Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r
    ...

pm attım bakabilir misin.takıldığın yer konusunda da soul splitter gibi bir güç var onu kullanıyordun galiba.

PM gelmedi dostum ama biraz uğraşayım beceremezsem rahatsız ederm yine
  • quote:

quote:

quote:

...

pm attım bakabilir misin.takıldığın yer konusunda da soul splitter gibi bir güç var onu kullanıyordun galiba.

PM gelmedi dostum ama biraz uğraşayım beceremezsem rahatsız ederm yine

mstfckm ye atmışım yanlışlıkla.tekrar göndereyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

Yerde butonlar var, bi tanesinin üstüne bişeyler koyup diğerine basarak kutulara falan ulaşmam lazım ama üstüne koyacak bişey bulamadım , özel güç falanmı var yoksa onun için.

bi özellik alıyosun onunla yapacaksın. 2 tane butona aynı anda basmak için. daha almadın galiba

Ara videoları hiç izlemedm vermiştir belki, tab tuşuna basıncamı çıkıyo o özellik, hangi tuşlarla yapıyoruz.

sandık varsa sadece sandıklar için uğraşma sonra dönersin

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

quote:

quote:

Yerde butonlar var, bi tanesinin üstüne bişeyler koyup diğerine basarak kutulara falan ulaşmam lazım ama üstüne koyacak bişey bulamadım , özel güç falanmı var yoksa onun için.

bi özellik alıyosun onunla yapacaksın. 2 tane butona aynı anda basmak için. daha almadın galiba

Ara videoları hiç izlemedm vermiştir belki, tab tuşuna basıncamı çıkıyo o özellik, hangi tuşlarla yapıyoruz.

Sanırım kapıyı açmak için anahtar var, mecburum yani açmaya.

• quote:

..

sağ ol kardeşim yakın sayılırdım oralara.save sorununu da çözdüm bu arada

http://resim.donanimhaber.com/m_64759676/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64879453

Senin kaldığın yerde şöyle; orada ki butona çıktığında açılan mızraklı geçidi koşarak geçmen lazım, yani bir kere duvardan yürü hafif aşağı düşmeye başlayınca karşı duvara atlayıp devam et.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

quote:

quote:

Sanırım kapıyı açmak için anahtar var, mecburum yani açmaya.

hala geçmediysen "walkthrough"dan bak derim geçemediğin bölümü ama fazla bakma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

O zaman Belgelerim'deki dosyaları da yüklememiz lazım dostum. Yalnız ben Scribe'a geldim çok ilerdeyim senin dediğin yerden sorun olur mu senin için?

Hallettim hocam sağ ol. C3b1r'den aldığım save dosyasına ayarı verdikten sonra çalıştırdım. Benim kaldığım yerin bir önceki bölgesinin başlarında, yinede oldukça geride ama olsun en baştan başlamaktan iyidir.

• Arkadaşlar oyunu dün bitirdim, şimdi yan görevleri ve sandıkları topluyorum da bir yerde takıldım. Kingdom of the Dead haritasında Judicator's Tomb'da en alt katta 2 tane sandık var, bunları almak için Interdiction ile 2 hayalet çıkarıp yerdeki düğmelere bastırmak gerekiyor. Ama ben oyunu bitirdiğim için Interdiction'ın yerini Soul Splitter aldı. Soul Splitter ile çıkan 2 karakter de duvarlardan geçip düğmelere basamıyor. Acaba bu bölümdeki sandıkları alabilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souverng -- 22 Ağustos 2012; 13:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: souverng

Arkadaşlar oyunu dün bitirdim, şimdi yan görevleri ve sandıkları topluyorum da bir yerde takıldım. Kingdom of the Dead haritasında Judicator's Tomb'da en alt katta 2 tane sandık var, bunları almak için Interdiction ile 2 hayalet çıkarıp yerdeki düğmelere bastırmak gerekiyor. Ama ben oyunu bitirdiğim için Interdiction'ın yerini Soul Splitter aldı. Soul Splitter ile çıkan 2 karakter de duvarlardan geçip düğmelere basamıyor. Acaba bu bölümdeki sandıkları alabilen var mı ?

Judicator'u da kontrol altına aldıktan sonra yine o odadan çıkışa gidiliyordu. Oradan dönerken aldım ben iki hayalet lordu kullanarak. Lord of Bones hayaletleri yok ettiği için artık o sandıkları almanın pek mümkün olduğunu sanmıyorum.

• Allahını seven resimleri simage yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoqkhan

Judicator'u da kontrol altına aldıktan sonra yine o odadan çıkışa gidiliyordu. Oradan dönerken aldım ben iki hayalet lordu kullanarak. Lord of Bones hayaletleri yok ettiği için artık o sandıkları almanın pek mümkün olduğunu sanmıyorum.

