Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözdüm dostum verdiğim o link hex ile bazı ayarları değiştiriyorum oluyor böyle kocaman bi boss var ismi neydi hatırlayamadım şimdi :D ordasın sanırım yalnız senin silahlar çok dandikmiş :) inş offline box doludur :) hepsini almamışsındır :) bi ayar çekelim para fullmüş çok hoş :) 37 tane mavi kafalardan var süpermiş :) sorun şu o bossu nasıl geçez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiseR88

çözdüm dostum verdiğim o link hex ile bazı ayarları değiştiriyorum oluyor böyle kocaman bi boss var ismi neydi hatırlayamadım şimdi :D ordasın sanırım yalnız senin silahlar çok dandikmiş :) inş offline box doludur :) hepsini almamışsındır :) bi ayar çekelim para fullmüş çok hoş :) 37 tane mavi kafalardan var süpermiş :) sorun şu o bossu nasıl geçez :)

hala uğraşıyorum ben de burda kaldım, geçemiyorum..:) offline box iyimiymiş...save olayını çözmen iyi oldu, sanırım çok lazım olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 29 Ağustos 2012; 20:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

quote:

Orijinalden alıntı: RiseR88

çözdüm dostum verdiğim o link hex ile bazı ayarları değiştiriyorum oluyor böyle kocaman bi boss var ismi neydi hatırlayamadım şimdi :D ordasın sanırım yalnız senin silahlar çok dandikmiş :) inş offline box doludur :) hepsini almamışsındır :) bi ayar çekelim para fullmüş çok hoş :) 37 tane mavi kafalardan var süpermiş :) sorun şu o bossu nasıl geçez :)

hala uğraşıyorum ben de burda kaldım, geçemiyorum..:) offline box iyimiymiş...save olayını çözmen iyi oldu, sanırım çok lazım olacak

videosunu bulalım lavuk nasıl geçiyor bakalım ona göre hareket ederiz :) kaçıncı part bu o asansörü geçtikten sonra kaç bölüm geçtin? offline box kutusuna henüz bakamadım o ana şehirde yeşilli bir taş var belki hatırlarsın online ve offline box diye iki seçeneği var ordan kıyafet ve silahlar var inş doludur ben boşaltmıştım hepsini amelsizlik yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

işaretlediğim noktada görünmeyen bir canavar var etrafımda dönüp duruyor ayak tozlarından anlayabilirsiniz :)

Orada görünmeyen bir yaratık var. İlk haritadaki ana görevler bittiğinde tree of life adlı yerden diğer bir haritaya geçeceksiniz ve Eternal Throne adlı bölgede bulunan Draven adlı npc size Bloodless diye bir görev verecek. Ve de size bir talisman verecek. Bu talismanı yani kolyeyi takarsanız o canavarı göreceksiniz. Bu yaratıklardan 6 tane var 3 ü ilk haritada (forge Lands) ve 3 ü ikinci haritada (kingdom of the dead) Dravenin verdiği kolyeyi takmazsanız yaratıkları göremezsiniz unutmayın.

• http://www.youtube.com/watch?v=XcpEeggHnpo&feature=relmfu
    yaw burda (Darksiders 2 - Walkthrough - Part 63 - The Citadel) 08:12 de heykel nasıl okadar karşıya atlayabiliyor bende hemen geçidin önüne düşüyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbaybay

http://www.youtube.com/watch?v=XcpEeggHnpo&feature=relmfu
    yaw burda (Darksiders 2 - Walkthrough - Part 63 - The Citadel) 08:12 de heykel nasıl okadar karşıya atlayabiliyor bende hemen geçidin önüne düşüyor :/

O odada üstteki portalı açarken orta tuşa biraz basılı tutupta açarsan portal seni daha uzağa fırlatır. 2-3 saniye tuşa basılı tutup portalı öyle aç.
  • Oyunu apocalyptic te bitirdim 22 saat sürdü. Gerçekten mükemmeldi. İlk oyuna göre çok daha iyidi. Sesleri müzikleri mükemmel yapmışlar hayran kaldım. Hele şu execute sesleri beni benden aldı başka yerlere götürdü. Oyun baya bi çözmeceliydi. İlk oyunda voidwalker alana kadar kafa karıştıran pek bir yer yoktu ama 2. oyun baştan sona kadar kafa kurcalıyor çözmeceli gerçenten süper yapmışlar. Oyunda tek hoşuma gitmeyen şey menüler. Bi m tuşuna basarak mapi açmak yada p ye basınca skilleri I ya basınca inventory yi açabilseydik güzel olabilirdi. Ama yinede sağlamdı.
  • Beyler biri bana save atsın yaa...Benim 15 saatlik save gittti elinde save olan bana pm atsın en son portal açma silahını almıştım orda kaldım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

işaretlediğim noktada görünmeyen bir canavar var etrafımda dönüp duruyor ayak tozlarından anlayabilirsiniz :)

Orada görünmeyen bir yaratık var. İlk haritadaki ana görevler bittiğinde tree of life adlı yerden diğer bir haritaya geçeceksiniz ve Eternal Throne adlı bölgede bulunan Draven adlı npc size Bloodless diye bir görev verecek. Ve de size bir talisman verecek. Bu talismanı yani kolyeyi takarsanız o canavarı göreceksiniz. Bu yaratıklardan 6 tane var 3 ü ilk haritada (forge Lands) ve 3 ü ikinci haritada (kingdom of the dead) Dravenin verdiği kolyeyi takmazsanız yaratıkları göremezsiniz unutmayın.

Valla ben ikinci kez oynuyorum oyunu bilmiyordum bunu. İlk oynadığımda dikkatimi çekmemişti :)

Bi de update yaptıktan sonra takılmaya başladı oyun :) Ekran kartı yetmiyor mu nedir anlamadım. ekran kartım buhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/vga/gv-r485oc-1gh/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 30 Ağustos 2012; 12:08:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heronin

Beyler biri bana save atsın yaa...Benim 15 saatlik save gittti elinde save olan bana pm atsın en son portal açma silahını almıştım orda kaldım ...

dostum pm ni kontrol et gerekli link ve açıklamalar mevcut
  • arkadaşlar yardım ediverin. burada kaldım. oyunun oynanış videolarını izlediğimde konuşmadan sonra 2.resimdeki kapı açılıyor. fakat bende açılmıyor. hep aynı şeyi tekrarlıyor yaratık. ne yapmam lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman35 -- 30 Ağustos 2012; 13:40:30 >

• quote:

quote:

O odada üstteki portalı açarken orta tuşa biraz basılı tutupta açarsan portal seni daha uzağa fırlatır. 2-3 saniye tuşa basılı tutup portalı öyle aç.

yok yaw olmuyor bi türlü geçemedim 2 tane çözüm videosu izledim onlarda hemen geçiyor bende bi türlü geçmiyor ya acaba update mi lazım ?

• Benim bir kaç sorum olacak ilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum...
    Oyunda bir çok çeşitli Relic mevcut. Bunlar ne işe yarar, Nerede değerlendirilir.
    Silah Upgrade olayından biraz bahsedebilir misiniz. Veya Unuqie özellik [İstediğimiz bir özelliği] nasıl ekleriz silaha?
    Bu death pageler ne işe yarıyor keza dungeon map olayı var paso topluyoruz ama ne ise yaradıgını sahsen bilmiyorum...

Bu sorulara cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

arkadaşlar yardım ediverin. burada kaldım. oyunun oynanış videolarını izlediğimde konuşmadan sonra 2.resimdeki kapı açılıyor. fakat bende açılmıyor. hep aynı şeyi tekrarlıyor yaratık. ne yapmam lazım??

Orada hayaletin gösterdiği kulenin kapısına gideceksin. Geçtiğin ve göstermediği kapı kilitli olur. Yeşil olan kapıya yönel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

arkadaşlar yardım ediverin. burada kaldım. oyunun oynanış videolarını izlediğimde konuşmadan sonra 2.resimdeki kapı açılıyor. fakat bende açılmıyor. hep aynı şeyi tekrarlıyor yaratık. ne yapmam lazım??

Orada hayaletin gösterdiği kulenin kapısına gideceksin. Geçtiğin ve göstermediği kapı kilitli olur. Yeşil olan kapıya yönel.

1 tane açık kapı var o da geldiğim kapı. diğer 3 kapı kilitli. nereye gidecem

• quote:

quote:

quote:

yok yaw olmuyor bi türlü geçemedim 2 tane çözüm videosu izledim onlarda hemen geçiyor bende bi türlü geçmiyor ya acaba update mi lazım ?

Güncelleme ile ilgisi yok. Denildiği gibi uzun bas. Normalde olduğundan biraz daha fazla parlar, ozaman fırlat.

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben o görevi geçeli çok oldu yardımcı olayım sana...
    Orada 3 tane soul toplayacaksın ve her soulu topladıktan sonra getirip o hayalet vereceksin. 1. souldan sonra diyolagta sana nereye gideceğini gösteriyor. Kapı sorunu yaşamadım ben. En son 3. soulda bir bossla dövüşüyorsun ve getiriyorsun basitti yani...

• Şu sorularıma bi babayiğit cevap versin su an güncelleme indiriyorum 3.11 Gb olan... Yükleyince bu world map'a tuş atayabilirz inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

quote:

quote:

quote:

Dostum ben o görevi geçeli çok oldu yardımcı olayım sana...
    Orada 3 tane soul toplayacaksın ve her soulu topladıktan sonra getirip o hayalet vereceksin. 1. souldan sonra diyolagta sana nereye gideceğini gösteriyor. Kapı sorunu yaşamadım ben. En son 3. soulda bir bossla dövüşüyorsun ve getiriyorsun basitti yani...

soul ne oluyor tam olarak? ben videosunu izledim. eleman aynı benim geldiğim yerden geldi. aynı canavarlarla dövüştü. aynı şeyleri yaptı yani. sonra buraya geldi hayaletle konustu gösterdiğim kapı acıldı. bende konustum hayaletle ama hic bi kapı falan acılmadı.acaba diyorum buraya gelmeden önce aynı şato içinde 2 tane yan yana hazine sandığı vardı onları acamamıstım. onları mı acmam gerekiyor. ama onlarda acılmıyor. engelli. çözemedim gitti

not: bu arada 2.güncellemeyi kurmustum. acaba bununla alakası olabilir mi? yani kapının acılmamasının. ama ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman35 -- 30 Ağustos 2012; 14:42:57 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.