Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda sürekli milletin işini yapıyoruz
    birine gidiyorum başka yere yolluyor sonra gel diyor
    hep aynı şey
    o kısım biraz baydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Midem bulandı resmen oyunun sonlarındaki bulmacalardan bir oraya git dön tekrar başka yere git kusucam.

Bulmacalar çok basit ama bazen adamı çıldırtıyor.

Basitliği çıldırtıyor zaten adamı sırf zaman kaybı oraya buraya 10 kere gidiyorsun onun yerine fazla bir yere gitmeden az daha zor yapsalar daha güzel olurdu.
    Zaten koşma falan yok adamda

• bütün unique silahları buldum ama şu silahla daha hızlı nasıl ateş ediyorlar onu çözemedim arkadaşlar rica etsem birisi söyleyebilirmi?
  • arkadaslar herkese hayırlı boss kesmeler bende bı bug var kaldım oldugum yerde Black stone bolumunde death annesı bıze bı ozellık verdı eskı portal ozellıgının yerıne onun yesıl alanda kullanılanı verdı onu kullanacagım yere yolluyorum ama boyut kapısı acılmıyor ne yapsak duzelır bu bı yardımcı olursanız cok sevınırım.Bide yeni fark ettim Character sayfasında Gear diye bı yer var oradakı ozellıkler sırası ıle şu şekilde:deathgrip-redemption-deathgrip-soul splitter yani bende 2 tane DEATHGRİP var bundan dolayı mı oluyor acaba dıye dusunuyorum yada normalde de boylemı herkeste yardım edın arkadaslar kafayı yedırttı bana bu sorun

karisma_esmer arkadasım onu ates tusuna serı basarak yapıcan sanırım sende benım gıbı tusa basılı tutuyordun yada cok serı atmak ıcın x7 mouse kullanabılırsın ıyı oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeLzb -- 24 Ağustos 2012; 1:49:48 >
  • Bu sabah bitirdim oyunu bende 4 5 günlük oynayışın ardından içimde çok büyük bir boşluk oluştu oyuna çok kaptırdım kendimi gerçekten müthiş bir oyun Şimdi ne yapacağım bilemiyorum oynayacak oyun arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLzb

arkadaslar herkese hayırlı boss kesmeler bende bı bug var kaldım oldugum yerde Black stone bolumunde death annesı bıze bı ozellık verdı eskı portal ozellıgının yerıne onun yesıl alanda kullanılanı verdı onu kullanacagım yere yolluyorum ama boyut kapısı acılmıyor ne yapsak duzelır bu bı yardımcı olursanız cok sevınırım.Bide yeni fark ettim Character sayfasında Gear diye bı yer var oradakı ozellıkler sırası ıle şu şekilde:deathgrip-redemption-deathgrip-soul splitter yani bende 2 tane DEATHGRİP var bundan dolayı mı oluyor acaba dıye dusunuyorum yada normalde de boylemı herkeste yardım edın arkadaslar kafayı yedırttı bana bu sorun

karisma_esmer arkadasım onu ates tusuna serı basarak yapıcan sanırım sende benım gıbı tusa basılı tutuyordun yada cok serı atmak ıcın x7 mouse kullanabılırsın ıyı oyunlar.

çok teşekkür ederim hocam cevabın için bende senin sorununa cevap vereyim skidrow yeni bir update çıkardı istersen bir dene :=)

• İlk oyunu oynamadım onun için birşey diyemiceğim bazı arkadaşlarda ilk oyununu övüyorlar bana kalırsa 1. oyununda grafikler ışıklandırma efektler birebir olmuştu 2. oyununda grafikleri acaip bozmuşlar belki seriye nasıl olsa devam ederler gibi bir bakış vardı firmada kim bilir özelliklede oyunlarda bukadar hoş ve karizmatik karakterler herzaman ilgimi çeker... onun için 2. oyununu indirdim ben death karakteri ilgimi çekmişti ama daha sonradan 1. oyununun gameplay videolarını oynayınca hem şehirde olmamız karakter grafikleri çevre grafikleri dört dörtlük olmuştu.. firmalar nedense bir oyunu yaptıktan sonra 2. oyuna okadar önem vermiyorlar

1. Oyun Gamespot'a göre 8.0 aldı

2. Oyun Gamespot'a göre 8.0 aldı

ikisininde grafiklere veren puanları aynı.. ama 2. oyununa adım atmış arkadaşlar grafiklerin biraz daha iyi olabilirdi diyeceklerini duymuştum bu nedenle benim favorim ilk oyunu örneğin pes serisindede bunu çok yaşadım pes 2009'un 2010'la bir farkının olmadığı gibi...

Konsolda bu oyunu bir arkadaşım sayesinde oynadım (xbox 360)'ta zaten gamespot xbox 360 için 8.5 oy vermiş xbox'ta oynadığınızda grafik farklı pc'de oynadığınızda grafik acaip derecede farklı buda hala firmaların konsoldan vazgeçemediğini gösteriyor...

Bana kalırsa firmalar oyunlarını pc'de deneme olarak çıkartıyorlar baktın bir cacık olmadı pc'de kalıyor.. vasat bir şekilde aynısı darksiders içinde gerekli pc'de deniyor baktın vasat oldu pc'dede satışa çıkarıyor ama önceliği konsola veriyor... keza oyunu xbox 360'ta oynayan arkadaşlar görmüştür..

Sonumuz hayrola..

