Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phoqkhan

Ya bu Dust (bizim karga) bazen saçma sapan yerlere uçuyor, gereksiz kapıların üstüne konuyor, heykellere tüneyip kalıyor falan boşa zaman kaybı oluyor. Aklını başına al Dust düzgün yol göster oğlum

aynen ya 2 defa aynı yeri dolaştırdı banada dedim bi bildigi vardır gittim peşinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTaR0 -- 18 Ağustos 2012; 19:13:05 >
  • Yaa arkadaşlar! boss Guardian da hiçmi takılan yok? Deathgrip e geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 18 Ağustos 2012; 19:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

oyunu oynadım biraz,bana göre değil.
    Kontrol ve grafik problemleri var ayrıca.

ne olduğunu söylede anlayalım belki yardımcı olunacak bir şey vardır
  • Guardianda hiç sıkıntı çekmedim ben. 26 saattir oynuyorum hala bitmedi sinirlerim bozuldu artık :)

O adi karga bana kaç kere yanlış yol tarif etti yolacam yakında :)
  • Oyunu bitirdim, gayet güzel olmuş, grafikten ve oynanıştan yana sıkıntım olmadı. Silah, hareket, büyü çeşitliliği ve devasa denebilecek harita oyuna ayrı bir hava katmış diyebilirim.
    Hikayenin başlayacağını umduğum yerde bitmesi
    ise biraz hevesi kursağımda bıraktı diyebilirim.

Takıldığınız yerleri sorabilirsiniz. Her türlü takılma, çıkışı bulamama sorunu için bkz: Fast Travel

Edit: Müzikleri unutmuşum, söylemeden geçilmez. Jesper Kyd Assassin's Creed'ten sonra yine efsane bir soundtrack hazırlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLayToN -- 18 Ağustos 2012; 20:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

oyunu oynadım biraz,bana göre değil.
    Kontrol ve grafik problemleri var ayrıca.

ne olduğunu söylede anlayalım belki yardımcı olunacak bir şey vardır

grafik probleminden kastım,oyunda resolution seçeneğinden başka grafik ayarı yok.
    Çok kötü görünüyor çevre detayları vs.
    Ayrıca,oyunda kasaları(adını hatırlayamadım tam,açtığımızda içinden para,yetenek vs çıkıyor.Action yazısının üzerinde Yan yatmış bir ok var.
    Aslında E'ye basıp açıyoruz o kutuyu(kasayı).
  • Evet oyunun save dosyasını 2 kere yanlışlıkla sildikten sonra sırf sonunun nasıl olacağı merakıyla tekrar başladım.
    Save dosyamı bir daha silinirse Pc camdan dışarı atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Evet oyunun save dosyasını 2 kere yanlışlıkla sildikten sonra sırf sonunun nasıl olacağı merakıyla tekrar başladım.

Saveyi nasıl siliyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Evet oyunun save dosyasını 2 kere yanlışlıkla sildikten sonra sırf sonunun nasıl olacağı merakıyla tekrar başladım.

Saveyi nasıl siliyorsunuz :)

Sorma valla şu kayıt seçme ekranı varya en başta orada alt+tab yapıyorum 2dir tab siliyor sonra oyuna dönünce onay soruyor enter basınca siliyor kaydı.
    6saat oynadım silindi 4-5 saat oynadım gene silindi şimdi 3. defa başlıyorum bu sefer çok dikkatliyim bitiricem.
    Ezberledim zaten oyunu iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 18 Ağustos 2012; 20:34:07 >

• arkadaşlar ben başka bir save dosyasının nasıl kendi bilgisayarımıza entegre olacağını buldum sanırım ancak save yok işin kötüsü

http://community.darksiders.com/go/thread/view/138731/29319759/Formatted_my_PC_and_backed_up_my_saves,now_they_are_CORRUPT?pg=1
  • ekran tam büyümüyor arkadaslar nasıl yapıcam ekranı? ve bu save silinme olayı nedir :S
  • arkadaşlar basileus u yendikten sonra fast travel mi yapmak gerekiyor. karanlık bi arena varya. orda sıkışıp kaldım. oynayanlar bi bakarsa...
    edit : buldum. buraya yazdıktan sonra hemen buluyorum nedense bu kaç oldu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya. -- 18 Ağustos 2012; 21:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

arkadaşlar basileus u yendikten sonra fast travel mi yapmak gerekiyor. karanlık bi arena varya. orda sıkışıp kaldım. oynayanlar bi bakarsa...

orda karga yüzünden sürekli döndüm durdum :) en sonunda kılavuzu karga olanın ... dedim haritaya baktım çıktım ordan :D
  • Bu silahları upgrade etme sansa mı baglı yoksa onun için feda ettiğimiz itemlerin bonusundan etkileniyormu ?
    Ornek ben genelde zırhları feda ettiğim ve silahıma gelen bonus lvl sonunda(9da kaldı) 68 armor oldu biraz işte biraz crit oranı var.
    diğer bir sorum "V" ye basınca ısrarla forma gecmiyor illa tab tusuna basıp ordan secmem gerekiyor atladığım birsey mi var acaba ?
    Son sorum vulgrim dan hiç elit pack yada legendary pack alan varmı içinden tek parcamı set halindemi item cıkıyor ona gore almayı planlıyorum da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

arkadaşlar basileus u yendikten sonra fast travel mi yapmak gerekiyor. karanlık bi arena varya. orda sıkışıp kaldım. oynayanlar bi bakarsa...

