Free Azrael görevinde kaldım.. Azrael'in etrafındaki 3 şeyden 2 tanesini hallettim ama son şeyde nereye gitmem gerektiğini çözemedim.. Etrafında dönen taşların en tepesinde delik açabileceğimiz bir dairesel alan var ama oraya kadar imleci götüremiyorum.. Ne yapmam lazım..
Bu oyun ne zaman bitecek merak ediyorum.. Azrael'i serbest bıraktık benden 7 tane zımbırtıyı toplamamı istedi.. 5'ini topladık 2si de yarın.. Bitsin de Ratchet veya başka oyunlar oynayayım yahu.. Tamam güzel oyun da ömrümü yedi..
quote:
Orijinalden alıntı: soulfly1
Bu oyun ne zaman bitecek merak ediyorum.. Azrael'i serbest bıraktık benden 7 tane zımbırtıyı toplamamı istedi.. 5'ini topladık 2si de yarın.. Bitsin de Ratchet veya başka oyunlar oynayayım yahu.. Tamam güzel oyun da ömrümü yedi..
hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: beynini.delerim
quote:
hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun?
Normal
Bitiren, satan yok mü? :)
Ben dun oyunu taktım 30 dakıka bıle zor dayandım tabıkı zevk bu dıyor hiç beğenmedim diyorum.
İlk başlardaki etkisi herkes de aynı demek ki. İlk başlarda bana da biraz yavan gelmişti oyun ama ilerledikçe sarmaya başladı. 20 saat oynama sürem oldu hala bitecek yalnız. Bunda bulmaca tarzı şeylerin fazla olmasının etkisi var. Sırf bu yüzden 2 gündür rüyamda ordan oraya atlıyorum ya rüyama girdi oyun bunalıma gireceğim
quote:
İlk başlardaki etkisi herkes de aynı demek ki. İlk başlarda bana da biraz yavan gelmişti oyun ama ilerledikçe sarmaya başladı. 20 saat oynama sürem oldu hala bitecek yalnız. Bunda bulmaca tarzı şeylerin fazla olmasının etkisi var. Sırf bu yüzden 2 gündür rüyamda ordan oraya atlıyorum ya rüyama girdi oyun bunalıma gireceğim
Doğrudur ben okadar süredir Assasıns Creed oynuyorum.. ..bu oyundan sonra heleki 30 dakika zor dayandım... kesinliklede oynayacağımı sanmıyorum daha fazla demekki benim tarzıma zevkime göre değilmiş...
quote:
Orijinalden alıntı: murat708
quote:
Orijinalden alıntı: winterice
Ya arkadaslar biryerde takıldım youtubeden bulamadım yardımcı olursanız sevınırım..Tauminin kalbını sokmemız gereken gorevde baya bı ılerlıyoruz şato gıbı bır yere gırıyoruz.orada sureklı bır kılıçı bır yerden alıp baska heykele takarak kapılar acıyoruz hanı.işte orda bır mekanda 3 melek heykelı var ucu ıcınde ayrı kılıç gerekıyor.Bır tane kılıçı alamadım çunku dondurmem gereken mekanızma kırmızı bır kaya parcası tarafından engellenmıs.Onu parcalamak ıcın 5 tane ates topundan atıyorum kayaya yapısıyor sonra bumarang ıle hepsını secerek bumarangı gonderıyorum hepsıne carpıyor ama hıc bırı patlamıyor dogal olarak kaya parcalanmıyor deli oldum ya ne yaptıysam olmadı..yardımm lutfen
yapacağın şey sadece orda ateş var. ona çarptırmak ondan sonrada kayanın üstündeki attığın bombaya yani ikili çarptıracalksın önce ateş sonra kayanın üstüne attığın bombayı yakıp patlatıyor..