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

Arkadaşlar Darksiders 1'i toplamda 2-3 saat oynadım ve oyun hata vermeye başladı bi yerden sonra ve sildim az çok gördüm.Şimdi DS II ye başladım da 1. oyunun hikayesini tam anlayamadım.Yani anladığım kadarıyla;
    War izinsiz bişe yapıyor dünyada ve güçleri elinden alınıyor.Bir şans istiyor bunları düzeltmek için ve kabul ediyorlar.
    Oyunun sonunda ne oluyor War'a neden 2. oyunda Ölüm olarak oynuyoruz War'a ne oldu.?

Oyun seninde bildiğin gibi dünyayı istila ile başlıyor war da bunu engellemek için geliyor. Ancak iyi taraftanda kötülük yapanlar var ve bu karışıklıta war kendini anlatamıyor ve kolundaki iblisle beraber yola çıkıyor. wara mahşerin 4 atlısının ilki diyebilirsin, ikinciside death, Aslında War için gelmiş gibi gözüksede farklı bir senaryo var.

Yukarıdada belirttim oyun prens of persia prodgy nin aynısı oynarken çok bariz hissediyorsunuz. Duvarda yürüme çıkıntılardan tutunma gibi. Sadece dövüş sistemi ve eklemelerle güçlenme durumu farklı. Ancak kullanılan grafik bile benzer. Ama yinede kendi havası var ben beğendim. Bir dahaki sefere daha iyisini bekliyorum...

Hocam çok teşekkürler.

• bu varya ilk oyunun yanından geçmez bence. 2. kez oynuyorum o da başka oyun olmadığı için. tabi dark souls geliyor. bakalım o nasıl olacak
  • Aynen 1. oyunun grafikleriyle 2. oyunun grafiklerini karşılaştırdığımızda vasat ben normalde 1. oyununu oynamadım bunu oynadım... daha doğrusu 1 diye indirmiştim ama adam ismini yanlış yazmış 2 çıktı oynadım.. fena değil diyorum bence 2. oyunu 8.0 haketmiyor.
  • Oyun zor değil arkadaşlar. Sanırım baştaki zayıf silahlarla devam edenler var. Başta gördüğünüz bazı düşmanlar ilerleyen bölümlerde oldukça kolay lokma haline geliyor. Sadece düşmanlardan düşenleri toplayın.
  • ben koca baltayla devam ediyorum üstelik zıplayarak boss kesmek çok zevkli çünkü combo yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karisma_esmer

quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLzb

arkadaslar herkese hayırlı boss kesmeler bende bı bug var kaldım oldugum yerde Black stone bolumunde death annesı bıze bı ozellık verdı eskı portal ozellıgının yerıne onun yesıl alanda kullanılanı verdı onu kullanacagım yere yolluyorum ama boyut kapısı acılmıyor ne yapsak duzelır bu bı yardımcı olursanız cok sevınırım.Bide yeni fark ettim Character sayfasında Gear diye bı yer var oradakı ozellıkler sırası ıle şu şekilde:deathgrip-redemption-deathgrip-soul splitter yani bende 2 tane DEATHGRİP var bundan dolayı mı oluyor acaba dıye dusunuyorum yada normalde de boylemı herkeste yardım edın arkadaslar kafayı yedırttı bana bu sorun

çok teşekkür ederim hocam cevabın için bende senin sorununa cevap vereyim skidrow yeni bir update çıkardı istersen bir dene :=)

merhaba arkadasım öncelıkle hayırlı cumalar ben bı uptade yaptım skıdrowdan ancak durum hala aynı belkı baska bı surumden bahsedıyor olabılırsın mumkunse eger bana lınk verebılırmısın dedıgın skıdrow updatenın burdan yada bana ozelden mesaj atarak ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım.

• Oyunun sonunda ne oldu beyler anlayamadım neden maskeyi çıkartıp atladı oraya ve atladığı yer neresiydi.
    Birde samaeli neden öldürmedik?
  • Upgrade olayını çözebilen var mı ? Her silaha upgrade olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

Upgrade olayını çözebilen var mı ? Her silaha upgrade olmuyor.

turuncu çerçeveli silahlara upgrade yapılıyor.mor ,yeşil ve mavilere yapamazsın.akşama neler yaptığımı gösteririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Oyunun sonunda ne oldu beyler anlayamadım neden maskeyi çıkartıp atladı oraya ve atladığı yer neresiydi.
    Birde samaeli neden öldürmedik?

güzel sorular.
    evet arkadaşlar neden ?
  • Psychameron bölümünden çıkamadım videoda ana haritayı açıp ışınlanmış ama ben yapamadım,nasıl çıktınız ordan diğer görevler gibi çıkış kapısı haritada görünmüyor.

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN85

Psychameron bölümünden çıkamadım videoda ana haritayı açıp ışınlanmış ama ben yapamadım,nasıl çıktınız ordan diğer görevler gibi çıkış kapısı haritada görünmüyor.

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

kargayı takıp etmeyı denedın mı o harıtadakı mor nokta karganın ısaretı belkı ana cıkıs kapısı degılde baska bı cıkıs yolu vardır bolumu tam olarak hatırlayamadıgım ıcın kesın bısey dıyemıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OKAN85

Psychameron bölümünden çıkamadım videoda ana haritayı açıp ışınlanmış ama ben yapamadım,nasıl çıktınız ordan diğer görevler gibi çıkış kapısı haritada görünmüyor.

dövüştüğün yere git yuvarlak kısma. haritayı aç. sonra büyük haritaya geç görevin olduğu yere git.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.