Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xcalibure

quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

guardian ı saldım gidiyor
    takip etmem lazım ama nerden dönüp duruyorum aynı yerlerde sinir oldum

Guardian ı yakalayınca bendeki sorun sende olacak mı acaba? Redemption denen silahla kolundaki sarı şeyleri vurduktan sonra düşüyor; Deathgrip ile canlandıran taşı yakalamam gerekiyor ama, tab a basıp seçtiğimde deathgrip e geçmiyor

nerden gitti bu koca şey aynı duruyor mekan
    ne tarafa gitmem lazım bi diyiverin

redemption ile kolda ki sarı şeyleri vuruyorum patlıyorlar ama kol düşmüyor, sanırım ben de bug var...çözümünü bilen var mı ..

@jeriko77 Dostum sanırım sen 2. koldasın. 2. kolun düşmesi için The guardian ın hamle yapmasını beklemelisin. Hamle yapıp elindeki hammerı yere vurunca bir kaç saniye bekliyor o ara sarı bombalara ateş edip kolu düşürebilirsin.
    @bigen Dostum deathgripin çalışması için atdan inmen gerekiyor. İlk taşı vurmak kolay atdan in taşın yanında deathgripi aktif et. 2. kolda ise The guardian hamle yaptıktan sonra kolu yerdeyken sarı şeyleri vurup kolunun üstüne çıkmalısın. Orada tırmanma yerlerini göreceksin. Bir sıkıntı olursa buraya yaz yardımcı olurum.

hiç olmadı videoyu izleyin

• Sinirlendim trainer indirdim bazı yerleri acayip zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

Sinirlendim trainer indirdim bazı yerleri acayip zor

Aynen trainer'sız çok zorlandım bende
  • oyunun çözünürlüğünü değiştirdim ama değişmemiş gibi geliyor bana. aynı olayı yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

quote:

Oyundan zevk alamıyorum ben kolaylaşınca.

Ama çok zor bazı yerler geçemiyorum, bende isterdim trainer'sız oynamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

oyunun çözünürlüğünü değiştirdim ama değişmemiş gibi geliyor bana. aynı olayı yaşayan var mı?

Oyundan çıkıp girince düzeliyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

oyunun çözünürlüğünü değiştirdim ama değişmemiş gibi geliyor bana. aynı olayı yaşayan var mı?

Oyundan çıkıp girince düzeliyor diye biliyorum.

defalarca girip çıktım yav. hani yanılıyor olabilirim, belki göz yanılgısıdır, belki de grafiklerin dandikliğindendir ama bi gariplik var gibi geldi.

bunun dışında oyunu sevdim. ilk bölümlerde diğer oyunu aratacak gibi gelmişti ama oynadıkça güzelleşiyor. ama atmosfer olarak baya gerisinde, ilk oyunda videoları falan izlerdim, bunda atlıyorum direk

yine de iyidir yav, zaten pc için bu tarz oyun bulamıyoruz, bari bununla yetinelim.

• 20 saat 50 dakika 08 saniye sonunda bitti oyun. Vigil games birkaç küfür yedi o sonla. Şakası bir yana daha güzel yapılabilirdi oyunun sonu. Oyunda en beğendiğim sahne
    Eternal Throne'a girerken o ejderha gibi şeylerin üstünde at sürdüğümüz sahne
    oldu. En şaşırdığım ve komik anlar yaşatan yer de
    Death'in Lilith ile anne-oğul muhabbeti yapmasıydı.
    Oyun çok uzun olmuş aslında biraz daha kısa tutabilirlerdi. Üç tane şey bulmaktan bulantılar başlamıştı artık Umarım devam oyunlarında dengeyi iyi sağlarlar. Fury ve Strife'ı özellikle Fury'i merakla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoqkhan -- 21 Ağustos 2012; 19:01:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyundan zevk alamıyorum ben kolaylaşınca.

Ama çok zor bazı yerler geçemiyorum, bende isterdim trainer'sız oynamayı

Parayı 99999999 yapıp en sağlam silahları aldım traineri de kapadım.

