Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bitirdim geçte olsa. sonu gene merak içinde bıraktı beni.
    sonından anladığım kadarıyla
    death insanları canlandırdı nephilim yerine.lilith ile lilithin prince diye seslendiği kişi diyo where are my nephilims? the end war is upon us yet instead of the ARMY(nephilim ordusu) you promised me, Death has returned Man To The Balance.böylece deathin kardeşi war aklanıyo sanırım.şimdi diğer horseman larla oynıcaz bidaki oyunlarda galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

judicator tomb görevinde 2 adet dead lord çağırılması gerekiyor, ben de hep 1 tane geliyor..nasıl yapacağız

3.soul bulunduktan sonra ikiledi..
  • Geçtiğimiz günlerde büyük beklentiler içerisinde çıkışını yapan fakat çıkış sürümüyle birlikte PC kullanıcılarını üzen Darksiders 2 adına THQ çalışmalara devam ediyor. Oyunun çıkışından sonra özür mesajı yayınlayan THQ, yamayı da çok yakında getirmeye çalışıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan stüdyonun mesajı şu şekilde;

"Oyuncularda gelen geribildirimler bizim için oldukça önemli. Bu yüzden şu an yaşadığınız sorunları çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şu an üzerinde uğraştığımız sorunların odak noktaları arasında vsync güncellemeleri, gölgelendirmeler ve kontrol seçenekleri yer alıyor. Umarız çok yakında yayınlayacağımız bu güncellemeyle birlikte sorunlarınızı ortadan kaldırabiliriz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

quote:

judicator tomb görevinde 2 adet dead lord çağırılması gerekiyor, ben de hep 1 tane geliyor..nasıl yapacağız

3.soul bulunduktan sonra ikiledi..

Kral onları yakıyor o özellik bizden gidiyor. Oyunu bitirince tekrar geliyor mu peki? Gereken mekanlarda o özellik tekrar aktif oluyor diye duydum ben. Öyle mi?

ikili dead lord kalıcı oluyor..
  • Arkadaş ne uzun oyunmuş bu böyle git git bitmiyor.
  • bazı yerleri çok düşündürüyor adamı
  • 30 küsür saatte bitti

1. oyunla aynı zamanda geçtiği belliydi ama 1 in sonuna bişeyler ekler diyordum
    aynı yerde bitirdiler
    2. oyun 1 in devamından çok war dünyadayken death neler yapıyordu gibi olmuş

gerçi tam olarak bitirmedim
    cruicble ın yarısı duruyor daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 26 Ağustos 2012; 20:49:46 >
  • Gerçekten çok uzun bir oyun ancak keşke grafiklere biraz daha özen gösterilseymiş. O zaman tadından yenmezmiş
  • beyler :D hepiniz oynuyorsunuz güzelde benim çok saçma bi sorunum var başlayamadım abi ben bu oyuna :D bi ton yazlar çıkıyor ekranda hangi harf ne işe yarar diye bi türlü geçemedim o kımsı :D
    https://store.donanimhaber.com/7c/ba/20/7cba2082e88e05006a24ae00c2020645.png
    Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockco -- 28 Ağustos 2012; 12:39:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

İndirdim, kurdum.

Optimizasyon ilk oyuna nazaran kat kat daha iyi.

İkincisi oyunda gelişmiş grafik ayarları yine yok.

Vsync ve çözünürlükten başka birşey ayarlayamıyorsunuz.

Atınızı istediğiniz zaman "c" tuşunu kullanarak çağırabiliyorsunuz.

Envanteriniz var, düşmandan düşen silahları kullanabiliyorsunuz envanterinize alıp.

İlk gözüme çarpanlar bunlar.

Bunlarda ekran görüntüleri ekran kartını güzel kullanıyor oyun, eskisi gibi konsol portu durmuyor.

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

sol üstte gpu la ilgili bilgiler var hocam hangi program bu

Edit: Buarada gelişmiş grafik ayarları ayarlanmıyormu hala ?

Arkadaş sormuş ama cevabı bulamadım sol köşede gpu ayarlarını gösteren program hangisidir..

• Merhaba arkadaşlar,
    şu oyunda bi bölümü geçemiyorum 2 gündür uğraşıyorum ama bi türlü beceremedim.Geçen arkadaşlardan yardım talep ediyorum save dosyası veya ne bilim bi zıplama trainer'ı da olabilir bölüm şu;

• oyunu pek beğenmedim
  • yok aslında oyun çok sürükleyici hile kullanmadan oyunun zevkine varırsınız birde şöyle birşey var bazen nereye gitmeniz gerektiğini söylemiyor kimi görevde orası sizin zekanızamı diyim yoksa güçlü ingilizcenize mi ama sürükleyici oyun 5gblık dosyanın içinde bu kadar çok bölüm oynayacağımı bilemezdim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiseR88

Merhaba arkadaşlar,
    şu oyunda bi bölümü geçemiyorum 2 gündür uğraşıyorum ama bi türlü beceremedim.Geçen arkadaşlardan yardım talep ediyorum save dosyası veya ne bilim bi zıplama trainer'ı da olabilir bölüm şu;

D ye basılı tutarken space tuşuna bas , köşeye yaklaşınca tekrar space tuşuna bas..tutnacak bir yer çıkıncaya kadar buna devam et..

• 2.Update 3 GB oyun okadar degil ne yapmışlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ContEmpor4ry

2.Update 3 GB oyun okadar degil ne yapmışlar acaba
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Darksiders_2nin_PC_Yamasi_Cikti-30841.htm#yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 28 Ağustos 2012; 17:28:04 >
  • Arkadaşlar altının yanında bir mavi kafa ile simgelenen bir şey daha topluyoruz nedir bu?Ne işe yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooijdonk1120 -- 28 Ağustos 2012; 22:27:26 >
  • Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

Bunun çözümü nedir ? Netten araştırdım Directx yükledim vcredist 2010 yükledim yine aynı sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esegard -- 28 Ağustos 2012; 21:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk1120

Arkadaşlar altının yanında bir mavi kafa ile simgelenen bir şey daha topluyoruz nedir bu?Ne işe yarar?

tradere giderek biraz gold ve 20 tanesine rare, 25 tanesine legend silahla takas edebiliyorsun.. daha değişik seceneklerde sunuyor
  • şu yamayı indirip deneyen var mı? 3 gb olması problem değil de savelere bi zeval gelmesin. 15 saat oynamışım, başa dönmek istemiyorum. ayrıca ciddi bir fark yaratıp yaratmadığını belirtirseniz ailecek mutlu oluruz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.