Şimdi Ara

Darksiders - Wrath Of War -ANAKONU- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
20.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , ben şimdi oyunun sonlarındayım sanırım.. Azraelin bize verdiği sarı ışık saçan küçük bıçak gibi şeyleri topluyoruz , işte ben 6 tanesini topladım ama bölgeleri gösteren haritanın ortasındaki bölge duran bıçağı alamadım.. Bölgenin üstüne geldiğimde keşfedilmemiş alan gibi bişey yazıyor.. Oraya kısa yoldan gidemiyorum bile... Ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

Arkadaşlar , ben şimdi oyunun sonlarındayım sanırım.. Azraelin bize verdiği sarı ışık saçan küçük bıçak gibi şeyleri topluyoruz , işte ben 6 tanesini topladım ama bölgeleri gösteren haritanın ortasındaki bölge duran bıçağı alamadım.. Bölgenin üstüne geldiğimde keşfedilmemiş alan gibi bişey yazıyor.. Oraya kısa yoldan gidemiyorum bile... Ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz ...

Yardımcı olmak isterdim ama oralar çok karışık hem fazla hatırlamıyorum şu an hem de burada anlatılacak gibi değil. Youtube'dan ilerleme videoları oradan izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: freev

Arkadaşlar , ben şimdi oyunun sonlarındayım sanırım.. Azraelin bize verdiği sarı ışık saçan küçük bıçak gibi şeyleri topluyoruz , işte ben 6 tanesini topladım ama bölgeleri gösteren haritanın ortasındaki bölge duran bıçağı alamadım.. Bölgenin üstüne geldiğimde keşfedilmemiş alan gibi bişey yazıyor.. Oraya kısa yoldan gidemiyorum bile... Ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz ...

Yardımcı olmak isterdim ama oralar çok karışık hem fazla hatırlamıyorum şu an hem de burada anlatılacak gibi değil. Youtube'dan ilerleme videoları oradan izlemeni tavsiye ederim.

acayip olan orsaı zaten ilerleme videolarına da baktım , adamlar o bölgeyi daha önceden aktif hale getirmiş o yüzden kolayca oraya gidebiliyorlar

• arkadaslar

defalarca ugrasmama. kirk kere videosunu seyretmeme ragmen tiamati gecemedim. oyunu da cok begendim ama kaldim oyle duruyor. ne yapmaliyim bilen var mi? izmirde oturuyorum.
  • Arkadaşlar bir yerde takıldım yardım lütfen,

Takıldığım olay aldığımız silah ile iki yere kapı açıp birinden girip diğerinden çıktığımız yer, bu bizi bazen karşıya geçirirken bazen yukarı doğru fırlatıyor, o yukarı doğru fırlattığı noktaların bazında daha yükseğe fırlatması gerekiyor ama ben onu beceremiyorum, hangi tuşa basmam gerekiyor zıplamaya basıyorum ye basılı tutuyorum ama ne yaptıysam olmuyor, burada hangi tuşlara basmam gerekiyor, yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza
    Arkadaşlar bir yerde takıldım yardım lütfen,

Takıldığım olay aldığımız silah ile iki yere kapı açıp birinden girip diğerinden çıktığımız yer, bu bizi bazen karşıya geçirirken bazen yukarı doğru fırlatıyor, o yukarı doğru fırlattığı noktaların bazında daha yükseğe fırlatması gerekiyor ama ben onu beceremiyorum, hangi tuşa basmam gerekiyor zıplamaya basıyorum ye basılı tutuyorum ama ne yaptıysam olmuyor, burada hangi tuşlara basmam gerekiyor, yardım lütfen...

Daha yükseğe zıplatması için silahı ateş konumunda tutman lazım bir süre sonra iyice yüklenince portal açarsan portal daha janjanlı yanıyor. Her ikisini de öyle açarsan fırlatıyor seni.

• Beyler bugün 2 oyun sipariş edicem...

Darksiders da düşündüklerimden birisi...

