Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekicimertim

beyler acelem vardı tüm mesajları okuyamadım kurdum biraz oynadım iki sorum var.
    birincisi joistikle oynayamadım bunu nasıl yapıyoruz yada yapabiliyormuyuz
    ikincisi darksiders sitesinden bi item için kod aldım ama yapıştıracak yeri bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

@mstfckmk

Şu linkteki programla elindeki snopy'i xbox360 kolu gibi tanıtıp oynayabilirsin;

http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.0.2.158.zip

Hocam nasıl kullanılıyor bu program bi anlatımı var mı acaba. Çözemedim ki şöyle bir ekran var ama anlamadım :S

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

O controller yazısının yanındaki kırmızı kutunun yeşil olması lazım gamepad'i çıkar-tak tekrar dene.

@Xcalibure

"F" serisi gamepadleri bilgisayar xbox360 gamepad'i olarak gördüğünden gamepad destekleyen her oyunda ayar falan yapmadan sorunsuz kullanabilirsin.

Eyvallah hocam sağolasın biraz sıkıntı çıkarttı amahttp://code.google.com/p/x360ce/downloads/list bu linkten gerekli dosyaları indirdim oldu.

Bilmeyen olabilir anlatıyım.

http://code.google.com/p/x360ce/downloads/list

Bu linkten

x360ce.App-2.0.2.158.zip

xinput_r444_x86.zip

bu iki dosyayı indirin ve oyunun kurulu olduğu yere atın. Attığınız yerde x360ce dosyasını çalıştırın. Presets yazan yerden uyumlu bir kol seçin Load'a tıklayın ve çıkın. Şimdi oyuna girin. ve Bingo :d

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyordum sağolsun arkadaş yardım etti şu an oynuyorum kolla ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 17 Ağustos 2012; 17:33:09 >

• SPOİLER:
    Guardian ile savaşırken redemptiondan deathgrip'e geçemiyorum, bug mu var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 17 Ağustos 2012; 18:31:56 >
  • 2,5 - 3 saat uğraştan sonra Crucible'ı tamamladım ve büyük ödülleri kaptım. Bitirene kadar imanım gevredi. Sonra tekrar gel dedi
  • beyler (shift + s) + sağ tık diyor smash hatta (shift+w)+ sol tık olanı dar bu comboyu yapamıyorum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

eleştiri yağmuru başlamış hemen sanırsınız ki 40 yıllık yoğurtçu adamlar.

PS3'ü övenmi dersin yada pc'ye laf atanmı yoksa bu güzelim tasarımlara kötü diyenleremi
  • Ne yaptıysam snopy gamepad i tanıtamadım, klavye mouse mecbur kaldım :(
  • Darksiders 2 = Logitech F510.
  • Oyunda kılıç sesi, dövüş sesi gibi birkaç sesi alamıyor gibiyim sanki, oyunla alakalı birşey mi var, yoksa sistem ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Ne yaptıysam snopy gamepad i tanıtamadım, klavye mouse mecbur kaldım :(

Senin mesajından sonra 4 mesaj yukarı say anlattım nasıl oynandığını.
  • oyun harika olmuş ilk oyununu türkçe oynamıştım ve hikaye inanılmazdı.şimdi bu oyunun tr yamasını nasıl beklicem onu bilemiyorum doğrusu.
  • müzikler orta düzeyde onun dışında sıkıntı göremedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Ne yaptıysam snopy gamepad i tanıtamadım, klavye mouse mecbur kaldım :(

Senin mesajından sonra 4 mesaj yukarı say anlattım nasıl oynandığını.

o mesajindaki yontemi denedim zaten...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok kötü durumdayım save im silindi earth e geldiğimiz save atabilir mi biri rica etsem ?
  • Ozur dilenecek birsey yok bir yama ile duzeltilir. Benim icin oyun hala cok iyi. Bugun olsa yine orjinalini alirim.
  • arkadaşlar hiç mi yok bana save atabilecek bir arkadaş ?
  • oyunu oynadım biraz,bana göre değil.
    Kontrol ve grafik problemleri var ayrıca.
  • bitmiyor bu oyun yaa
  • Ya bu Dust (bizim karga) bazen saçma sapan yerlere uçuyor, gereksiz kapıların üstüne konuyor, heykellere tüneyip kalıyor falan boşa zaman kaybı oluyor. Aklını başına al Dust düzgün yol göster oğlum
  • arkadaşlar 20 saatimi verdim save game silindi hiç mi ilerleyen yok oyunda?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.