarda 90 küsür liraya almıştım. Sonraki iki hafta içinde aynı yerde 39 liraya düşmüştü. Darksiders 2 kaçtan piyasaya çıktı bilmiyorum ama aşağı yukarı aynı fiyatlandırma üzerinden gidecektir. -
Beyler birşey sormak istiyorum , ilk oyun 13GB gibi bişeydi ikinci oyun 6GB bile değil ? oyun süresi mi kısaldı veya mekanlar mı küçüldü ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Beyler birşey sormak istiyorum , ilk oyun 13GB gibi bişeydi ikinci oyun 6GB bile değil ? oyun süresi mi kısaldı veya mekanlar mı küçüldü ?
Mekan büyükte grafiklerden kısmışlar -
Masüstüm serviste olduğu için laptobuma kurup biraz önden oynadım ve oyun olmuş diyebilirim. Sadece oyunda karakterin üzerine öldürdüğünüz canavarlardan veya görevlerden verilen zırh, koluk, işte dizlik silah falan giyebiliyorsunuz. Bu kısım gereksiz olmuş, oyunun temposunu düşürüyor onu mu giyeyim bunu mu seçeyim derken. Ayrıca "O" tuşuna basınca da genişçe bir özelleştirme menüsü açılıyor. Dediğim gibi bunun gibi hızlı ve şık bir oyuna hiç olmamış ÖZetle izlenimlerim:
-Grafikler çok iyi, kimse kötü demesin. Daha iyisi olduğunda sistemler yetersiz kalır. (Gerçi blur efekti olabilirdi ama yok)
-Death çok atik ve hızlı hareket ediyor, dövüşüyor. Formunda bir sporcu gibi. Oynanış dolayısıyla mükemmel.
-Dövüş sahneleri çok sevkli geçiyor silah kullanımı sadece mause ile olup, ilk oyun gibi farklı vuruşlar için o tuşa bu tuşa basmanız gerekmiyor. Death kendiliğinden kombo yapıyor adamlara :)
-Giysi, silah seçme, skill seçme gibi menüler çok geniş, sanki bir online oyun oynuyormuşum gibi, bu oyun bu kadar ayrıntılı olmamalı, hızlı olmalı, akmalı. Oldu olacak ilerde silahlara artı falan da basarız.
-Haritalar çok geniş, bazen her yeri gezmek isteyebilirsiniz.
Not: Çözünürlük ayarı, siz oyunu kapayıp açtıktan sonra geçerli olur.
Saygılar İyi oyunlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: mstfckmk
quote:
Beyler birşey sormak istiyorum , ilk oyun 13GB gibi bişeydi ikinci oyun 6GB bile değil ? oyun süresi mi kısaldı veya mekanlar mı küçüldü ?
Mekan büyükte grafiklerden kısmışlar
Benim indirdiğim versiyon 7.5 GB'nin üzerinde.. İndirdiğin repack yapan sitelere göre değişiklik gösterir bu. Aradaki sinematiklerin kalitesiyle oynamalar, belli sıkıştırmalar falan oyunun boyutunu değiştirebiliyor. Ayrıca orijinal oyunun boyutu nedir bilemeyiz. Belki 15 GB, Belki 10.
Ama şu da var ki, önemli olan boyutu değil, işlevi
-
quote:
Kaplama kalitesi berbat oyunda o yuzden boyutu dusuk oyunun oynadiginda gorucen zaten rahatsiz ediyor insani PS2 oyunu gibi duruyor, oyun guzel ona bir lafim yok, belki daha sonra bir yama ile PC icin yuksek cozunurluklu kaplamalar patch i falan yayinlarlar. Konsolada cikinca boyle oluyor iste adamlar PC icin ayrica ugrasmamislar bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: megablaster
quote:
Orijinalden alıntı: mstfckmk
quote:
Mekan büyükte grafiklerden kısmışlar
Benim indirdiğim versiyon 7.5 GB'nin üzerinde.. İndirdiğin repack yapan sitelere göre değişiklik gösterir bu. Aradaki sinematiklerin kalitesiyle oynamalar, belli sıkıştırmalar falan oyunun boyutunu değiştirebiliyor. Ayrıca orijinal oyunun boyutu nedir bilemeyiz. Belki 15 GB, Belki 10.
Ama şu da var ki, önemli olan boyutu değil, işlevi
Max Payne 3'de böyle bir durum olmuştu şimdi hatırladım ve anladım olayı ara sahnelerdeki videoları 1080P ve 720P olan 2 sürüm vardı 720P nerdeyse 1080P'nin yarısı kadardı...
-
başlarda beğenmedim ilk oyunun verdiği tat nerde diyordum ama sonradan sardı . sorunsuz güzel gidiyo şimdi -
Ilk oyun GoW tarzi bir oyundu. Bu ise biraz prince of persia biraz GoW ve birazda DMC karisimi olmus. Hepsinden biraz biraz var. Asil onmeli olan kendi orjinal hikayesinin olmasi ve hikayede hic yabana atilacak turden degil.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X