Alıyım mı ne diyosunuz?
  • çok eğlenceli oyundur tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

çok eğlenceli oyundur tavsiye ederim

Bioshock 2 ve Darksiders sipariş ettim...

Yarın umarım elimde olur...
  • Kesinlikle 2010 yılındaki en iyi sona sahip oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Kesinlikle 2010 yılındaki en iyi sona sahip oyun.

Feci bi oyun..
    Gelde bekle Darksiders 2 için.
  • Demons Souls gibi RPG'mi almayı düşünüyorumda? yoksa God Of War gibi vur kır parçalamı oyunun tarzı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Kesinlikle 2010 yılındaki en iyi sona sahip oyun.

Feci bi oyun..
    Gelde bekle Darksiders 2 için.

Oyunu bitireli baya oldu ama hala 2.oyunda neler olur diye senaryo yazıyorum.

Gerçekten beklemek zor yahu
  • Ben de birkac gundur bu oyunu oynuyorum, çakma diyenlere de bir anlam veremiyorum, adamlar fena oyun yapmamış. Piyasada öyle zaman oluyor ki oynayacak oyun bulamıyorsun, bence Darksiders kesinlikle denemeye değer. Oynayın boss kapışmaları dışında ciddi stress atarsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

Ben de birkac gundur bu oyunu oynuyorum, çakma diyenlere de bir anlam veremiyorum, adamlar fena oyun yapmamış. Piyasada öyle zaman oluyor ki oynayacak oyun bulamıyorsun, bence Darksiders kesinlikle denemeye değer. Oynayın boss kapışmaları dışında ciddi stress atarsınız :)

Bende oyunu oynadım ama beni pek sarmadı ve bitirmeden takasladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

quote:

Ben de birkac gundur bu oyunu oynuyorum, çakma diyenlere de bir anlam veremiyorum, adamlar fena oyun yapmamış. Piyasada öyle zaman oluyor ki oynayacak oyun bulamıyorsun, bence Darksiders kesinlikle denemeye değer. Oynayın boss kapışmaları dışında ciddi stress atarsınız :)

Hocam ben şöyle düşünüyorum; piyasada gercekten kesin oynamak gereken muhteşem oyun sayısı fazla degil, max 5-6 ay icerisinde bu oyunları tüketiyoruz (multi olanlar biraz daha oynanıyor). Onun dışında muhteşem olmayıp normal klasmandaki oyunları da oynamak lazım diye dusunuyorum, Darksiders bence bu klasmana girer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

quote:

Hocam ben şöyle düşünüyorum; piyasada gercekten kesin oynamak gereken muhteşem oyun sayısı fazla degil, max 5-6 ay icerisinde bu oyunları tüketiyoruz (multi olanlar biraz daha oynanıyor). Onun dışında muhteşem olmayıp normal klasmandaki oyunları da oynamak lazım diye dusunuyorum, Darksiders bence bu klasmana girer.

Haklısın tabi.Ben oyuna zaten kötü oyun demiyorum bu tarz oyunları seven için iyi bir oyun sayılır.Seninde dediğin gibi pek üst seviyede bir oyun değil orta ama yinede alıp oynanır yani.Ben şahsi fikrim olarak bir zaman sonra sıkıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Demons Souls gibi RPG'mi almayı düşünüyorumda? yoksa God Of War gibi vur kır parçalamı oyunun tarzı?

vur kır parçala
    hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Demons Souls gibi RPG'mi almayı düşünüyorumda? yoksa God Of War gibi vur kır parçalamı oyunun tarzı?

vur kır parçala
    hocam

Eyvallah teşekkurler ilginize...
  • Uzun suredır almayı dusunuyorum ama nedense kısmet olmadı. Dakrsıders metacrıtıc te 100 uzerınden 82 ortalama almıs olan guzel bır oyun.
    Ortalaması 75 ve uzerı olan her oyun onyamaya deger kı suan zavvı den kargo dahıl falan 32,33 tl ye gelıyor darksıders
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.