Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: megablaster

Oyun yii güzel de, oynadıkça çok sıkmaya başladı, oynadığımdan zevk almıyorum şu anda.

Bildiğin görevden göreve dalarak, üç beş canavar haklayarak oyun geçiyor.

En kötüsü de, oyunun dünyası aşırı geniş, ben nereye gidicem, nerden geldimdi, burası neresi, şurda ne var derken yarım saat geçiyor zaten. Bir görevi yapmak için 7 cihan dolaşıyorsunuz.

Artı oyun online oyun gibi yok can bas, yok yetenek puanı bas, yok silah seç, bu ne ya gladitus gibi?

Hem 50 tane silah var, hepsinin hareketleri aynı. İnsan kısıtlı silah yapar, hareketleri değişik olur. Her yerden silah çıkıyor. Onu mu bunu mu seçicem derken oyunun zevki temposu kaçıveriyor.

Ayrıca oyunun kamera açısı sitemi hala çok kötü. İlk oyundan daha da kötü. Kamerayı (özellikle at üstünde) çevirmek işkence gibi. İnsan böyle hızlı bir oyuna otomatik kamera açısı entegre eder be kardeşim.

O kadar God of War'a özenirken bari bunu da ekleyeydiniz.

Oyunu ilk kez bitirmeye çalıştığımda seninle aynı düşüncelere sahiptim. Sırf Trainer kullanarak hayat puanı hilesi sayesinde bölümleri geçmeye çalışıyordum ve aşırı sıkılmıştım. Oyunu bitirdim fakat nefret ederek. Ancak şifreleri biliyorken bir de Game+ ile oynayayım dedim. Doğru kılıçları seçince oyun tadından yenmiyor. Her taraftan envanter çıkmazsa biz de toplamasak bunları satamayacağımız ve para kazanamayacağımız anlamına gelir. Ben ayarlardan Auto Collect özelliğini kullanarak tüm envanteri toplayıp satıyorum. En güçlü envanterleri seçip devam ediyorum. Doğru silahları seçmezsen oyun zorlaşır.

Oyunda yönünüzü bulmak için Z tuşunu basılı tutun, Dust adındaki kuş size gideceğiniz yönü gösterecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Oyun yii güzel de, oynadıkça çok sıkmaya başladı, oynadığımdan zevk almıyorum şu anda.

En kötüsü de, oyunun dünyası aşırı geniş, ben nereye gidicem, nerden geldimdi, burası neresi, şurda ne var derken yarım saat geçiyor zaten. Bir görevi yapmak için 7 cihan dolaşıyorsunuz.

Artı oyun online oyun gibi yok can bas, yok yetenek puanı bas, yok silah seç, bu ne ya gladitus gibi?

Hem 50 tane silah var, hepsinin hareketleri aynı. İnsan kısıtlı silah yapar, hareketleri değişik olur. Her yerden silah çıkıyor. Onu mu bunu mu seçicem derken oyunun zevki temposu kaçıveriyor.

Ayrıca oyunun kamera açısı sitemi hala çok kötü. İlk oyundan daha da kötü. Kamerayı (özellikle at üstünde) çevirmek işkence gibi. İnsan böyle hızlı bir oyuna otomatik kamera açısı entegre eder be kardeşim.

Oyunu ilk kez bitirmeye çalıştığımda seninle aynı düşüncelere sahiptim. Sırf Trainer kullanarak hayat puanı hilesi sayesinde bölümleri geçmeye çalışıyordum ve aşırı sıkılmıştım. Oyunu bitirdim fakat nefret ederek. Ancak şifreleri biliyorken bir de Game+ ile oynayayım dedim. Doğru kılıçları seçince oyun tadından yenmiyor. Her taraftan envanter çıkmazsa biz de toplamasak bunları satamayacağımız ve para kazanamayacağımız anlamına gelir. Ben ayarlardan Auto Collect özelliğini kullanarak tüm envanteri toplayıp satıyorum. En güçlü envanterleri seçip devam ediyorum. Doğru silahları seçmezsen oyun zorlaşır.

Oyunda yönünüzü bulmak için Z tuşunu basılı tutun, Dust adındaki kuş size gideceğiniz yönü gösterecektir.

rambo judigator's tomb bölümünde kaldım. hayaletle konustum kuleye giden kapı acılması gerekiyor ama acılmadı bende. video'da acılıyor. ne yaptıysam actıramadım. 2.update yüklemistim oyuna. acaba onunla alakalı olabilir mi diye düsünüyorum. sen bitirmişsin oyunu anladıgım kadarıyla. bana save dosyanı atar mısın. judigator's tomb'ta kaldıgım yerden devam etmek istiyorum.