• Guardian'ın kolunun düşmesi için elindeki baltayı sallayınca eli yerdeyken vurmanız lazım
  • arkadaşlar city of the death haritasında olan var mı? birisi save dosyasını atabilir mi bana yeğenler silmiş saveyi.%36 critical chance silahımda gitti full critic vuruyordum ne güzel
  • Yerde butonlar var, bi tanesinin üstüne bişeyler koyup diğerine basarak kutulara falan ulaşmam lazım ama üstüne koyacak bişey bulamadım , özel güç falanmı var yoksa onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 21 Ağustos 2012; 23:09:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

arkadaşlar city of the death haritasında olan var mı? birisi save dosyasını atabilir mi bana yeğenler silmiş saveyi.%36 critical chance silahımda gitti full critic vuruyordum ne güzel

Save dosyasının yerini kimse bilmiyor sanırım. Henüz daha yüklediği save dosyasını çalıştıran yok.

w7 de burada.senin save dosyasını bir yere yükler misin, bi olacak mı deneyeyim.

C:\Users\.....\AppData\Local\SKIDROW\50650\Storage

• Ben o kısmı bulmuştum da yemedi denemek olmaz diye :d yedek alınan dosya işe yarıyor mu peki sonrası için. Yani format falan atınca saveyi kullanabilecek miyiz ?
  • quote:

Yerde butonlar var, bi tanesinin üstüne bişeyler koyup diğerine basarak kutulara falan ulaşmam lazım ama üstüne koyacak bişey bulamadım , özel güç falanmı var yoksa onun için.

bi özellik alıyosun onunla yapacaksın. 2 tane butona aynı anda basmak için. daha almadın galiba
  • şu ikinci ana haritada olan city of the death bölgesinde yada öncesinde her hangi bir yerde olanlar şu dosyaları zipleyip bir yerere yükleyebilir mi? baştan oynamak istemiyorum.Brutal Kill arkadaşın verdiği dosyalar doğrudan çalışmadı, hatalı kayıt dosyası deyip yeniden başlattı

C:\Users\...\AppData\Local\SKIDROW
    C:\Users\...\Documents\My Games\Darksiders2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 21 Ağustos 2012; 23:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

Yerde butonlar var, bi tanesinin üstüne bişeyler koyup diğerine basarak kutulara falan ulaşmam lazım ama üstüne koyacak bişey bulamadım , özel güç falanmı var yoksa onun için.

bi özellik alıyosun onunla yapacaksın. 2 tane butona aynı anda basmak için. daha almadın galiba

Ara videoları hiç izlemedm vermiştir belki, tab tuşuna basıncamı çıkıyo o özellik, hangi tuşlarla yapıyoruz.
  • quote:

...

pm attım bakabilir misin.takıldığın yer konusunda da soul splitter gibi bir güç var onu kullanıyordun galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Bu silahları upgrade etme sansa mı baglı yoksa onun için feda ettiğimiz itemlerin bonusundan etkileniyormu ?
    Ornek ben genelde zırhları feda ettiğim ve silahıma gelen bonus lvl sonunda(9da kaldı) 68 armor oldu biraz işte biraz crit oranı var.
    diğer bir sorum "V" ye basınca ısrarla forma gecmiyor illa tab tusuna basıp ordan secmem gerekiyor atladığım birsey mi var acaba ?
    Son sorum vulgrim dan hiç elit pack yada legendary pack alan varmı içinden tek parcamı set halindemi item cıkıyor ona gore almayı planlıyorum da :)

Feda ettiğin silahın özelliğini alıyor zırhlarda genelde armor olduğu için ondan artmıştır.
    V tuşu bendede çalışmıyor Tab ile form değiştiriyorum.

Beynim döndüm valla puzzle puzzle At koşmuyor adam koşmuyor zaten.
    Karga desen destekten çok köstek oluyor

Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

Ara videoları hiç izlemedm vermiştir belki, tab tuşuna basıncamı çıkıyo o özellik, hangi tuşlarla yapıyoruz.

not today! in dediği özellik sanırım. simgesi iki renkli kurukafa galiba

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.