Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zaman sonra bir oyunu oynarken midem bulandi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Ozur dilenecek birsey yok bir yama ile duzeltilir. Benim icin oyun hala cok iyi. Bugun olsa yine orjinalini alirim.

quote:

Uzun zaman sonra bir oyunu oynarken midem bulandi.

Vay be nereden nereye Şakası bir yana 15 saattir oynuyorum yavaştan bende de bulantılar başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCBFF5D6E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Bence 4 ayrı oyun yapacaklar hepsiyle oynayacağız ve 5. oyunda her şey açıklığa kavuşacak.

Kafadan 6 yıl demek 5. oyuna sarkarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Oyunu bitirdim hikayesi çok kötüydü ...

Zaten bunların hepsini yaparken konseyin War'ı çoktan ortadan kaldırdığını ilk oyunu oynadığımız için biliyorduk . Death ise bunu bilmeyerek o kadar uzun bir serüven yaşadı hepsi ne için ? İlk oyunla ikinci oyun arasında 100 yıllık kayıp var. Sonra Death tam olarak naptı ? İnsanlığı geri mi getirdi ? Fazla uzun yaşayamazlar cennet ve cehennem hala ortama hakim ve insanlar yine kaybedicek . Bunların hepsi ne içindi ? Hiçbirşey ... Hikayeyi hiç iyi bağlayamamışlar yada benim kaçırdığım bir nokta var

Oyun Darksiders 1 ile aynı zaman diliminde geçiyor. Yani bunlar olurken War, Strife ve Fury'de savaşıyor. 1. oyunda War yanlış anlaşılma ile dünyaya gönderilmişti hatırlarsanız. Onun için bu oyundaki amacımız War'ın adını temize çıkarmak.

Bende bu şekilde anlamıştım... Warın konsey tarafından cezalandırıldığını felan ögreniyor death... Warla aynı zamanda dünyaya gelemez war ilk gleip savaşı başlatır çünkü... AMa 100 yıl sonrası ki buda warın abaddonla kaptığı zamana denk. Hatırlarsanızz war cezalandırılmak içi çağrıldıktan(ilk geldiği zaman) 100 yıl sonra kendini aklayabilmesi için geri yollanıyordu ve dünyada insan ırkı yok ediliyordu... Death felanda işte bu zaman geliyoorlar... Death kardeşinin suçlu olmadığını ispatlama peşinde. Hatta oyun başlarında War kılığına bürünen o şeyi alt ediyor ve beni onun yanına gönder diyor... Neticede death farklı bir mekânda gözlerini açıyor... Oyunu bitirmedim ama hikaye bence böyle başlıyor... Yanlış mı anladım yoksa

Yeni bir oyun gelmesi lazım hala açıklanmayan çok şey var
    Ve lütfen 4 oyun yapıp her biri için farklı oyun yapmasınlar ... İlk önce şu hikayeyi bir açıklığa kavuştursunlar .
    Başka kardeşlerle oynarsak hikaye çok daha karışıcak . Gerçi Fury ilginç olurdu çünkü kendisi diğerkiler gibi erkek değil

Şimdi biraz araştırdımda oyun Darksider 1 ile aynı zaman diliminde evet . 7. mühür kırıldığında Death'de aynı anda kendini feda ediyor olabilir . Fakat 7. mühür kırıldığı için ve diğer kardeşleri ile çağrıldığı için ölmemiş olabilir böyle söylentilerde var . Ve kardeşi Strife'ın silahı nasıl oldu da Old Ones ların eline geçti açıklanmadı merak ettim orayı . Death soruyor hatta ama cevap alamıyor

Bence 4 ayrı oyun yapacaklar hepsiyle oynayacağız ve 5. oyunda her şey açıklığa kavuşacak.

War, Uriel ile anlaşıyor yanındaki onu kontrol eden yaratık ile olan bağını koparmak için. (İsmini unuttum şimdi. ) Uriel, War'ı bilerek öldürüyor ve War'ın yanındaki yaratıkla bağı kopuyor. 7. mühür kırıldığında ise War tekrardan hayata döneceği için Uriel 7. mührü kırıyor ve War, Council ile olan bağlantılarını koparıyor.

Zaten orda sadece War çağrılıyordu... Diğer 3ününde çağrılması için mührün kırılması gerekiyor. Uriel zeki bir kız ve Warı öldürüyor. Sonra hemende mührü Wraithti adı galiba. Ondan alıp 4 atlıyı çağırıyor. O sırada diğer 3ü yolda oluyor...Şu anda oyunu bitirmeye çalışıyorum ölüler diyarında cebelleşiyorum 4 oyun yapmazlar gibime geliyor belki son bi tane daha yapılabilir...

• Sonunu söylüyüm mü 2'nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoqkhan

quote:

Ozur dilenecek birsey yok bir yama ile duzeltilir. Benim icin oyun hala cok iyi. Bugun olsa yine orjinalini alirim.

quote:

Uzun zaman sonra bir oyunu oynarken midem bulandi.

Vay be nereden nereye Şakası bir yana 15 saattir oynuyorum yavaştan bende de bulantılar başladı

Mide bulantisi cok uzun sure oynadigim icin yoksa oyun kotu manasinda demedim. En son bukadar uzun hangi oyunu oynadim yeminle hatirlamiyorum. Hatta ilkini bile bukadar uzun soluklu oynamamistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Sonunu söylüyüm mü 2'nin

Linc edilirsin bak benden soylemesi.
  • bitti
  • Beyler update 1 i yapınca neler farkediyor?
  • arkadaşlar darksiders 2 de sarı patlayan topları hiç bi şekilde atamıyorum orta tuş diyor bazı arkadaşlar ama oda olmuyo ayarlarda default olmuyo cözümü varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: chedaynnte

arkadaşlar darksiders 2 de sarı patlayan topları hiç bi şekilde atamıyorum orta tuş diyor bazı arkadaşlar ama oda olmuyo ayarlarda default olmuyo cözümü varmıdır

orta tusu tık olarak basıyosun deme? olmadı klavyeden bir tuş ata
  • arkadaşlar hani bu oyun daha uzun sürüyordu , haritası daha büyüktü ilk oyundan. sanki yarısı kadar bile değildi. çok çabuk bitti ya
  • beyler ben mağmanin içinde kaldim ya en son 2 kovayi doldurdum orayi geçtim uzun bi yolculuktan sonra bi sonraki göreve geçtim ondan sonra volkanli bi alan var kuş geçip duruyor o kuşun orda mahsur kaldim geri dönemiyorum da ne yapabilirm ?
  • Ben ilk haritadaki bi kaç bossu atladım galiba... yan görevleri takip edemiyorum bunun bir yolu var mı ? Görevleri alıp tabloda felan bakmayı biliyorum fakat nerde ne yapar onu bulamıyom ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 21 Ağustos 2012; 1:17:20 >
  • Save'leri bulamayanlar var sanırım. Muhtemelen buradadır:
    C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local eğer oyun sürümü Skid ise; C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local\SKIDROW klasöründedir. İkinci yolda ise Darksiders II yazmaz büyük ihtimal. Ama sanırım klasörün adı "50650".
    My Games'teki klasörle birlikte yukarıdaki klasörde lazım.(Yanlış hatırlamıyorsam Saints Row'da böyle bir sorun yaşamıştım, oradan biliyorum.)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Beyler şu skilleri taba basıp menüyü açmadan nasıl kullanıyoruz?

Menüden Caps Lock'a skill yüklemen gerek. Oyundayken Caps Lock'a basınca hangi skill hangi tuşta gösteriyor ama kullanırken Caps Lock'a basılı tutman gerek.

Teşekkürler.
  • ilk oyuna nazaran boss ve yaratık modellemeleri çok kötü olmuş hatta hiç uğraşılmamış, aceleye getirilmiş gibi.sanatsallık sıfır.ölüler şehrindeyim şuanda yarısı sayılır oyunun daha adam gibi bossla karşılaşmadım.wrath of the war daki hazzı veremedi üstüne mide bulantısı yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

guardian ı saldım gidiyor
    takip etmem lazım ama nerden dönüp duruyorum aynı yerlerde sinir oldum

Guardian ı yakalayınca bendeki sorun sende olacak mı acaba? Redemption denen silahla kolundaki sarı şeyleri vurduktan sonra düşüyor; Deathgrip ile canlandıran taşı yakalamam gerekiyor ama, tab a basıp seçtiğimde deathgrip e geçmiyor

nerden gitti bu koca şey aynı duruyor mekan
    ne tarafa gitmem lazım bi diyiverin

redemption ile kolda ki sarı şeyleri vuruyorum patlıyorlar ama kol düşmüyor, sanırım ben de bug var...çözümünü bilen var mı ..

• quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

quote:

quote:

Guardian ı yakalayınca bendeki sorun sende olacak mı acaba? Redemption denen silahla kolundaki sarı şeyleri vurduktan sonra düşüyor; Deathgrip ile canlandıran taşı yakalamam gerekiyor ama, tab a basıp seçtiğimde deathgrip e geçmiyor

redemption ile kolda ki sarı şeyleri vuruyorum patlıyorlar ama kol düşmüyor, sanırım ben de bug var...çözümünü bilen var mı ..

hocam update yapmayı deneyebilirsin! ya da save dosyanı sağlam bi yere atıp oyunu yeniden kurmayı deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

quote:

quote:

@jeriko77 Dostum sanırım sen 2. koldasın. 2. kolun düşmesi için The guardian ın hamle yapmasını beklemelisin. Hamle yapıp elindeki hammerı yere vurunca bir kaç saniye bekliyor o ara sarı bombalara ateş edip kolu düşürebilirsin.
    @bigen Dostum deathgripin çalışması için atdan inmen gerekiyor. İlk taşı vurmak kolay atdan in taşın yanında deathgripi aktif et. 2. kolda ise The guardian hamle yaptıktan sonra kolu yerdeyken sarı şeyleri vurup kolunun üstüne çıkmalısın. Orada tırmanma yerlerini göreceksin. Bir sıkıntı olursa buraya yaz yardımcı olurum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.