Bılgılendırme ıcın tsk ederım.Gercı her yerde ates var orada ama bı sekılde hallederım heralde.bı deneyım sımdı..tskler tekrardan
Çokta mattah bir oyun olmamış ama oynarkende sıkmıyor.100 lira vermem ama kesinlikle bu oyuna.unc.,assasinsten hemen sonra buna giriştik belkide ondan öyle bir hayranlık uyandırmadı oyun bende
quote:
Orijinalden alıntı: witchunter
Çokta mattah bir oyun olmamış ama oynarkende sıkmıyor.100 lira vermem ama kesinlikle bu oyuna.unc.,assasinsten hemen sonra buna giriştik belkide ondan öyle bir hayranlık uyandırmadı oyun bende
Çok iyi bir oyunun ardından böyle oyunlar özellikle yavan gelebilir katılıyorum.. Mesela Resistance 1'in atmosferini beğenmiştim fakat Killzone 2'nin atmosferini görüp bitirdikten sonra Resistance 2'ye başlayınca çok sönük gelmişti Resistance 2'nin atmosferi. Belki gerçekten de sönüktü ama o zamandan bu yana hiçbir oyunun atmosferi Killzone 2 kadar başarılı gelmedi tabi Resistance 2 kadar da sönük gelmedi..
@soulfly1
benimde aynen böyle olmuştu. killzone 2 yle resistance 2yi beraber almıştım.rs2 yi öylesine oynamıştım.Bu oyunda aynen öyle ama kötüde değil oynatıyor kendini
Valla preorder etmiştim. İptalde etmedim, Tshirt ümle beraber bi kaç güne gelir oyun. Bitirince satarım veya takas ederim.
walla alakasız ama bayonettayı oynayan varmı alınacak gibi bi oyuna benziyoda forumda göremedim
ps3 ün bile çakması var (xbox360), gow un çakması çıkmış çokmu? adamlar koskoca konsolun çakmasını yapıyorlar. oyunların çakmasınımı yapamayacaklar? playstation olmasa, piyasa xbox360 ve wii ye kalsa yüzlerce oyun şirketi batar gider zaten. adamlarda orjinal fikir yok. tutmuş sony oyunlarını taklit ede ede para kazanıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: gamer-x
walla alakasız ama bayonettayı oynayan varmı alınacak gibi bi oyuna benziyoda forumda göremedim
Demosunu oynamıştım sarmamıştı..
beyonetta berbat ps3 de demosunu indirdim saçma sapan gerizekalı bir japon oyunu alan parasına korsan indiren boş dvdsine yazık eder.
darksidersi bugun aldım fazla oynama şansım olmadı ama grafikler vasat oynanışsa ortalama bir kes-biç oyunundan farklı gelmedi elbette açılacak bir sürü özellik felan vardır ama ilk izlenimim ortalama bir oyun olduğu yönünde oynadıkça oyunun ne olduğu iyice ortaya çıkar ama fwli xboxu olanlar oyun multiplatform olduğu için dijital dağıtım yoluyla oyunu edinebilirler. ben takasla alabildiğim için aldım yoksa xboxda en azından deneme sürüşü yapmadan sıfırına para vermeyi düşündüğüm bir oyun değildi.
valla bu oyun kes biçten ziyade bulmaca çözme oyunu gibi olmuş.. Ama kes biç olayı da fena değil hani..
Selamlar, saygılar...
Oyunu bir buçuk saat kadar oynadım gerçekten çok eğlenceli olmuş, aksiyon hissi adventure kısmına biraz ağır basıyor ama özellikle boss savaşları çok sardı beni karakterin eski güçlerini kazandıkça daha da bir öldürücü olması da ayrı bir zevk katıyor oyuna...
Sesler harika, müzikler ve karakter seslendirmeleri tam anlamıyla film tadında olmuş....
Grafikler ise ne çok iyi ne de çok kötü işte lecturer farkıyla çekilmiş birkaç SS
Bu grafiklermi kötü Allah'dan korkun be!. Çekecem hemen.