Tamam teşekkürler, eğer olur da birisi çözerse lütfen yardım etsin :) Bence oyunun buglarından birisi bu, düzeltilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Allahını seven resimleri simage yapsın.

tercihlerden Resim küçültme ayarlarımı genişliği 480 ve 480'den büyükleri küçült de kurtulursun böyle paylaşılanlardan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Allahını seven resimleri simage yapsın.

tercihlerden Resim küçültme ayarlarımı genişliği 480 ve 480'den büyükleri küçült de kurtulursun böyle paylaşılanlardan

İlk defa öğreniyorum sağol iyiymiş.
  • Oyunu seviyorum ancak oyun resmen prens of persia prodgy nın kopyası olmuş, hatta grafiğe kadar. Sadece konu farklı mekan farklı.

Hatta müzikler yumuşatılmış. Dünyadan tamamen uzaklaşılmış. Biraz daha farklılığı ortaya konabilirdi. İlk oyunda War bile biraz daha kendine özeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo1209

rpg sevmiyorum oyunun tadını kaçırmış ayrıca bazen nereye gittiğinizide bilemiyorsunuz sanki herkes su gibi ingilizce biliyor .. ısınamadım...

Aynen katılırım 1. oyun daha kolay çözülüyordu bir yerden bir yere bir anda gidebiliyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

Arkadaşlar Darksiders 1'i toplamda 2-3 saat oynadım ve oyun hata vermeye başladı bi yerden sonra ve sildim az çok gördüm.Şimdi DS II ye başladım da 1. oyunun hikayesini tam anlayamadım.Yani anladığım kadarıyla;
    War izinsiz bişe yapıyor dünyada ve güçleri elinden alınıyor.Bir şans istiyor bunları düzeltmek için ve kabul ediyorlar.
    Oyunun sonunda ne oluyor War'a neden 2. oyunda Ölüm olarak oynuyoruz War'a ne oldu.?

Oyun seninde bildiğin gibi dünyayı istila ile başlıyor war da bunu engellemek için geliyor. Ancak iyi taraftanda kötülük yapanlar var ve bu karışıklıta war kendini anlatamıyor ve kolundaki iblisle beraber yola çıkıyor. wara mahşerin 4 atlısının ilki diyebilirsin, ikinciside death, Aslında War için gelmiş gibi gözüksede farklı bir senaryo var.

Yukarıdada belirttim oyun prens of persia prodgy nin aynısı oynarken çok bariz hissediyorsunuz. Duvarda yürüme çıkıntılardan tutunma gibi. Sadece dövüş sistemi ve eklemelerle güçlenme durumu farklı. Ancak kullanılan grafik bile benzer. Ama yinede kendi havası var ben beğendim. Bir dahaki sefere daha iyisini bekliyorum...

• City of dead sonundaki boss The wailing host u geçebilen varmı. Deli etti beni defalarca canını yarıya indiriyorum tam yüzündeki mask ı almak için dalıyorum ama canı tekrar biraz daha yükseliyor ve bu böyle devam ediyor. Ne kadar denedi isem boşuna hep aynı şey oluyor. Boss yere yattıktan sonra mask ı almak için daldığımda bir işaret çıkıyor. O işaret özel bir skill falanmı vurmamı söylüyor acaba bilen varsa yardım lütfen. birde şu upgrade işini hala anlamış değilim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 22 Ağustos 2012; 17:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

City of dead sonundaki boss The wailing host u geçebilen varmı. Deli etti beni defalarca canını yarıya indiriyorum tam yüzündeki mask ı almak için dalıyorum ama canı tekrar biraz daha yükseliyor ve bu böyle devam ediyor. Ne kadar denedi isem boşuna hep aynı şey oluyor. Boss yere yattıktan sonra mask ı almak için daldığımda bir işaret çıkıyor. O işaret özel bir skill falanmı vurmamı söylüyor acaba bilen varsa yardım lütfen. birde şu upgrade işini hala anlamış değilim :D

Arkadşım küçük kırmızı bir işaret. O zaman E ye bas eski oyunda öyleydi. Kendi özel hareketini yapacaktır.
  • beyler bheithir i kesen var mı?
    ana görevden devam ediyordum
    yan görev yapayım dedim
    gittim görev yerine ama kapısı kapalı
    youtube dan baktım açıktı

geçiş yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

City of dead sonundaki boss The wailing host u geçebilen varmı. Deli etti beni defalarca canını yarıya indiriyorum tam yüzündeki mask ı almak için dalıyorum ama canı tekrar biraz daha yükseliyor ve bu böyle devam ediyor. Ne kadar denedi isem boşuna hep aynı şey oluyor. Boss yere yattıktan sonra mask ı almak için daldığımda bir işaret çıkıyor. O işaret özel bir skill falanmı vurmamı söylüyor acaba bilen varsa yardım lütfen. birde şu upgrade işini hala anlamış değilim :D

Arkadşım küçük kırmızı bir işaret. O zaman E ye bas eski oyunda öyleydi. Kendi özel hareketini yapacaktır.

Maalesef E çözüm olmadı tekrar denedim oldu şimdi çok tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 22 Ağustos 2012; 18:23:47 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.