Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu bulmacalar sıktı bosslar dan çok bulmaca çözüyorum
  • guardian ı saldım gidiyor
    takip etmem lazım ama nerden dönüp duruyorum aynı yerlerde sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

guardian ı saldım gidiyor

Guardian ı yakalayınca bendeki sorun sende olacak mı acaba? Redemption denen silahla kolundaki sarı şeyleri vurduktan sonra düşüyor; Deathgrip ile canlandıran taşı yakalamam gerekiyor ama, tab a basıp seçtiğimde deathgrip e geçmiyor
  • Ses Sorunu yasıyorum.

Mamunda dan 5.36 GB olanı ındırdım.

karakter sesi. Dövüş sesi. Cevre sesi hic bi ses gelmıyor. Sadece fon müziğinin sesi geliyo.

5.36 GB'lık olusundan mı kaynaklanıyor Yoksa oyunla ilgili mi ? Arastirdim ama bi türlu bulamadım. Oyuna böyle giresim gelmıyo.

Aynı Tuzsuz yemek gibi Tadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Guardian ı yakalayınca bendeki sorun sende olacak mı acaba? Redemption denen silahla kolundaki sarı şeyleri vurduktan sonra düşüyor; Deathgrip ile canlandıran taşı yakalamam gerekiyor ama, tab a basıp seçtiğimde deathgrip e geçmiyor

nerden gitti bu koca şey aynı duruyor mekan
    ne tarafa gitmem lazım bi diyiverin

• quote:

quote:

quote:

Evet 2nizede cevap geliyor şimdi sıkı durun... İlk olara guardian hani şu insana benzeyen devlerin mekandan çıkınca düz bir alan çıkıyor ? 3e ayrılıyor 2 sine gitmiş olmanız gerek birindede dev bir göz yolu kapatmış bize bakıyor. İşte guardian orda bekliyor
    2. olarak guardianın kolundaki sarı şeylere vurduktan sonra o kol yere düşüyor. At üstünde deathgrip atamazsın attan inmek gerek Hadi kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

quote:

quote:

Evet 2nizede cevap geliyor şimdi sıkı durun... İlk olara guardian hani şu insana benzeyen devlerin mekandan çıkınca düz bir alan çıkıyor ? 3e ayrılıyor 2 sine gitmiş olmanız gerek birindede dev bir göz yolu kapatmış bize bakıyor. İşte guardian orda bekliyor
    2. olarak guardianın kolundaki sarı şeylere vurduktan sonra o kol yere düşüyor. At üstünde deathgrip atamazsın attan inmek gerek Hadi kolay gelsin...

sağol müdür
    ben guardian ın ayrıldığı yerden takip olacak sandım direk base e dönüyoruz demekki

• Fast travel olayi basit beyler. Haritada gidilecek yerin uzerine gelip zoom yapiyoruz ve tiklayip fast travel yes diyoruz hepsi bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

quote:

quote:

sağol müdür
    ben guardian ın ayrıldığı yerden takip olacak sandım direk base e dönüyoruz demekki

Aynen öyle hacı

• bu arada mapi açınca world mape geçiş A ile gösterilmiş gamepad de
    sol analog ' a dik basmak gerekiyor bazen açmak için.
    A işe yaramıyor
  • Takılanlar takıldıkları yerlerin ss lerini alırlarsa çok daha kolay yardım edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoqkhan

quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

Oyunu bitirdim, gayet güzel olmuş, grafikten ve oynanıştan yana sıkıntım olmadı. Silah, hareket, büyü çeşitliliği ve devasa denebilecek harita oyuna ayrı bir hava katmış diyebilirim.
    Hikayenin başlayacağını umduğum yerde bitmesi
    ise biraz hevesi kursağımda bıraktı diyebilirim.

Takıldığınız yerleri sorabilirsiniz. Her türlü takılma, çıkışı bulamama sorunu için bkz: Fast Travel

Edit: Müzikleri unutmuşum, söylemeden geçilmez. Jesper Kyd Assassin's Creed'ten sonra yine efsane bir soundtrack hazırlamış.

Fast Travel konusunu soracaktım. İlk görevlerden sonra haritadaki fast travel noktalarını kullanabilirsiniz yazıyordu ama forge landsde bir tane bile fast travel noktası bulamadım. Bir hata mı var acaba yoksa ilk görevlerde siz de mi kullanamadınız ve o yolu gerisin geri gittiniz yoksa var da ben mi göremedim. Şimdi ikinci bölümdeyim orda daha hiç fast travel noktasından bahsedilmedi bahsedilirse orada bulabilecek miyim bakalım

Doğru yeri aradığına emin misin? Lejant sakat çünkü biraz.

