* 1 The True Horseman COMPLETE the game on APOCALYPTIC difficulty.
* 2 Aerial Predator Kill 160 enemies while on the angelic beast.
* 3 Full Power Collect the maximum amount of lifestones.
* 4 Wrath of War Collect the maximum amount of wrath cores.
* 5 World Raider Collect all 27 Artifacts.
* 6 Legendary Form Collect the Abyssal Armor Set.
* 7 Dark Rider Ride for 100 miles.
* 8 Battle Hardened Max out all weapons and unlock all combat moves.
* 9 High Flier Kill 5 duskbats without touching the ground.
* 10 Improvised Kills Kill 150 enemies with items from the environment.
* 11 Open Air Parking Destroy a helicopter during the apocalypse with a vehicle.
FameFabre`
kullanıcısına yanıt
Sana bir taktik vereyim o taktikle birkaç trophy hemen açarsın Oyunu bitirdiğin saveden tekrar aç ve Legendary Form trophy için gerekli tüm zırh parçalarını bul hocam ki Apokaliptik zorlukta çok faydasını görecen bu trophy açıldıktan sonra şu 3 trophy için kas. Aerial Predator, Improvised Kills, Open Air Parking; bu 3 trophy için oyunu en kolayda aç ve başla zaten kasması kolay olur. Helikopter oyunun başında zaten dikkat edersen görürsün ona bir araba fırlatıp alabilirsin. Sonra oyun boyunca yaratıklara genelde eşya fırlat ne buldunsa fırlat ölsün yeter. Angelic Beast'e bindiğinde oyunu kaydet eğer açamazsan o trophy kaydettiğin yerden başla tekrar tekrar. 3-5 denemede rahat alırsın. Dark Rider, bu trophy için oyun kolunu belli bir açıda çapraz tut at kendi etrafında dönüp duruyor oyunu böyle bırak başka işlerin varsa uğraş zaten kendiliğindewn açılıyor. Çöl en uygun alandır bu trophy için. High Flier; kolay bir trophy. Hani bir bölümde şu dev taş bizi belli görevler için bir odanın içine ışınlıyordu (süre bitmeden şunu yap bunu yap vs yada şu kadar yaratık öldür) ya orda yaparsın yada Angelic Beast görevi bittikten sonra düştüğümüz yerdeki 5 yarasayı etrafımıza toplayıp yapıcaz (ben bu yöntemi kullandım) İstersen yeni oyuna başladığında da yapabilirsin Apocalyptic zorlukta da rahat alınabilir bir trophy
Darksiders aslında güzel bir oyun fakat uzun oyunlar çok bana göre değil bunu anladım. Oyun hikaye olarak gayet güzel bence uzun süredir güzel hikayeli bir oyun oynamamıştım. Fakat sıkıntılarından biri de çok az video olması. Örneğin darksiders 2 de daha fazla video var ve hep yaratık keserek ilerlenmiyor. Ben bir süre sonra yaratık kesmekten sıkıldım artık. Silmeden önce son 1 kez sorayım dedim acaba bir sonraki bosa geçmek için aşağı yukarı aynı süreyi mi harcıyorsunuz? Yoksa oyunun süresi kısalıyor mu ilerledikçe? Teşekkürler.
Hatırlayan çıkar mı bilmiyorum ne yaptıysam şu kilitli 2 yeri açamadım o kadar oynadıktan sonra oyunu bitirmeden silmek istemiyorum...
Ya şu son boss'u bir türlü kesemedim. Ejderya modundayken kesiyorum,yukarıdan düşüyor ve melek formuna bürünüyor. Orada bir süre sonra "X" tuşu görünüyor. Ne kadar hızlı basarsam basayım geçemiyorum.
Denediklerim; Klavye,mouse ile geçmeyi denedim Ds3 ile geçmeyi denedim. Üstelik iki tuşa birden "X" i atadım yine olmadı. Çözünürlüğü,field of wiev kısmını,mouse sensivity ve video sesini falan değiştirip denedim.(Bir videoda öyle yazıyordu.)
Nitekim üsttekiler işe yaramadı. Daha bir önerisi olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme