Bildirim
Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (28. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dumankolikk
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
quote:
Orijinalden alıntı: dumankolikk
Sk*drow kırmış oyunu beyler
Zaten kırılmış oyunu kırmak ?
Skidrow uzun süredir yapıyor bunu p2p releaselerden sonra scene release çıkarıyor ki p2p release'in birebir aynısı.
Gereksiz uğraş, oturup Amazing Spiderman'le uğraşsaydı da bari bir işe yarasaydı.
Aynen kardeşim ya günde 10 kere mamundaya bakıyorum amazing spiderman varmı diye.Bir tane sürümü var oda 3-4 dk sonra oyundan atıyor.Bu yıl en çok beklediğim oyunlardandı spiderman.
bi sürümü daha eklenmıs mamunda/details.php?id=322019
-
quote:
Orijinalden alıntı: suleyman35
quote:
dostum diğer kapıda eksik birşeyler bırakmış olabilirsin ben upgrade yapmadan bitirdim oyunu ufak tefek yerlerde takıldım o da mouse'n azizliği geri dön eksik ne var bi tekrar gözden geç olmadı videoyu seyret arkanda kutu bırakma veya diğer kapıları kontrol et illaki açılmıştır biri aynalara gelincede aynı sorunları yaşayacaksın upgrade yaptın mı?
diğer kapı derken? geldiğim yere kadar hic biseyi atlamadım. yani ben öyle sanıyorum. geriye gidiyorum hep buraya gitmemi söylüyor haritada. buraya gelincede daha ileriye gidemiyorum kapı acılmadıgı icin. 2.update'i yükledim 3 küsür gb'lık olan yamayı. ya kafayı yicem. oyunun yarısını da gectim. simdi bitmis save dosyası ile oynasan bi anlamı kalmıcak. ne yapacam bilmiyorum
Judicators tomb bölümü hatırladığım kadarıyla, bir Judicator var ve onun karşısında kürsü gibi birşey var. O kürsüye yani Judicator'un karşısına gelip Talk işareti çıkınca E'ye basıyorsun. eninle konuşuyor konuşma bitince ilk sağdaki kapıyı açtırıyor ve ilerliyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RiseR88
quote:
Orijinalden alıntı: Metamorphizm
Sizden hayır yok kendi sorularıma kendim cevap vereyim
1. si oyunda death pageler vulgrimden upgrade edilebilir silahlar almaya yarıyor. Envanterinizde silahın üzerine gelip upgrade dediginizde 5 kere upgrade edebiliyor ve unique özellikler ekleyebiliyorsunuz.
2.si oyunda bazı taşlar bulunma serpent stone vb... gibi. Bunları ilk haritada taştan bir ağaç var ona verdiğinizde size abiliyt özellikller veriyor. Arcane Hp regen vb.. gibi
3. sü Oyunda dungeon mapları alınca o tusuna basıp kutuların yerlerini görebilirsiniz (sadece aldıgınız bölümü görürsünüz) böylece atladıgınız kutu benzeri eşyalar varsa tekrar ulaşabilirsiniz.
4.sü Relicler. Bunları hala çözemedim ne işe yarıyor diye Bilmeyen arkadaşlar faydalanır umarım. İyi forumlar.
adamın dibisin
Relic leri de Ostegoth adlı görevi sana veren npc ye veriyorsun karşılığında hp exp ve skill point alıyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tembelist
skill puanlarını neye harcıyorsunuz? ben çoğunu beğenmedim, hepsini bozdurup şu mezardan çıkan üç yaratığa harcadım. gayet işe yarıyorlar, özellikle boss dövüşlerinde baya rahatlıyorum. diğerleri arasında tavsiye edeceğiniz birşey var mı? belki benim gözden kaçırdığım birşeyler vardır.
Çok doğru yapmışsın. O özellik boss kesmede çok işe yarıyor. Kalan skilleride harbinger bölümünde özellikle harvest e ver ve harvest i destekleyen skilleride aç. Toplu katliamlarda çok faydası var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo_FT
quote:
Orijinalden alıntı: megablaster
Oyun yii güzel de, oynadıkça çok sıkmaya başladı, oynadığımdan zevk almıyorum şu anda.
Bildiğin görevden göreve dalarak, üç beş canavar haklayarak oyun geçiyor.
En kötüsü de, oyunun dünyası aşırı geniş, ben nereye gidicem, nerden geldimdi, burası neresi, şurda ne var derken yarım saat geçiyor zaten. Bir görevi yapmak için 7 cihan dolaşıyorsunuz.
