Şimdi Ara

Darky's v8.0 Gingerbread Edition ★ JPY ★ Darky's & R64's Finest KAÇIRMAYIN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar DARKY'S in son güncellmesi olan v8.0 Gingerbread edition çıktı , benim gibi acemi olanlar için kolay yükleme methodunu kısaca anlatmak isterim şunu bilin ki telefonunuz sanki yeni bir telefon olmuş olacak çok memnun kalacaksınız. galaxy aldıgımdan beri bu formlarda çok okudum araştırma yaptım 3 tuşum yoktu recoveriye giremiyordum sonra bu form sayesinde yapmayı örendim root moot derken telefonu brickledim vsvs bayağı bişiler örendim deneyimli kullanıcılar sayesinde ve bende birikimlerimi paylaşayım çorbada tuzum bulunsun istedim özellikle benim gibi çok okumayı araştırmayı sevmeyen ama galaxysisinden verim almak isteyen arkadaşlar olabileceğini düşünerek konuyu açtım.

ÖNCELİKLE 3 tuş problemini çözmüş olmamız lazım bu formda bir arkadaşımız sayesinde benim gibi turkcellden bu olayları bilmeden alan saflar için çok güzel çözümlemiş kendileri burdan saygılarımı sunuyorum. dikkatlice arkadaşımızın yazısını okusunlar ve Odin3 v1.3 ü bilgisayara kurup GT-I9000_SBL_RCVDL_FIX_FINAL.tar.md5 yi yönergeye uyarak flashladıktan sonra 3 tuş probleminden kurtulurlar. bilgisayarınızda kies yüklü olsun ve bilgisayarınızda galaxyinizi tanımama gibi bir probleminiz olmasın ne alaksı var kiesle ne işimiz var diyenler olabilir ama öle , daha sonra formda daha önce deneyimli arkadaşlarımızın recovery2e geçiş yapmak ile ilgili yazılarını okuyarak ISO-8859-1''CF-Root-XX_XEU_JPO-v1.2-Busybox-1.17.1.zip isimli dosyayı Odin3 v1.3 programı yardımı ile flashlayarak recovery2e kavuşun yani telefonunuzda 3 tuş olayı çalışır olacak telefonu download moda alacaksınız bilgisayara kasanın arkasındaki usb bağlantısından bağlayacaksınız frontaki çoğaltıcı lardaki usb bağlantılarını veya usb çoklayıcıları kullanmayın lütfen.
    Sonra aşağıda ki linkte xda developers ta bulunan
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091
    sayfasına gidin ordan benim gibi acemi iseniz herşeyi silecekseniz v8 in vipe olan versiyonunu indirin uzmansanız nowipe olanı indirebilirsiniz ayarlarım silinmesin diyorsanız ama temiz kurulum için ben wipe olanı indirdim

Latest Infos

> Latest Version is v8.0 - Darky's & R64's Finest.

CLICK HERE to download v8.0 [Wipe] [ONLINE]

CLICK HERE to download v8.0 [No Wipe] [ONLINE]

