Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spdrmn

iOS 4'deki multitaskin gerçek bir multitasking değil. Bir programdan başka bir programa geçtiğinizde, arka planda kalan programı donduruyor, geri döndüğünüzde kaldığı yerden devam ediyor...

Oysa ANDROID'de gerçek multitasking var. Yani mesela bir yandan market'den uygulama download ederken, aynı anda müzik dinleyip internette de surf edebiliyorunuz. Bu sırada başka programlarda arka planda çalışabiliyor...

Bu dediginiz multitasking ise, iphone 3G ve 3GS de mevcuttu, muzik her zaman arka planda calisabiliyor, safari de surf yaparkende app'ler iniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki Vampire

Hocam bu linkini verdiğin offical firmware midir? Ayrıca program da pda-csc-phone kısımlarına inan hangi tar dosyalarını koyacağımı ben çıkaramadım.Ben dosya isimleri orada seçtiğimiz kısımlarla aynı olur diye düşündüm ama değilmiş.Bu konuya biraz açıklık getiriri misin?

Evet bu verdiğim en son official firmware'dir. Aşağıdaki link'ten yayınlanmış tüm official ve beta firmware'leri görebilirsiniz. Şu an Froyo 2.2 için 4.betayı bekliyoruz. :) Ayrıca en altta ingilizve bir pdf dosyası da var bu işin nasıl yapıldığına dair.
    http://samsung-firmware.webs.com/samsungi9000.htm

Dosyaların tanımı birebir aynı değil ama isimlerinden hangisinin ne olduğunu çıkarabilirsiniz.
    3 dosyadan en büyüğü PDA dosyası yani esas yazılımın kendisi oluyor. Bu dosyanın adında "PDA" geçiyor zaten.
    CSC olan dosyanında isminin içinde "CSC" geçiyor.
    PHONE olan dosya da adı "modem" diye geçiyordu.
    3 dosyanın adını tam olarak hatırlayamıyorum ama akşam eve gidince yazarım.

Gene yapamadıysanız akşam eve gidince tam isimleri yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NurettinGunduz

peki bi konu hakkında daha bilgi almak istiyorum.Android markette oyun ve program zenginligi app store kadar olmasada nasıl_?..güzel oyunlar programlar varmı_?

bunun cevabını yazıda vermiştim;

- Android işletim sistemi : App olarak bakıldığında appstore'un çok gerisinde. Sadece uygulama sayısı olarak düşünmemek gerek. Uygulamaların kalitesi de appstore da çok üst düzey. Örneğin android'de oynanabilecek çok fazla 'güzel oyun' yok ama appstore da belki 400-500 adet üst düzey oyun bulabilirsiniz. Fakat ben android işletim sisteminin 1 sene içinde appstore hem kalite hem adet olarak geçeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: last2128

çok farklı konulara değinmişsin eline sağlık devamını bekliyoruz...

bi sorum olacak aynı anda kaç program açabiliyoruz ve örneğin müzik açıkken internette sörf yapma olanağımız varmı

Multitasking konusu ANDROID'in en güçlü yönlerinden biri. Hatta pek çok program arka planda çalışmaya devam ettiği için, bazı gadget'ler vasıtasıyla sürekli bu çalışan programları kapatıyorum pil ömrü uzasın diye. Sayısını veremem ama pek çok program aynı anda çalışabiliyor, 3-5 adet değil yani...

iOS 4'deki multitaskin gerçek bir multitasking değil. Bir programdan başka bir programa geçtiğinizde, arka planda kalan programı donduruyor, geri döndüğünüzde kaldığı yerden devam ediyor...

Oysa ANDROID'de gerçek multitasking var. Yani mesela bir yandan market'den uygulama download ederken, aynı anda müzik dinleyip internette de surf edebiliyorunuz. Bu sırada başka programlarda arka planda çalışabiliyor...

Yanlış.
    Andorid'deki Multitasking gerçek multitasking değildir. O da arka plandaki uygulamarı uyku modunda çalıştırır.
    Doğal multitasking WebOS, WM, MeeGo ve Symbian'da vardır. Microsoft WP 7.0 ile birlikte doğal multitaskingden vazgeçiyor.

Hocam yanlışınız var.
    Android arka plandaki uygulamaları uyku modunda çalıştırmıyor. Duruma göre o uygulamalar donmaları gerekiyorsa donuyor, yapmaları gereken bir iş varsa yapmaya devam ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NurettinGunduz

peki bi konu hakkında daha bilgi almak istiyorum.Android markette oyun ve program zenginligi app store kadar olmasada nasıl_?..güzel oyunlar programlar varmı_?

bunun cevabını yazıda vermiştim;

- Android işletim sistemi : App olarak bakıldığında appstore'un çok gerisinde. Sadece uygulama sayısı olarak düşünmemek gerek. Uygulamaların kalitesi de appstore da çok üst düzey. Örneğin android'de oynanabilecek çok fazla 'güzel oyun' yok ama appstore da belki 400-500 adet üst düzey oyun bulabilirsiniz. Fakat ben android işletim sisteminin 1 sene içinde appstore hem kalite hem adet olarak geçeceğini düşünüyorum.

en gameloft Ea sport desteginden basetmiştim.yazmayı unuttum kusura bakmayın: ).yinede tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

quote:

Bu dediginiz multitasking ise, iphone 3G ve 3GS de mevcuttu, muzik her zaman arka planda calisabiliyor, safari de surf yaparkende app'ler iniyordu.

Evet yanlış bir örnek verdiğimi bende farkettim. Gerçi şunu da belirtmiştim :"Bu sırada başka programlarda arka planda çalışabiliyor..."

Biraz daha detaylandırayım ;

iOS 3 : Bende Iphone 2G ile iOS 3 yükledikten sonra dediğiniz gibi kısmi multitasking yapabiliyordum. Yani müzik dinlerken webde surf yada app'yeri yükleyebilmek. Bunun dışında hiçbirşey yapılamıyordu ama... Yani bir oyundan çıkıp bir mesaj yazıp sonra oyuna kaldığınız yerden devam edemiyordunuz.
    iOS 4 : Bu versiyonla beraber multitasking biraz daha genişledi ancak ufak nüanslar var. Birincisi mesela her APP de multitasking çalışmıyor.. O app'nin multitasking desteklemesi gerekiyor. Her kim yazdıysa o yazılımı, bu özelliği eklemiş olması gerekiyor. Yani sadece iOS4'den gelen bir özellik değil, aynı zamanda app sahipleri bu desteği vermeli. Bu yüzden Steve Jobs tanıtımda her uygulamanın multitasking'i desteklemeyebileceğini söylemişti. İkincisi ve bence daha da önemlisi, bir uygulamadan diğer uygulamaya geçtiğinizde, arka planda kalan uygulama kesinlikle donuyor. Oysaki multitasking bu değildir. bir örnek vereyim : Mesela youtube'da bir video indiriyorsunuz, beklememek için kapatıp facebook'a girdiniz. 15 dakika sonra youtube'a geri döndünüz ama o da ne ? Video aynen bıraktığınız yerde duruyor! Siz döndükten sonra yüklemeye devam ediyor. Yükledi bitti, videoyu izlediniz ve facebook'a döndünüz ama facebook güncellenmemiş! Sizin refresh etmeniz gerekiyor... Anlatmaya çalıştığımı umarım anlatabildim. Bu durumun istisnaları sadece müzik çalması, Voip , navigation uygulamalarının devam etmesi vs
    ANDROID : Öncelikle ilk çıkan androidden beri multitasking'in desteklendiğini hatırlatayım. Multitasking android'in sistem olarak desteklediği bir olay. Tam olmasa da çok daha esnek bir multitasking var. Ve de her ama her app için geçerli bu, iOS4 den birinci fark burada. İkinci fark ise arka plandaki uygulamaların çalışmaya devam etmesi. Yani bir oyundan çıkınca elbet çalışmaya devam etmiyor, geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Ama biraz evvel youtube verdiğim örneğinde, geri döndüğünüzde videoyu yüklenmiş olarak bulacaksınız. Twitter-Facebook-Newsfeed uygulamalarına saatler sonra döndüğünüzde en güncel halleriyle bulacaksınız. Bu da o uygulamaların arka planda gerçekten de çalıştığını gösterir.

Burda Apple'ın tezi, multitasking desteğinin(yani arka planda çalışma desteğinin) pili çok hızlı tüketmesi nedeniyle verilmediği. Kendilerine göre haklı olabilirler ama bence olması gereken tüketiciye pili hızlı tüketme hakkının da verilmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdrmn -- 5 Ağustos 2010; 10:13:59 >

• Zaten android tin temelinde çoklu uygulama çalıştırma destegivar 1.6 dede var 2.2 de var ios 4 sora gelen bi özelik oda tamdeyil android çok esnek ve özgür bi yapıyasahip zaten insanlar bunufark eti ve amerikada geçen yıla kıyasla %800 rekor bi büyüme var ve kimse bu büyümeye ilgisiz kalamaz başta gameloft EA gibi devler bile oyun lar cıkarmaya başladılar
  • bu telefonu kullananlardan bir ricam olacak.internette bu telefonla ilgili hep yabancı videolar var.şu an bu cihazı kullanan biri üşenmeden bilgilendirme amaçlı bir video çekip yayınlayabilir mi?
  • quote:

quote:

Hocam bu linkini verdiğin offical firmware midir? Ayrıca program da pda-csc-phone kısımlarına inan hangi tar dosyalarını koyacağımı ben çıkaramadım.Ben dosya isimleri orada seçtiğimiz kısımlarla aynı olur diye düşündüm ama değilmiş.Bu konuya biraz açıklık getiriri misin?

Evet bu verdiğim en son official firmware'dir. Aşağıdaki link'ten yayınlanmış tüm official ve beta firmware'leri görebilirsiniz. Şu an Froyo 2.2 için 4.betayı bekliyoruz. :) Ayrıca en altta ingilizve bir pdf dosyası da var bu işin nasıl yapıldığına dair.

Dosyaların tanımı birebir aynı değil ama isimlerinden hangisinin ne olduğunu çıkarabilirsiniz.
    3 dosyadan en büyüğü PDA dosyası yani esas yazılımın kendisi oluyor. Bu dosyanın adında "PDA" geçiyor zaten.

Adamım teşekkür ederim.Brnim karıştırdığım nokta en büyük dosya olan dosyanın adının "CODE" olması.Şimdi senin yoladığın resimdekine bir bakıyorum bir de bendeki dosyaya bakıyorum diyorum alla alla bir yanlışlık var herhalde :) Senin verdiğin linkteki son firmware'yi indirdim halbuki.Ya aslında biraz bu işlemi telefonu yeni aldığım için çekincem var.Yapamacayacağımdan değilde tırsıyorum aksi birşey olur mu diye.Riski var mı bu işlemin peki işlem esnasında? Siz yapmış biri olarak birşey önerir misiniz işleme başlamadan önce yedek almak dışında? Hocam kusura bakma çok soru soruyorum ama sapına kadar bilmek istiyorum herşeyi.Tamam bunlar güncel firmware'ler.Peki neden bunları Kies üzerinden yükeleyemiyoruz? Hani anladığım kadarıyla büyük güncellemeleri yapabiliyoruz Kies üzerinden.Çünkü Kies üzerinden firmware güncelle dedim, sürümüm I9000XXJF3 olmasına rağmen en günceli bu dedi.Yani bu aradaki handikapı anlayamadım ben.Madem bu telefon bu zaman kadar irili ufaklı firmware'ler ile güncelleniyor neden kendi offical programı üzerinden güncelleme yapmıyor ki düşün benim firmware'ım o sitedeki listeye bakınca nerede kalıyor güncellik açısından.Asıl demek istediğim bu yöntemi yapamayacak yetiye veya bilgiye sahip olmayan arkadaşlarımız da var.Bana biraz mantıksız geldi.Ben paylaşımın için çok teşekkür ediyorum bu arada.Yoksa ben en güncel sürüm bu diye takılacaktım.