Artı oyun online oyun gibi yok can bas, yok yetenek puanı bas, yok silah seç, bu ne ya gladitus gibi?
Hem 50 tane silah var, hepsinin hareketleri aynı. İnsan kısıtlı silah yapar, hareketleri değişik olur. Her yerden silah çıkıyor. Onu mu bunu mu seçicem derken oyunun zevki temposu kaçıveriyor.
Ayrıca oyunun kamera açısı sitemi hala çok kötü. İlk oyundan daha da kötü. Kamerayı (özellikle at üstünde) çevirmek işkence gibi. İnsan böyle hızlı bir oyuna otomatik kamera açısı entegre eder be kardeşim.
O kadar God of War'a özenirken bari bunu da ekleyeydiniz.
Oyunu ilk kez bitirmeye çalıştığımda seninle aynı düşüncelere sahiptim. Sırf Trainer kullanarak hayat puanı hilesi sayesinde bölümleri geçmeye çalışıyordum ve aşırı sıkılmıştım. Oyunu bitirdim fakat nefret ederek. Ancak şifreleri biliyorken bir de Game+ ile oynayayım dedim. Doğru kılıçları seçince oyun tadından yenmiyor. Her taraftan envanter çıkmazsa biz de toplamasak bunları satamayacağımız ve para kazanamayacağımız anlamına gelir. Ben ayarlardan Auto Collect özelliğini kullanarak tüm envanteri toplayıp satıyorum. En güçlü envanterleri seçip devam ediyorum. Doğru silahları seçmezsen oyun zorlaşır.
Oyunda yönünüzü bulmak için Z tuşunu basılı tutun, Dust adındaki kuş size gideceğiniz yönü gösterecektir.
Aynı düzeyde gidiyoruz. Bende game+ oynuyorum. Kendime bir silah yaptım ve zor düzeyde oynuyorum ama kolay düzeyden daha iyi durumdayım. Silahta yada itemlerinizde mutlaka critic chance (critical damage değil dikkat oda olsa iyi olur tabiiki) ve healt per crit olmalı. Böylece her kritikte hp geliyor ve pota dahi ihtiyaç olmuyor. bir tılsımım ve silahımda critical chance var ve toplamı %55. Yani hemen her vuruşum kritik oluyor ve her kritikte healleniyorum. Kolayda geçerken zorlandığım bossları rahat rahat zorda geçiyorum. Doğru silahı bulunca oyun tadından yenmiyor.
-
-
quote:
quote:
quote:
dostum diğer kapıda eksik birşeyler bırakmış olabilirsin ben upgrade yapmadan bitirdim oyunu ufak tefek yerlerde takıldım o da mouse'n azizliği geri dön eksik ne var bi tekrar gözden geç olmadı videoyu seyret arkanda kutu bırakma veya diğer kapıları kontrol et illaki açılmıştır biri aynalara gelincede aynı sorunları yaşayacaksın upgrade yaptın mı?
diğer kapı derken? geldiğim yere kadar hic biseyi atlamadım. yani ben öyle sanıyorum. geriye gidiyorum hep buraya gitmemi söylüyor haritada. buraya gelincede daha ileriye gidemiyorum kapı acılmadıgı icin. 2.update'i yükledim 3 küsür gb'lık olan yamayı. ya kafayı yicem. oyunun yarısını da gectim. simdi bitmis save dosyası ile oynasan bi anlamı kalmıcak. ne yapacam bilmiyorum
Judicators tomb bölümü hatırladığım kadarıyla, bir Judicator var ve onun karşısında kürsü gibi birşey var. O kürsüye yani Judicator'un karşısına gelip Talk işareti çıkınca E'ye basıyorsun. eninle konuşuyor konuşma bitince ilk sağdaki kapıyı açtırıyor ve ilerliyorsun.
işte o sağdaki kapı açılmıyo bende. o hayalet hep aynı seyi söylüyor. yukarda foto da yazıyor ne söylediği.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RiseR88
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: souverng
hocam kuleye giden kapıyı acamıyorum. 2.yi nerden bulacagız? find the soul deyip duruyor
sağ tarafta bi kol olucak onu çek o gördüğün yerde bi taş yukarı kalkacak aşağı in orda sağ tarafta duran taşı ortaya doğru çek sonra tekrar resim çektiğin yere çık ordan da karşıya geç
Önce sağ tarafta dipteki kolu çalıştır ki sana yakın yarım duvar yükselsin. Sonra sana yakın yarım duvarı kullanarak zemindeki oynar bloğun üzerine çık soul splitter kullan. Sonrada bloğu az sola çekip ileri it. Karşı duvara yaklaştır. Yarım duvara değil sol ileri it. Soul splitteri kapat ve karşıya geç.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
işte o sağdaki kapı açılmıyo bende. o hayalet hep aynı seyi söylüyor. yukarda foto da yazıyor ne söylediği.
