Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Oyunun sonunda ne oldu beyler anlayamadım neden maskeyi çıkartıp atladı oraya ve atladığı yer neresiydi.
    Birde samaeli neden öldürmedik?

güzel sorular.
    evet arkadaşlar neden ?

Death, oyunun sonunda Absalom'u öldürerek kardeşinin adını temize çıkardı ve dünyaya atladı. Samael'den anahtarı istiyorduk ve o da anahtarı vermek için bizi test etti. Amacı öldürmek değildi yani.

maskeyi niye çıkardı acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OKAN85

Psychameron bölümünden çıkamadım videoda ana haritayı açıp ışınlanmış ama ben yapamadım,nasıl çıktınız ordan diğer görevler gibi çıkış kapısı haritada görünmüyor.

dövüştüğün yere git yuvarlak kısma. haritayı aç. sonra büyük haritaya geç görevin olduğu yere git.

ReBeLzb,haka35 teşekkürler cevaplar için gamepad le olmadıda,klavyeden ana haritaya geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKAN85 -- 24 Ağustos 2012; 20:18:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Psychameron bölümünden çıkamadım videoda ana haritayı açıp ışınlanmış ama ben yapamadım,nasıl çıktınız ordan diğer görevler gibi çıkış kapısı haritada görünmüyor.

dövüştüğün yere git yuvarlak kısma. haritayı aç. sonra büyük haritaya geç görevin olduğu yere git.

ReBeLzb,haka35 teşekkürler cevaplar için gamepad le olmadıda,klavyeden ana haritaya geçtim.

rica ederim. ayrıca gamepad de sol analoga dik basınca geçiyor büyük haritaya.

@Brutal Kill
    maskeyi çıkarınca heyecanlandım görecez nur cemalini diye ama hemen atladı

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Brutal Kill

beyler gamepadi nasıl aktif ettiniz oyuna giriyorum start game kısmında gamepad pasif kalıyor oyuna menülerde falan gamepad pasif. sadece klavye çalışıyor nasıl yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeLzb

arkadaslar herkese hayırlı boss kesmeler bende bı bug var kaldım oldugum yerde Black stone bolumunde death annesı bıze bı ozellık verdı eskı portal ozellıgının yerıne onun yesıl alanda kullanılanı verdı onu kullanacagım yere yolluyorum ama boyut kapısı acılmıyor ne yapsak duzelır bu bı yardımcı olursanız cok sevınırım.Bide yeni fark ettim Character sayfasında Gear diye bı yer var oradakı ozellıkler sırası ıle şu şekilde:deathgrip-redemption-deathgrip-soul splitter yani bende 2 tane DEATHGRİP var bundan dolayı mı oluyor acaba dıye dusunuyorum yada normalde de boylemı herkeste yardım edın arkadaslar kafayı yedırttı bana bu sorun

http://imageshack.us/photo/my-images/841/adsz1fv.png/ burada kaldım arkadaslar atıyorum portal acılmıyor forumdan yardımcı olan arkadaslar oldu ama yazıdıgımdan olayı anlayamamıs olanlar olabılır dıye bıde resım yukledım kafayı yemek uzereyım 2-3 gundur ugrasıyorum ama bır arpa boyu kadar yol kat edemedım bı sorunla ılgılı

not:update yaptım sıldım oyunu yenıden kurdum baska baska crackler denedım ama olmadı.

• Oyunun ilk 20 dakikasını çektik beyler umarım beğenirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

quote:

quote:

quote:

@Brutal Kill

beyler gamepadi nasıl aktif ettiniz oyuna giriyorum start game kısmında gamepad pasif kalıyor oyuna menülerde falan gamepad pasif. sadece klavye çalışıyor nasıl yapabilirim ?

bende de öyleydi. sonra ilk oyundaki için xbox360emulator diye bi program vardı. onu indirmiştim. aslında brogramda değil sadece oyunun kurulu olduğu yere atıyosun ufak bişey. sonra otomatik konsolu görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

Upgrade olayını çözebilen var mı ? Her silaha upgrade olmuyor.

turuncu çerçeveli silahlara upgrade yapılıyor.mor ,yeşil ve mavilere yapamazsın.akşama neler yaptığımı gösteririm

Aynen dostum bi ss güzel olur, vulgrimden bi silah alıp geliştirdim biraz ama critic 1000 vurdum en fazla, 2. silahla 6000 i falan gördüm , normal heralde, varmı daha fazlası

