Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: Heronin

quote:

quote:

Arkadaşlar 15 saat oynadım Ekran kartı hata veriyo pc ye format attım düzelir diye saveleri aldım my games teki kurdum windows u saveleri attım fakat okumuyor saveleri saveleri okutan varmı varsa biri yardım etsin allah aşkına 15 saat boşa gidecek bir daha baştan başlayamam..

Ordakiler save değil galiba ben dün ordakileri sildim hala save aynı duruyordu. Oyundan silmeden de silememiştim saveimi.

Dostum peki başka save i kullanabilme şansımız var mı...tek çözüm yeniden başlamak mı..?

Vallahi ben de henüz daha gerçek save dosyaları nerde bulamadım. Dün topu suya yanlışlıkla atınca ben de mecburen baştan başladım.

Yazık ya boşa gitti 15 saatim

• Ben ölülerin şehrini geçmiştim crowfather beni meleklerin olduğu yere gönderdi en son portalları açan silahı almıştım orda kaldım... :( :(
  • quote:

quote:

Ben ölülerin şehrini geçmiştim crowfather beni meleklerin olduğu yere gönderdi en son portalları açan silahı almıştım orda kaldım... :( :(

Crowfather ölmedi mi ya? Oyunun başında ölüyodu o.

Ölülerin şehrinde var öldü yani orası kesin.. :D
  • quote:

Ben ölülerin şehrini geçmiştim crowfather beni meleklerin olduğu yere gönderdi en son portalları açan silahı almıştım orda kaldım... :( :(

tamda ordayım save i atayım istersen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

quote:

Dostum save i okutabiliyor musun ..?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

quote:

Dostum save i okutabiliyor musun ..?

Dostum vallaha herkes çalışmıyor başka save le felan demiş bilmiyorum valla
  • Oyunda keşke ilk serideki gibi pazar sistemi olsaydı böyle online oyun tarzı biraz karışık geldi bana ve grafikleride iyileştirseler iyi olur.
  • Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

Oyunda bu hatayı alıyorum istedigi dosyayı netten bulup yükledim çalişmiyor windows 7 64 bit sytem32 içinde MSVCP100 DL dosyayı upload edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

Oyunda bu hatayı alıyorum istedigi dosyayı netten bulup yükledim çalişmiyor windows 7 64 bit sytem32 içinde MSVCP100 DL dosyayı upload edermisiniz

Yukardaki hatayı alanlar ilk önce oyunu kurmadan önce aşagıdaki şecenekleri yapın
    1 yandaki linkteki programı kurunhttp://go.microsoft.com/?linkid=9709949

2 Darksiders II Update 1 [SKIDROW] yapın sonra aspirini atın suya oyundasınız

Prince of Persia oyunu kopyası olmuş Darksiders - II hiç zorlanmadım baya ilerledim persiadaki dev çok uğraştırdı beni
    Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU],Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

oyundan bir kaç resim
    Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU],Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 19 Ağustos 2012; 23:47:38 >

• Beyler Basileus görevinde takıldım öldürdüm ama Pyschameron dan dışarı çıkamıyorum...
    şöyle bişey buldum

After enough damage has been done, Basileus will agree to ride along with you and Death will obtain Achidna’s Fangs. With all three Dead Lords now alongside you, it’s now time to head back to the Lord of Bones. Fast Travel to get to the Eternal Throne.

Ama fast travel da yapamıyorum bkz. harita

Bi fikriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL

Beyler Basileus görevinde takıldım öldürdüm ama Pyschameron dan dışarı çıkamıyorum...
    şöyle bişey buldum

After enough damage has been done, Basileus will agree to ride along with you and Death will obtain Achidna’s Fangs. With all three Dead Lords now alongside you, it’s now time to head back to the Lord of Bones. Fast Travel to get to the Eternal Throne.

Bi fikriniz var mı?

ben de orada çok oyalandım. fast travel yapman lazım. büyük haritaya geç. ( gamepad de sol analoga dik basınca) ordan gideceksin işte

• quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

Beyler Basileus görevinde takıldım öldürdüm ama Pyschameron dan dışarı çıkamıyorum...
    şöyle bişey buldum

Bi fikriniz var mı?

ben de orada çok oyalandım. fast travel yapman lazım. büyük haritaya geç. ( gamepad de sol analoga dik basınca) ordan gideceksin işte

Oldu valla Eyvallah ....

• quote:

Oldu valla Eyvallah ....

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

27 saat 11 dakika 22 saniyelik bir oyun süresi sonunda bitirdim. Nice darksiderslere :D

Vay o kadar uzun sürüyor ha... Bende çabuk biter diye sündüre sündüre oynuyorum
  • ilkini oynamadan ikinciyi oynasam dahamı ii olur? Ben böyle oyun beyenmekte biraz zorlanıyorum ilk oyun ikinciye göre daha kötüyse direk ikinciden mi başlasam?
  • Oyunu bitirdim hikayesi çok kötüydü ...

