Şimdi Ara

Darksiders - Wrath Of War -ANAKONU- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
20.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ya dev yarasa taimatı gectım.saun dısarı cıktım tekrar napıcam orda..????
  • En sonunda Platinum tropy'i aldım, bu oyunda platinum almak çok zor. Oyunu bitirdikten sonra yeniden başlamak isterseniz, sadece Abyssay armor'u yeni oyunda kullanmanıza izin veriyor, diğer topladığınız upgradeler sıfırlanıyor. En kötü tarafı ise checkpoint sistemi.
  • ee trophy listesi nerde
  • ben de almak istiyorumm ama türkçe trophy listesini arıyorum bulamıyorum google yazdım burası çıktı ama burdada yok
  • Darksiders Trophy Listesi (kendi çevirimdir)

Prison Break
    Samael'i hapisten serbest bırak.

Death Dealer
    Vulgrum ile tanış.

One Tough Cookie
    Ulthane ile tanış.

To Move A Mountain
    Earthcaller'i al

Who’s Counting?
    Ulthane'den daha fazla melek öldür. (Ulthane ile yarıştığımız bölümde)

Reach Out & Touch Somebody
    Abyssal Chain'i al.

Into The Void
    Voidwalker'ı al.

Elemental Thief
    Crossblade'i al.

Sight Beyond Sight
    Mask of Shadows'u al.

Devastator
    10 düşmanı tek hamlede blade geyser ile öldür.

Tremor Bringer
    Tremor Gauntlet'i al.

An Old Friend
    Mercy'i al.

Reaper
    Scythe'i al.

Aerial Predator
    160 düşmanı ''angelic beast'' ile öldür. (Ejderha gibi olan yaratığın sırtındayken)

Wrath Machine
    Bütün Wrath Powers'ları topla.

Reunited
    Ruin'i al.

Slayer
    666 Demons öldür.

Don’t Make Me Angry
    Chaos Form yeteneğini kazan.

Chasm Jumper
    Shadowflight yeteneğini kazan.

River of Blood
    3000 gallons demon kanı topla.

Dark Rider
    Ride (at) ile 100 mil yol yap.

Horseman
    Ride (at) ile 150 Demons öldür.

Time Lapse
    Chronomancer yeteneğini kazan.

High Flier
    Yere dokunmadan 5 duskwings'i öldür. (uçan yarasa gibi düşmanlar)

Improvised Kills
    Çevresel nesnelerle 150 düşmanı öldür.

Open Air Parking
    Kıyamet esnasında bir helikopteri araba ile düşür. (ilk bölümde)

Like A Bat Outta Hell
    Tiamat'ı yen.

Rocked Your Face Off
    Griever'ı yen.

Ashes to Ashes
    Stygian'ı yen.

One Mean Mother
    Silitha'ı yen.

Payback’s A B****
    Straga'ı yen.

The Final Challenger
    Destroyer'ı yen.

Treasure Hunter
    150 chests bul.

Full Power
    Lifestonesları maksimum seviyeye getir.

Wrath of War
    Wrath coresları maksimum seviyeye getir.

Ultimate Blade
    Armageddon Blade parçalarını elde edince kazanılır.

World Raider
    27 Artifacts'ı topla.

Legendary Form
    Abyssum Armor parçalarını elde edince kazanılır.

Battle Hardened
    Bütün silahları ve savaş hareketlerini açınca kazanılır.

Balance Restored
    Oyunu NORMAL zorluk seviyesinde bitir.

The True Horseman
    Oyunu APOCALYPTIC zorluk seviyesinde bitir.

You Call That Easy
    Oyunu EASY zorluk seviyesinde bitir.

BFA
    Bütün ödülleri toplayınca kazanılır.

• Tiamat ı indremedim bi öldürme taktiğini biliyorm ama healt yetmiyo sadece 1 bar'ım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Tiamat ı indremedim bi öldürme taktiğini biliyorm ama healt yetmiyo sadece 1 bar'ım var

Arkadaşım Taimat'ın sana yaptığı saldırılardan kaçmayı başarırsan çok fazla enerji harcamadan indirebilirsin. Patlayıcı ve bumerangınıda çok seri kullanman lazım.
  • hocam 2 kere indirdim tiamatı meydana kanat salladı öldüm anladım ki bu tiamat hakkaten hayvanmış..pes etmek yok
  • arkadaşlar Griever Meets öldürdükten sonra kısa film giriyo silaha sahip oluyoruz ondan sonra ışınlanma yerine gidiyorum ama yeni yerler açılmamış ne yapmam gerekiyo bilgisi olan var mı

Darksiders - Wrath Of War -ANAKONU-
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

arkadaşlar Griever Meets öldürdükten sonra kısa film giriyo silaha sahip oluyoruz ondan sonra ışınlanma yerine gidiyorum ama yeni yerler açılmamış ne yapmam gerekiyo bilgisi olan var mı

Darksiders - Wrath Of War -ANAKONU-

tamam aranan kan bulunmuştur.. the crossroads'a giderek devam ediyorum oyuna

• Oyunu dün bitirdim, abyssal armoruda topladım. Toplamda 10 sandık her bölümde gizli yerlerde. Zırh baya farkettiriyor zaten görünüşüde çok iyi
    Oynamayanlara tavsiye ederim bence müthiş bir oyun.
  • Oyunun demosu PSN e gelmis.
  • Darksiders'ın demosunda takıldım. Hem de en başta takıldım. Havada mavi şeyler var. Onlara asılarak mı ilerleyeceğiz? Bir türlü yapamadım. Demodaki ilk bölümün adı twilight catedral.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 26 Şubat 2010; 23:59:55 >
  • Arkadaşlar oyunun sonlarına geldim sanırım ama acayip sıktı hep aynı bulmacalar son bölümlere gıcık olmaya başladım aynalar falan var durmadan bir şeyleri karşıdan karşıya geçirmeye çalışıyorum baydı artık oyunu uzun tutmak için ellerinden geleni yapmışlar
  • ben arıyorum oyunu hala ikinci el olarak istanbul içinde uygun fiyata bulamadım. şimdi bu yorumları okuyunca alsammı almasammı da hala gidip geliyorum ,,, çok kararsızım :D bulmacalar filan zorsa gereksiz yere canımı sıkmasın şimdi bu oyun ?
    bu arada ff 13 çıkacak ya da çıktı o varken yine bu oyuna sıra gelmeyecek sanırım ...
  • Demosu da epey uzunmuş oyna oyna bitmedi . Grafikler abarttığınız gibi kötü de değil ayrıca
  • Oyuna bugün başladım bende , 8-9 saattir oynuyorum valla ben sevdim kendini oynattırıyor.. Tabi zevk meselesi vur - kes - parçala tarzı
    sevenler almalı diye düşünüyorum Grafiklerde bana o kadar kötü gelmedi zaten oyuna dalmışım grafik falan pek dikkat etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 7 Mart 2010; 1:16:01 >
  • demosunuda bile zorlandım
    basıp kanat açması yada zıplası ölüm kaçkere düşüp lavda ölüyorum tutunamayıp
  • bende suan STYGIAN dayım ne vahsi bir boss dur bu arkadas ama elımden kurtulamıycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Arkadaşlar oyunun sonlarına geldim sanırım ama acayip sıktı hep aynı bulmacalar son bölümlere gıcık olmaya başladım aynalar falan var durmadan bir şeyleri karşıdan karşıya geçirmeye çalışıyorum baydı artık oyunu uzun tutmak için ellerinden geleni yapmışlar

vala dostum az bıraz gow tarzı ıste ıdare et gow 3 bundan 10 kat daha zorlu olacak...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.