Fast travel noktası olan gösterilen
    noktası aslında Fast Travel yaptıktan sonra tam olarak aynı noktaya geri dönmenizi sağlayan bir şey. Bir nevi nereden fast travel yaptığınızı kaydediyor. Town Portal gibi.

Asıl fast travel noktaları
    ile gösterilen yerler. Onları

ortasına getirip enter tuşu ile fast travel yapabilirsiniz.

Yeni başalayanlar için not: Kesinlikle özelliklerinizi (deathgrip, redemption vs) kısayol tuşuna alın. Defult ayarlardakiler çok sakat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLayToN -- 19 Ağustos 2012; 9:26:12 >

• Oyunda karakter, kılıç seslerini alamayan bir ben miyim beyler?
  • Oyunda grafik ayarı yok bide 1280 ayarıyla başlıyor bunu a080p yapınca herangi bi şey olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoqkhan

quote:

Oyunu bitirdim, gayet güzel olmuş, grafikten ve oynanıştan yana sıkıntım olmadı. Silah, hareket, büyü çeşitliliği ve devasa denebilecek harita oyuna ayrı bir hava katmış diyebilirim.
    Hikayenin başlayacağını umduğum yerde bitmesi
    ise biraz hevesi kursağımda bıraktı diyebilirim.

Takıldığınız yerleri sorabilirsiniz. Her türlü takılma, çıkışı bulamama sorunu için bkz: Fast Travel

Edit: Müzikleri unutmuşum, söylemeden geçilmez. Jesper Kyd Assassin's Creed'ten sonra yine efsane bir soundtrack hazırlamış.

Fast Travel konusunu soracaktım. İlk görevlerden sonra haritadaki fast travel noktalarını kullanabilirsiniz yazıyordu ama forge landsde bir tane bile fast travel noktası bulamadım. Bir hata mı var acaba yoksa ilk görevlerde siz de mi kullanamadınız ve o yolu gerisin geri gittiniz yoksa var da ben mi göremedim. Şimdi ikinci bölümdeyim orda daha hiç fast travel noktasından bahsedilmedi bahsedilirse orada bulabilecek miyim bakalım

Doğru yeri aradığına emin misin? Lejant sakat çünkü biraz.

Fast travel noktası olan gösterilen
    noktası aslında Fast Travel yaptıktan sonra tam olarak aynı noktaya geri dönmenizi sağlayan bir şey. Bir nevi nereden fast travel yaptığınızı kaydediyor. Town Portal gibi.

Asıl fast travel noktaları
    ile gösterilen yerler. Onları

ortasına getirip enter tuşu ile fast travel yapabilirsiniz.

Yeni başalayanlar için not: Kesinlikle özelliklerinizi (deathgrip, redemption vs) kısayol tuşuna alın. Defult ayarlardakiler çok sakat.

Oooo bildiğin kılavuzun kurbanı olmuşuz ya çok teşekkürler bir de böyle deneyeceğim. Ben de kılavuzda sarı ok gibi şey olunca ve ilk oyunda sadece belli bölgelerden fast travel yapabildiğimiz için bu oyunda da belli bölgelerden yapıyoruz herhalde deyip sarı ok aramaya başlamıştım. Çok iyi oldu bunu söylemeniz teşekkürler

• 27 saat 11 dakika 22 saniyelik bir oyun süresi sonunda bitirdim. Nice darksiderslere :D
  • Ya bu skiller hakkında bilgi verir misiniz Necromender mi yoksa hybrger mi hangisine vericez genelde yoksa ikiside mi bir foto koyup açıklarsanız cok iyi olur teşekürler..
  • Beyler şu skilleri taba basıp menüyü açmadan nasıl kullanıyoruz?
  • Arkadaşlar 15 saat oynadım Ekran kartı hata veriyo pc ye format attım düzelir diye saveleri aldım my games teki kurdum windows u saveleri attım fakat okumuyor saveleri saveleri okutan varmı varsa biri yardım etsin allah aşkına 15 saat boşa gidecek bir daha baştan başlayamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: Heronin

Arkadaşlar 15 saat oynadım Ekran kartı hata veriyo pc ye format attım düzelir diye saveleri aldım my games teki kurdum windows u saveleri attım fakat okumuyor saveleri saveleri okutan varmı varsa biri yardım etsin allah aşkına 15 saat boşa gidecek bir daha baştan başlayamam..

Ordakiler save değil galiba ben dün ordakileri sildim hala save aynı duruyordu. Oyundan silmeden de silememiştim saveimi.

Dostum peki başka save i kullanabilme şansımız var mı...tek çözüm yeniden başlamak mı..?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.