orda karga yüzünden sürekli döndüm durdum :) en sonunda kılavuzu karga olanın ... dedim haritaya baktım çıktım ordan :D

döne döne başım ağrıdı şimdi yine öyle oldu sinirlendim kapattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

ekran tam büyümüyor arkadaslar nasıl yapıcam ekranı? ve bu save silinme olayı nedir :S

beyler ilgilenin azcık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

Oyunu bitirdim, gayet güzel olmuş, grafikten ve oynanıştan yana sıkıntım olmadı. Silah, hareket, büyü çeşitliliği ve devasa denebilecek harita oyuna ayrı bir hava katmış diyebilirim.
    Hikayenin başlayacağını umduğum yerde bitmesi
    ise biraz hevesi kursağımda bıraktı diyebilirim.

Takıldığınız yerleri sorabilirsiniz. Her türlü takılma, çıkışı bulamama sorunu için bkz: Fast Travel

Edit: Müzikleri unutmuşum, söylemeden geçilmez. Jesper Kyd Assassin's Creed'ten sonra yine efsane bir soundtrack hazırlamış.

Fast Travel konusunu soracaktım. İlk görevlerden sonra haritadaki fast travel noktalarını kullanabilirsiniz yazıyordu ama forge landsde bir tane bile fast travel noktası bulamadım. Bir hata mı var acaba yoksa ilk görevlerde siz de mi kullanamadınız ve o yolu gerisin geri gittiniz yoksa var da ben mi göremedim. Şimdi ikinci bölümdeyim orda daha hiç fast travel noktasından bahsedilmedi bahsedilirse orada bulabilecek miyim bakalım

• daha önce hep espri yapardım şu oyun kusturdu, bu oyun kusturdu diye ama bu oyunu oynarken harbi kusuyordum az kalsın, birikti birikti birikti tuvalete kapaklanmaya az kalmıştı ki bıraktım.

1- kimi yerde ne yapacağımı hiç anlayamadım öle öle buldum. hele bir geri dönüş hikayem varki dumur oldum. nereye atlayacağımı bulamadığım için 20 dakika herseferinde atlamalı zıplamalı
    yol kat ettikten sonra ölüp ölüp yeninden başladım, meğer köşeden biraz aşağı atlıyormuşuz. Keşke ilk oyun kadar puzzle yapmasalardı ne bu yaa gözden kaçan detaylar bir sürü.

2- silahlar iyi değil satıcıdan kumar ile aldığım silahlardan çoğunlukla kapsamlı şeyler çıkmıyor. Adam sprint yapmıyor bilhassa ömür törpüsü ama en azından fast travel var.
    gerçi var olmasına var da fast travel nasıl yapılır kurcalayıp çözene kadar 5 dakika geçti. üstelik at da boş arazide benden hızlı koşmuyor yani.

3- hızlı erişim tuşları felaket ben şahsen nasıl tuş atanır daha onu anlayamadım. Karga hiç iyi bir navigatör değil.

4- hile yapmama rağmen pek sarmadı senaryosu çok güzel olsa da side quest'ler çok boş anca adamı roket gibi koşturma hilesi varsa tekrar düşünücem.

grafik ciddi ciddi mide bulantısı yaptı. oyunca kanca felan yok mu? çünkü resmen ortada bir ip atma çengeli görüyorum.

• quote:

quote:

ekran tam büyümüyor arkadaslar nasıl yapıcam ekranı? ve bu save silinme olayı nedir :S

beyler ilgilenin azcık ya

Ekran ile ilgili fikrim yok ama save silinme olayı diye bişey yok sanıyorum.
    Arkadaşların kendi hataları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Bu silahları upgrade etme sansa mı baglı yoksa onun için feda ettiğimiz itemlerin bonusundan etkileniyormu ?
    Ornek ben genelde zırhları feda ettiğim ve silahıma gelen bonus lvl sonunda(9da kaldı) 68 armor oldu biraz işte biraz crit oranı var.
    diğer bir sorum "V" ye basınca ısrarla forma gecmiyor illa tab tusuna basıp ordan secmem gerekiyor atladığım birsey mi var acaba ?
    Son sorum vulgrim dan hiç elit pack yada legendary pack alan varmı içinden tek parcamı set halindemi item cıkıyor ona gore almayı planlıyorum da :)

Feda ettiğin silahın özelliğini alıyor zırhlarda genelde armor olduğu için ondan artmıştır.
    V tuşu bendede çalışmıyor Tab ile form değiştiriyorum.

Beynim döndüm valla puzzle puzzle At koşmuyor adam koşmuyor zaten.
    Karga desen destekten çok köstek oluyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.