• oyun bitti amason bulmacalar fenaydı hele portallardakiler
    oyunun hoşuma gitmeyen yeri tekrara düşmesi benim için..
    hep 3 parçanın peşinden koşturuyoruz hep aynı şekilde 1. oyunda çok farklı merkanlarda farklı şekillerde geçmiştik
    bulmacalar daha güzeldi farklıydı
    oyunu bitsin diye oynadım valla thq tekrar tekrar oynayacaksız demişti sanmıyorum :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Brutal Kill

bende de öyleydi. sonra ilk oyundaki için xbox360emulator diye bi program vardı. onu indirmiştim. aslında brogramda değil sadece oyunun kurulu olduğu yere atıyosun ufak bişey. sonra otomatik konsolu görüyor.

hocam bende logitech f710 var o program bende olurmu acaba?

• quote:

olur olur olması lazım yani. bende dandik bi markadan gamepad var. ismi bu
    darksiders xbox360 emulator
  • quote:

quote:

olur olur olması lazım yani. bende dandik bi markadan gamepad var. ismi bu
    darksiders xbox360 emulator

Logitech F serisini oyun otomatik tanıyor diye biliyorum ben. Gerek yok sanırım yüklemene.
  • Geçemediğiniz yerlerde Z tuşuna basılı tutun karga sizi yönlendirsin.

Bu arda Yan görevlere canavar gibi boslar koymuşlar. Mesela müyük bir alana çıktığımız yer var. oradan sağ tarafa volkanlı bölüme gittiğimizde arada bir yer var kol uzanma eklentisini almadan geçemiyorduk. O kısımda canavar gibi bir bos var lavlı bir bölüm. Vurup kaçmazsanız tek darbede canınızı emen bir yara açıyor. Sonra yine sağdan gittiğinizde sulu bir yer var ağaç gibi bir adam çıkıyor. İnanın sırf değişik şeyler bulmak için tekrar gezdim. Bazı yan görevler aslından daha zor. Çok farklı yerlere giriyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Oyunun ilk 20 dakikasını çektik beyler umarım beğenirsiniz.

Güzel olmuş.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

darksiders II save game NEREDE arkadaşlar
    Arkadaşlar iş yerinde ve evdeki Bilgisayarımda darksiders yuklu ve evden kaldıgım savemi iş yerine getirdim olmadı.
    Belgelerim\My Games\Darksiders2 Klasöründeki save ve C:\Users\"kullanici ismi"\AppData\Local\Darksiders2 de ki klasörü de oyanamak istedigim pcye attim yine olmadı baska bir yöntemi var mıdır? teşekkürler

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

• Oyunu edindim fakat okuduğum yorumlardan sonra kararsız kaldım.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar iş yerinde ve evdeki Bilgisayarımda darksiders yuklu ve evden kaldıgım savemi iş yerine getirdim olmadı.
    Belgelerim\My Games\Darksiders2 Klasöründeki save ve C:\Users\"kullanici ismi"\AppData\Local\Darksiders2 de ki klasörü de oyanamak istedigim pcye attim yine olmadı baska bir yöntemi var mıdır? teşekkürler

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

Ben Sana akşam yardımcı olayım arkadaşım. Büyük ihtimalle gizli bir klasör vardır. başka yerlerde denemelerde olduğunu yazmış bazı arkadaşlar ama. Mutlaka bir çözüm yolu vardır.

• judicator tomb görevinde 2 adet dead lord çağırılması gerekiyor, ben de hep 1 tane geliyor..nasıl yapacağız
  • quote:

Save taşıma öyle kopyala yapistirla olmuyor bunda nedense. Ben de çok uğraştım ama çözümünü buldum. Alttaki linkte nasıl yapılacağını yazdım. Başka yöntem de yok sanırım.
    Yapamazsan dosyaları gönder ben yaparım.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=64879453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 25 Ağustos 2012; 23:12:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun ilk 20 dakikasını çektik beyler umarım beğenirsiniz.

Güzel olmuş.

Teşekkür ederim.

Ara videoları geçmeseydiniz daha iyi olurdu.

Önerinizi dikkate alıcam hocam. Biraz kısa tutmaya çalışıyoruz çünki video boyutu oldukça uzun oluyor ama bundan sonra bu gibi oyunlarda ara videoları geçmeyiz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.