daha sonra yine o sayfada bulunan ClockWorkMod Recovery [Click to DOWNLOAD] clockworkmodu indiriyoruz bu indirdiğimiz dosyaları telefonumuza saf haliyle ziplerini falan açmadan olduğu gibi telefonumuzun internal sd card tına kopyalıyoruz bunu kies programı ile yada telefonu bilgisayara haricidisk olarak göstererek yapabilirsiniz hatta garanti olsun nerden bu dosyaları görecek diye hem içeri hemde external sd kartınıza atın ben öle yaptım. DİKKAT şuanda telefonun şarşı %100 e yakın bi oranlar dolu olmalı batarya seviyesi düşükse bu işe kalkışmayalım. batarya full gibiyse telefonu kapatıp iyice kapanmasını bekledikten sonra önce ses açma tusuna basılı tutuyoruz basılı tutarken home tuşuna basıyoruz ve basılı tutuyoruz ve en son power tusuna basıyoruz ve 3 bir arada basılı kalıyor taki galaxy s logosu çıkana kadar sonra tuşları bırakınca telefon kendini recoveryi moda alacak orda Select "Apply SDCARD:update.zip seçeneğini ses açma kapama tuşları(aşapa-yukarı gitmek için) vasıtası ile buluyoruz sonra ortadaki tuşa (home) tuşuna basıyoruz , ve update zip yapmaya başlıyor eğer hemen başında başa döndüyse tekrar apply sd card seçeneğini seçin bazen iki kere yapmak gerekebiliyormuş benimde başıma geldi 2. defada sorunsuz update zip yapacaktır sonra telefon boot olup yeniden başlayacak ama çok şükür ki artık clockwork modda recovery olarak clockwrok modunda "Wipe data/factory reset". şıkkını seçelim bu modda işlem düğmesi artık eskisi gibi telefonumuzun ortasındaki bulunan home tuşu değil de telefonumuzun sağ üstündeki power açma kapama tuşu oluyor seçimleri yine ses açma kapama tuşuyla ilerletiyoruz ama uygulama düğmesi power düğmesi oluyor. bunu yapınca tüm ayar ve uygulamamarıız siliniyor silinsin önemli değil yeniden kurarız nasılsa daha sonra . Artık son safhaya geçmeye hazırız clockwork modda ''Install zip from SDCARD'' seçeneğine ses açamkapalamalarla gidiyoruz ve power tuşu ile seçiyoruz orda "Choose zip from SDCARD" and then select the ROM zip file seçeneğine gidiyoruz ve power tuşuyla tıklıyoruz ordan da directoryden Darky_vx siksokvs.zip işaretliyoruz sonra ya allah bismillah :) deyip yes diyoruz ve tatataata flashlama başlıyorrr , flashlama 1-2 dakka sürüyor ekrandaki enteresan şeyler çıkarsa aldırış etmeyin bu işlem bitince kendini tekrar clockwork atacak ordanda sırasıyla goback yapın daha sonra reboot seçin telefon yeniden harika bir ekranla başlama moduna geçecek sigaranızı yakın bu anın keyfini sürün yaklaşık 5 dakika sonra artık yepyeni bir galaxiniz olacak hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın , bilhare telefon açılınca bölgesel ayarlarınız girer istediğiniz uygulamaları marketten tekrar kurarsınız ama default haliylede bir sürü eklenti gelecek Darky v8 ile . Umarım bu yazdıklarım birilerinin işine yarada bu keyfi onlarda yaşarlar , kalın sağlıcakla
    bu arada adım halil kısaca A PLUS MAX HALIL de diyebilirsiniz:) sıkıntı olursa bersa.aplus@hotmail.com a mail atarlarsa ilgilenmeye çalışırım, bol galaxyli günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crueldarklord -- 9 Ocak 2011; 13:04:47 >

• KIES den 2.2 jpf adlı sürüme yükledim.

Telefon da SuperOneClick root lanmış, Lagfix yok.

Buna da 2.3 Gingerbread yüklenir mi?

ve Türkçe mi?Herhangi bir sorunu varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 9 Ocak 2011; 10:22:19 >
  • Dostum iyi güzel eline diline sağlık ama iki noktaya değinmek isterim. Yazı çok blok halinde. Ve koyu renk yazdığın için okuması zor gerçekten.

Öte yandan bu kısım beni ilgilendirmez pek ama spdrmn arkadaşımız bu konuyu ekran görüntüleriyle birlikte zaten şurada anlatmıştı. Gözden kaçmış olabilir diye iletmek istedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_41812685/tm.htm
  • yüklenir hiç bir sorun yok , menü önce default olarak ingilizce geliyor başlangıç lokal ayarlardan dili türkçe yapınca bir sorun kalmıyor mükemmel çalışıyor, bende sonradan gördüm daha önce taa 3 ağustosta sayın bir arkadaşımız böle bir konu açmış eski versiyon yüklemeleriyle alakalı sonradan da versiyon çıktıkça haberini güncelleyen bir yazı sı da var ordanda inceleyebilirsiniz , ama bu konu tamamen dark's v08 mod yükleme üzerine açılmıştır isteyen burdan isteyen başka bir yerden faydalansın. darky's v8 kullananların deneyimlerini anlatacakları ve yardımlaşacakları bir yer olsun yardıma ihtiyacı olan yararlansın v8 deneyimlerini anlatacak olanlarda anlatsın, sayın igtx arkadaşımızın da konuya katılması iyi olmuş zira imzasındaki bilgiler in sizede çok faydası dokunabilir bana faydası olmuştu zira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crueldarklord -- 9 Ocak 2011; 13:08:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.