• bölüm 59 dayım isteyen varsa save atabilirim.
    http://www.youtube.com/watch?v=sn_045fZQhQ&feature=relmfu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiseR88

aynaları nasıl kapatacağını bilen biri varsa söyleyebilir mi burayı geçemedim şu aynayı kapatsam herşey halolucak ta

Q ya bas, portal acıkken üstüne gel shift tuşuna bas kapanacaktır.
  • quote:

bölüm 59 dayım isteyen varsa save atabilirim.

ben alabilirim.. 36. bölümün sonundayım. 37.bölüme gecilen kapı acılmıyor bende. hangi videoyu izlersem izleyeyim acılmıyor bende o kapı bi türlü. senin save sayesinde kaldıgım yerden devam edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

En iyi silah ve giysileri seçiyorum. İncik cincik bu ne vermiş bu ne saldırı veriyo bu ne kadar can veriyo diye en iyisini seçiyorum. Dust'ı biliyorum. Oyundaki en sempatimi kazanan karakter o oldu. Çok sevimli; yol gösteren ve ağzını bile açamayan sadık bir dost o.

Ama oyun buna rağmen sıkıcı. Ayrıca hile kullanılacak bir oyun değil ki bu.

Game+ ne bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

bölüm 59 dayım isteyen varsa save atabilirim.

ben alabilirim.. 36. bölümün sonundayım. 37.bölüme gecilen kapı acılmıyor bende. hangi videoyu izlersem izleyeyim acılmıyor bende o kapı bi türlü. senin save sayesinde kaldıgım yerden devam edebilir miyim?

kaldığın yerden devam edemezsin...onun save i seninkin den çok ilerde...onun kaldığı yerden devam edersin

• isteyen olursa diye ben yinede upload ettim.
    bu link save için:http://www.dosya.tc/server20/Xelekw/savem.rar.html
    bu link saveleri nasıl kendi pc ne uyarlayabilmen için :http://forum.donanimhaber.com/m_64759676/tm.htm

bende biraz anlatayım zaten verdiğim ikinci linkte anlatıyor ama bende deyinmek isterim. öncelikle skidrow klasörünü sil varsa belgelerimdende save kaldır tekrar oyuna gir sonra bi bölüm geç save at sonra çık oyundan hex editörü indir eski save dosyanı aç ve sana yolladığım yeni save dosyasını açhttp://g1208.hizliresim.com/10/q/c3z2x.png resimde gösterildiği yerleri eski save dosyanda seç yalnız bu kodlar(rakamlar) seninkinde farklı olacaktır herneyse aynı yeri seçtiğine emin ol yeni save dosyası üzerinde bu değişikleri yapıştır.üstten save at ve kapat tek tek hexi kapat ve oyuna gir
    umarım yardımcı olabilmişimdir

iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AmunG

quote:

aynaları nasıl kapatacağını bilen biri varsa söyleyebilir mi burayı geçemedim şu aynayı kapatsam herşey halolucak ta

Q ya bas, portal acıkken üstüne gel shift tuşuna bas kapanacaktır.

aynen dostum sağol teşekkür ederim diğer arkadaşta söyledi sayenizde o bölümden kurtuldum gerçi aynalar yine çalışmadı aynanın birini aşağı inidirp üstten atladım düz mantık hayat kurtarır kimi zaman

• 3.11 gb'lık güncellemeyi bulamayan arkadaşlara darksiders2.update2'nin torrentini veriyorum.Güncelleyin zorluk çekmeyin :)
    http://www.dosya.tc/server20/GqtOnJ/Darksiders.II.Update.2-SKIDROW.rar.html
  • quote:

3.11 gb'lık güncellemeyi bulamayan arkadaşlara darksiders2.update2'nin torrentini veriyorum.Güncelleyin zorluk çekmeyin :)
    http://www.dosya.tc/server20/GqtOnJ/Darksiders.II.Update.2-SKIDROW.rar.html

ben bunu yükledim de ne değşti anlamadım. hiç artısı olmadı. sadece pot simgelerim kaynıştı onu düzeltti
  • Sizden hayır yok kendi sorularıma kendim cevap vereyim

1. si oyunda death pageler vulgrimden upgrade edilebilir silahlar almaya yarıyor. Envanterinizde silahın üzerine gelip upgrade dediginizde 5 kere upgrade edebiliyor ve unique özellikler ekleyebiliyorsunuz.

2.si oyunda bazı taşlar bulunma serpent stone vb... gibi. Bunları ilk haritada taştan bir ağaç var ona verdiğinizde size abiliyt özellikller veriyor. Arcane Hp regen vb.. gibi

3. sü Oyunda dungeon mapları alınca o tusuna basıp kutuların yerlerini görebilirsiniz (sadece aldıgınız bölümü görürsünüz) böylece atladıgınız kutu benzeri eşyalar varsa tekrar ulaşabilirsiniz.

4.sü Relicler. Bunları hala çözemedim ne işe yarıyor diye Bilmeyen arkadaşlar faydalanır umarım. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Sizden hayır yok kendi sorularıma kendim cevap vereyim

1. si oyunda death pageler vulgrimden upgrade edilebilir silahlar almaya yarıyor. Envanterinizde silahın üzerine gelip upgrade dediginizde 5 kere upgrade edebiliyor ve unique özellikler ekleyebiliyorsunuz.