Zaten bunların hepsini yaparken konseyin War'ı çoktan ortadan kaldırdığını ilk oyunu oynadığımız için biliyorduk . Death ise bunu bilmeyerek o kadar uzun bir serüven yaşadı hepsi ne için ? İlk oyunla ikinci oyun arasında 100 yıllık kayıp var. Sonra Death tam olarak naptı ? İnsanlığı geri mi getirdi ? Fazla uzun yaşayamazlar cennet ve cehennem hala ortama hakim ve insanlar yine kaybedicek . Bunların hepsi ne içindi ? Hiçbirşey ... Hikayeyi hiç iyi bağlayamamışlar yada benim kaçırdığım bir nokta var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 20 Ağustos 2012; 1:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Oyunu bitirdim hikayesi çok kötüydü ...

Zaten bunların hepsini yaparken konseyin War'ı çoktan ortadan kaldırdığını ilk oyunu oynadığımız için biliyorduk . Death ise bunu bilmeyerek o kadar uzun bir serüven yaşadı hepsi ne için ? İlk oyunla ikinci oyun arasında 100 yıllık kayıp var. Sonra Death tam olarak naptı ? İnsanlığı geri mi getirdi ? Fazla uzun yaşayamazlar cennet ve cehennem hala ortama hakim ve insanlar yine kaybedicek . Bunların hepsi ne içindi ? Hiçbirşey ... Hikayeyi hiç iyi bağlayamamışlar yada benim kaçırdığım bir nokta var

Bayram dolayısıyla henüz bitiremedim...

Ama hikayede death öz kardeşi ile felan karşılaşıyor... Çok etkili olabileceğini düşünüyordum... Bakacaz Ama bence o şekilde bitmesi saçma olur... Bitirnce bakarız

• quote:

quote:

Oyun Darksiders 1 ile aynı zaman diliminde geçiyor. Yani bunlar olurken War, Strife ve Fury'de savaşıyor. 1. oyunda War yanlış anlaşılma ile dünyaya gönderilmişti hatırlarsanız. Onun için bu oyundaki amacımız War'ın adını temize çıkarmak.

Bende bu şekilde anlamıştım... Warın konsey tarafından cezalandırıldığını felan ögreniyor death... Warla aynı zamanda dünyaya gelemez war ilk gleip savaşı başlatır çünkü... AMa 100 yıl sonrası ki buda warın abaddonla kaptığı zamana denk. Hatırlarsanızz war cezalandırılmak içi çağrıldıktan(ilk geldiği zaman) 100 yıl sonra kendini aklayabilmesi için geri yollanıyordu ve dünyada insan ırkı yok ediliyordu... Death felanda işte bu zaman geliyoorlar... Death kardeşinin suçlu olmadığını ispatlama peşinde. Hatta oyun başlarında War kılığına bürünen o şeyi alt ediyor ve beni onun yanına gönder diyor... Neticede death farklı bir mekânda gözlerini açıyor... Oyunu bitirmedim ama hikaye bence böyle başlıyor... Yanlış mı anladım yoksa

• Oyunda bi sorun yaşıyorum mesela attan iniyorum kendi kendine atak yapıyo bi süre bug var yani , sizde de var mı bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aron_Feller -- 20 Ağustos 2012; 11:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

quote:

Oyun Darksiders 1 ile aynı zaman diliminde geçiyor. Yani bunlar olurken War, Strife ve Fury'de savaşıyor. 1. oyunda War yanlış anlaşılma ile dünyaya gönderilmişti hatırlarsanız. Onun için bu oyundaki amacımız War'ın adını temize çıkarmak.

Bende bu şekilde anlamıştım... Warın konsey tarafından cezalandırıldığını felan ögreniyor death... Warla aynı zamanda dünyaya gelemez war ilk gleip savaşı başlatır çünkü... AMa 100 yıl sonrası ki buda warın abaddonla kaptığı zamana denk. Hatırlarsanızz war cezalandırılmak içi çağrıldıktan(ilk geldiği zaman) 100 yıl sonra kendini aklayabilmesi için geri yollanıyordu ve dünyada insan ırkı yok ediliyordu... Death felanda işte bu zaman geliyoorlar... Death kardeşinin suçlu olmadığını ispatlama peşinde. Hatta oyun başlarında War kılığına bürünen o şeyi alt ediyor ve beni onun yanına gönder diyor... Neticede death farklı bir mekânda gözlerini açıyor... Oyunu bitirmedim ama hikaye bence böyle başlıyor... Yanlış mı anladım yoksa

Yeni bir oyun gelmesi lazım hala açıklanmayan çok şey var
    Ve lütfen 4 oyun yapıp her biri için farklı oyun yapmasınlar ... İlk önce şu hikayeyi bir açıklığa kavuştursunlar .
    Başka kardeşlerle oynarsak hikaye çok daha karışıcak . Gerçi Fury ilginç olurdu çünkü kendisi diğerkiler gibi erkek değil

Şimdi biraz araştırdımda oyun Darksider 1 ile aynı zaman diliminde evet . 7. mühür kırıldığında Death'de aynı anda kendini feda ediyor olabilir . Fakat 7. mühür kırıldığı için ve diğer kardeşleri ile çağrıldığı için ölmemiş olabilir böyle söylentilerde var . Ve kardeşi Strife'ın silahı nasıl oldu da Old Ones ların eline geçti açıklanmadı merak ettim orayı . Death soruyor hatta ama cevap alamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 20 Ağustos 2012; 12:45:51 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.