Şimdi Ara

Darksiders - Wrath Of War -ANAKONU- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
20.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok abıcım nası toplucam 500 tane daha 350 de vede etrafta oldurcek adam kalmadı bombos etraf..esyarı agacları kırmaklamı ugrascam..kalsın aman zaten xbox da oynuyorum oyunu allhatan ps3 e almıyorum boyle oyunları..
  • Haritada sandıkların yeri gösteriliyor, dikkatli bak. Sandıkları açtığın zaman kafadan 200 tane mavi orb alıyorsun.
  • yok dostum acılacak sandık kalmadı harıtada bırsey gozukmuyor..
  • Hocam 2 tane sandık var birbirine yakın onlarla beraber etraftaki tüm düşmanları öldürdüğün vakit 500e ulaşman hatta geçmen lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hocam 2 tane sandık var birbirine yakın onlarla beraber etraftaki tüm düşmanları öldürdüğün vakit 500e ulaşman hatta geçmen lazım..

öüldürdüm dostum dusman kalmadı 2 tane sandık var hatta evet hatta parcalanmıs yolda duruyor aldım onları napcamı sasırdım
  • ben bugun 360 aldım tahtakaleden benim arkadasımda ps3 var pal bolge 80 hardsiki onda orj darsayders var cok guzeldi bende 360 aldım aynı oyundan aldım ama bende ekranda bole yırtılıyo gibi oluyo saga sola sondumde bıde kırıntı cok var ama ps3 u olan arkadasımda aynı oyunda bu olay yok acaip canım sıkıldı unutmadan birde aynı televzyına bagladık ben onlara gittim konsolumu orda denedik ilk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36063 -- 18 Ocak 2010; 19:51:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hocam 2 tane sandık var birbirine yakın onlarla beraber etraftaki tüm düşmanları öldürdüğün vakit 500e ulaşman hatta geçmen lazım..

öüldürdüm dostum dusman kalmadı 2 tane sandık var hatta evet hatta parcalanmıs yolda duruyor aldım onları napcamı sasırdım

Valla hocam, dediğim gibi yaptığımda rahat bir şekilde geçmiştim.. İyicene bir bak etrafa kalmıştır bir şeyler..
  • oyun mükemmel
  • dostum sen bıtırdınmı ben burdayım suan

http://www.youtube.com/watch?v=yNQ2Oavs8iY
  • Bat Queen Tiamat hala geçemedim boss'u halletmenin kolay bir yolunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayal

Bat Queen Tiamat hala geçemedim boss'u halletmenin kolay bir yolunu bilen var mı?

neresıdı orası hatırlayamadım..
  • BİTİREN YOK SANIRIM ARKADAŞ ALDI CEBELLEŞİYO

DAHA 1. BOSS TA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayal

Bat Queen Tiamat hala geçemedim boss'u halletmenin kolay bir yolunu bilen var mı?

Dev yarasıyı söylüyorsun. Orada yerdeki patlayıcı topu al ve yarasanın görebileceğin belirgin bir yerine at mesela kafasına sonra crossblade'i önce ateşe hedefle sonrada yarasaya attığın patlayıcıya hedefle ve yolla. Üstünde patlattıktan sonra bodoslama üstüne uçacak sende
    />
    sola yada sağ kay.

Bir kez daha patlattığın zaman bu sefer yere inecek ve yerde kapışacaksınız. Vur kaç öyle dibine girip kamikaze saldırısını uzun tutma.

• yaw bi kaç sorum olucak

1- oyunda mavi buzumsu kristal duvarlar var ne iş kırılmıyoda ama bi işe yaraması lazım bulamadım

2- topladığımız artifact lar var hani elema satıyoz bazıları çok yukarıda o sulu (hatırlatma :su şehri bazı binalar su altında haritada) bölümlerde onları naasıl alıyoruz

3- tiamat (dev yarasa) çok zorladı walla galiba destoryer dahil 5 boss daha var onların zorluk seviyeleri nasıl

buarada oyun gerçekten sürükleyici saıyo bi şekilde insanı god of war yokluğunda iyi gitti walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

yaw bi kaç sorum olucak

1- oyunda mavi buzumsu kristal duvarlar var ne iş kırılmıyoda ama bi işe yaraması lazım bulamadım

2- topladığımız artifact lar var hani elema satıyoz bazıları çok yukarıda o sulu (hatırlatma :su şehri bazı binalar su altında haritada) bölümlerde onları naasıl alıyoruz

3- tiamat (dev yarasa) çok zorladı walla galiba destoryer dahil 5 boss daha var onların zorluk seviyeleri nasıl

buarada oyun gerçekten sürükleyici saıyo bi şekilde insanı god of war yokluğunda iyi gitti walla

1- Mavi kristalleri yakında eline geçecek Tremor Gaunlet ile alacaksın
    2- -
    3- Tiamat'dan sonra The Griever ile karşılacaksın. Oyun dünyasında karşılaştığın en basit boss'lardan biri. Taktiği çok basit

• vala oyunu ilkten sevmemıstım sonradan fena sardı ilerledikce bırakamıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

yaw bi kaç sorum olucak

1- Mavi kristalleri yakında eline geçecek Tremor Gaunlet ile alacaksın
    2- -
    3- Tiamat'dan sonra The Griever ile karşılacaksın. Oyun dünyasında karşılaştığın en basit boss'lardan biri. Taktiği çok basit

saol cevap için

• bende dev yarasaya geldım sımdı baya kasıyor ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

bende dev yarasaya geldım sımdı baya kasıyor ha

Tiamat'dan sonra gelen iki boss çok daha kolay özellikle ikinci boss "Griever" belkide oyun dünyasının en kolay boss'larından biri diyebilirim. Yalnız boss'lara gelmek resmen işkence gibi oluyor acayip uzun.
  • ya o 3 tane kılınçı bulasıya kadar canım cıktı ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.