2.si oyunda bazı taşlar bulunma serpent stone vb... gibi. Bunları ilk haritada taştan bir ağaç var ona verdiğinizde size abiliyt özellikller veriyor. Arcane Hp regen vb.. gibi

3. sü Oyunda dungeon mapları alınca o tusuna basıp kutuların yerlerini görebilirsiniz (sadece aldıgınız bölümü görürsünüz) böylece atladıgınız kutu benzeri eşyalar varsa tekrar ulaşabilirsiniz.

4.sü Relicler. Bunları hala çözemedim ne işe yarıyor diye Bilmeyen arkadaşlar faydalanır umarım. İyi forumlar.

adamın dibisin

• quote:

Orijinalden alıntı: souverng

Arkadaşlar oyunu dün bitirdim, şimdi yan görevleri ve sandıkları topluyorum da bir yerde takıldım. Kingdom of the Dead haritasında Judicator's Tomb'da en alt katta 2 tane sandık var, bunları almak için Interdiction ile 2 hayalet çıkarıp yerdeki düğmelere bastırmak gerekiyor. Ama ben oyunu bitirdiğim için Interdiction'ın yerini Soul Splitter aldı. Soul Splitter ile çıkan 2 karakter de duvarlardan geçip düğmelere basamıyor. Acaba bu bölümdeki sandıkları alabilen var mı ?

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

hocam kuleye giden kapıyı acamıyorum. 2.yi nerden bulacagız? find the soul deyip duruyor

• Oyunun portu cidden kötü. 60-90 fps oynuyorum birden 25 fpsye düşüyor. Gerçekten kıl bir durum yani. Açıkçası oyuna gelirsek ben daha üç saat oynadım. Ama her şeyi ile yani. Tüm sırlar, yan görevler. Her bi b.ka bulaştım oynarken. Açıkcası deli gibi eğleniyorum ben. İlk oyun bir süre sonra sıkmıştı bu sıkmayacak gibi geliyor. Şu silah olsun XP olsun güzel olmuş bence. Grafikler ise bildiğin çamur. İlk oyununkilerden kötü sanırım. Gölgeler piksel piksel. Bir de gamepadsiz oynanmıyor adam gibi. 3 GB'lık patchi de indirdim performansa hiçbir şey eklemedi.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu dün bitirdim, şimdi yan görevleri ve sandıkları topluyorum da bir yerde takıldım. Kingdom of the Dead haritasında Judicator's Tomb'da en alt katta 2 tane sandık var, bunları almak için Interdiction ile 2 hayalet çıkarıp yerdeki düğmelere bastırmak gerekiyor. Ama ben oyunu bitirdiğim için Interdiction'ın yerini Soul Splitter aldı. Soul Splitter ile çıkan 2 karakter de duvarlardan geçip düğmelere basamıyor. Acaba bu bölümdeki sandıkları alabilen var mı ?

hocam kuleye giden kapıyı acamıyorum. 2.yi nerden bulacagız? find the soul deyip duruyor

sağ tarafta bi kol olucak onu çek o gördüğün yerde bi taş yukarı kalkacak aşağı in orda sağ tarafta duran taşı ortaya doğru çek sonra tekrar resim çektiğin yere çık ordan da karşıya geç

• quote:

Orijinalden alıntı: legendezut

Oyunun portu cidden kötü. 60-90 fps oynuyorum birden 25 fpsye düşüyor. Gerçekten kıl bir durum yani. Açıkçası oyuna gelirsek ben daha üç saat oynadım. Ama her şeyi ile yani. Tüm sırlar, yan görevler. Her bi b.ka bulaştım oynarken. Açıkcası deli gibi eğleniyorum ben. İlk oyun bir süre sonra sıkmıştı bu sıkmayacak gibi geliyor. Şu silah olsun XP olsun güzel olmuş bence. Grafikler ise bildiğin çamur. İlk oyununkilerden kötü sanırım. Gölgeler piksel piksel. Bir de gamepadsiz oynanmıyor adam gibi. 3 GB'lık patchi de indirdim performansa hiçbir şey eklemedi.

ne bekliyordun God of War mı?

• quote:

quote:

quote:

sağ tarafta bi kol olucak onu çek o gördüğün yerde bi taş yukarı kalkacak aşağı in orda sağ tarafta duran taşı ortaya doğru çek sonra tekrar resim çektiğin yere çık ordan da karşıya geç

onları yaptım. karsı kapıyı actıktan sonra bi hayaletle konusuyosun. sonra o sag tarafta kuleye giden kapıyı acıyor. ama bende o kapı acılmıyor iste.
    aynen böyle diyor Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

• Star warsla ilgili sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

onları yaptım. karsı kapıyı actıktan sonra bi hayaletle konusuyosun. sonra o sag tarafta kuleye giden kapıyı acıyor. ama bende o kapı acılmıyor iste.
    aynen böyle diyor Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU]

dostum diğer kapıda eksik birşeyler bırakmış olabilirsin ben upgrade yapmadan bitirdim oyunu ufak tefek yerlerde takıldım o da mouse'n azizliği geri dön eksik ne var bi tekrar gözden geç olmadı videoyu seyret arkanda kutu bırakma veya diğer kapıları kontrol et illaki açılmıştır biri aynalara gelincede aynı sorunları yaşayacaksın upgrade yaptın mı?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.