Kardeş judicator ile konuşunca sağdaki kapının açılması gerek. Ben bir sorun yaşamadım orda dolayısı ile yardımcı olamam. Judicator senden 3 ruh toplayıp kendisine getirmeni istiyor. İlk ruhuda sağdaki kapının olduğu yerden alacaksın. Kapı açılmıyorsa oyunda bir sorun vardır açılması gerekir. Save göndermekte bir işe yaramaz çünkü o zaman benim savein olduğu yerden devam edersin. Ancak o bölümde kalmış birinin save i işine yarar.
-
Bugün bitirdim soruları alabilirim -
beyler hangi bölümdesiniz? oyunun ortalarında olan birisi save atabilir mi? -
quote:
beyler hangi bölümdesiniz? oyunun ortalarında olan birisi save atabilir mi?
Hiç uğraşma oyuna yeniden başla bence. Hatta oyunu save leri ile birlikte tamamen silip yeniden kur. Çok fazla bir kaybın yok zaten. Eğer baştan başlayacak olursan sadece belgelerimdeki save leri değil application data daki skidrow içindeki saveleri de sil. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinitra
quote:
Hiç uğraşma oyuna yeniden başla bence. Hatta oyunu save leri ile birlikte tamamen silip yeniden kur. Çok fazla bir kaybın yok zaten. Eğer baştan başlayacak olursan sadece belgelerimdeki save leri değil application data daki skidrow içindeki saveleri de sil.
14.level'deyim. 8 level kalmıs bitirmeye. bastan baslamak zulüm gibi geliyor. bi seferde call of duty oynarken bitime yaklasmıstım. windows çöktü format attım. yedeğini almayı unutmustum save dosyasının. tekrar bastan oynamadım. aynı oyunu tekrar bastan oynamak sacma geliyor bana. cünkü ne yapacagını biliyorsun az çok. o zamanda oyunun zevki kacıyor. tabi bu benim düsüncem, katılmayanda olacaktır.
-
quote:
quote:
quote:
Hiç uğraşma oyuna yeniden başla bence. Hatta oyunu save leri ile birlikte tamamen silip yeniden kur. Çok fazla bir kaybın yok zaten. Eğer baştan başlayacak olursan sadece belgelerimdeki save leri değil application data daki skidrow içindeki saveleri de sil.
14.level'deyim. 8 level kalmıs bitirmeye. bastan baslamak zulüm gibi geliyor. bi seferde call of duty oynarken bitime yaklasmıstım. windows çöktü format attım. yedeğini almayı unutmustum save dosyasının. tekrar bastan oynamadım. aynı oyunu tekrar bastan oynamak sacma geliyor bana. cünkü ne yapacagını biliyorsun az çok. o zamanda oyunun zevki kacıyor. tabi bu benim düsüncem, katılmayanda olacaktır.
2 defa 15 ve 17 levelden dönüp yeniden başladım oyuna :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 2 Eylül 2012; 1:39:15 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
su anda nerdesin? o civarlardaysen save dosyasını bana yollar mısın rica etsem?
-
Beyler oyunda fast travel var mı ? varsa nasıl yapılıyor görevden göreve gitmek zaman kaybı keşke ortam skyrimdeki gibi olsaydı soruma cevab verirseniz sevinirim pc de oynuyorum. -
oyunu kurdum 1920*1080 yaptım ama alttan üstten siyah şeritler iptal olmuyor,ekran minicik, ve grafikler berbat
bunu nasıl düzeltirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: zeus_1907
oyunu kurdum 1920*1080 yaptım ama alttan üstten siyah şeritler iptal olmuyor,ekran minicik, ve grafikler berbat
bunu nasıl düzeltirim?
F ye bas bir kere yada Shift ikisinden birini dene ben 1366x768 oynuyorum gayet güzel -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
su anda nerdesin? o civarlardaysen save dosyasını bana yollar mısın rica etsem?
Oyunu bitirdim tekrar devam ediyorum onuda bitirmek üzereyim. 30 lvl oldum ve apocalyptic düzeyde oynuyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X