not: sanırım en son sürüm I9000XWJM5 olmuş bu arada.dün baktım yoktu çünkü.veya gözümden kaçırdım emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki Vampire -- 5 Ağustos 2010; 14:34:40 >

• quote:

quote:

quote:

Adamım teşekkür ederim.Brnim karıştırdığım nokta en büyük dosya olan dosyanın adının "CODE" olması.Şimdi senin yoladığın resimdekine bir bakıyorum bir de bendeki dosyaya bakıyorum diyorum alla alla bir yanlışlık var herhalde :) Senin verdiğin linkteki son firmware'yi indirdim halbuki.Ya aslında biraz bu işlemi telefonu yeni aldığım için çekincem var.Yapamacayacağımdan değilde tırsıyorum aksi birşey olur mu diye.Riski var mı bu işlemin peki işlem esnasında? Siz yapmış biri olarak birşey önerir misiniz işleme başlamadan önce yedek almak dışında? Hocam kusura bakma çok soru soruyorum ama sapına kadar bilmek istiyorum herşeyi.Tamam bunlar güncel firmware'ler.Peki neden bunları Kies üzerinden yükeleyemiyoruz? Hani anladığım kadarıyla büyük güncellemeleri yapabiliyoruz Kies üzerinden.Çünkü Kies üzerinden firmware güncelle dedim, sürümüm I9000XXJF3 olmasına rağmen en günceli bu dedi.Yani bu aradaki handikapı anlayamadım ben.Madem bu telefon bu zaman kadar irili ufaklı firmware'ler ile güncelleniyor neden kendi offical programı üzerinden güncelleme yapmıyor ki düşün benim firmware'ım o sitedeki listeye bakınca nerede kalıyor güncellik açısından.Asıl demek istediğim bu yöntemi yapamayacak yetiye veya bilgiye sahip olmayan arkadaşlarımız da var.Bana biraz mantıksız geldi.Ben paylaşımın için çok teşekkür ediyorum bu arada.Yoksa ben en güncel sürüm bu diye takılacaktım.

not: sanırım en son sürüm I9000XWJM5 olmuş bu arada.dün baktım yoktu çünkü.veya gözümden kaçırdım emin değilim.

Dostum birşey değil, yardımcı olmaya çalışıyorum bildiklerim/öğrendiklerim dahilinde. Bende hepsi hepsi 2 haftalık bir android kullanıcıyım. Ama iphone zamanından da jailbreak yaptığımız için el alışkanlığı var, bünye rahat durmuyor, kurcalamak istiyor. :)

Şimdi KIES de neden güncelleme olmuyor demişsin. Bunu bende başta merak ettim. Sonra kendimce şu sonuca vardım. Bende de eski bir versiyon vardı ve KIES'i ilk kurduğumda benim telefonu tanımadı bile.. Sende durum nedir? Yani KIES'i çalıştırdığında telefonu tanıyormu usb'den bağlıyken? Sağ üst köşede SAMSUNG i9000 + telefon numaran filan yazması gerek... Bende bu olmuyordu. Ne zamanki I9000XWJM'yi kurdum KIES de otomatik tanıdı telefonu. Bende eski versiyonlarsa KIES de bir sorun varmış, sonradan düzeltilmiş diye düşündüm. Bu sorunun cevabının bu olduğuna inanıyorum.

Dediğim gibi bende sadece 2 haftalık kullanıcıyım. İlk denememde sorunsuz kurdum I9000XWJM2 güncellemesini. Ama şimdi sende bir sıkıntı çıkarsa üzülürüm:) O yüzden böyle işlerle uğraşmayı sevmiyorsan hiç bulaşma. Dediğin gibi I9000XWJM5 çıkmış, ben bunu yeni farkettim. Eve gidince ilk işim kurmak olacak :)

Güncellemeden sonra tüm telefon rehberim ve kurduğum app'ler vs ayarlar herşey gitti. Telefon sıfırlandı yani. Bu konuda uyarımı ilk yazımda yaptım zaten. Ben zaten rehberi gmail ile senkronize etmiş olduğum için sıkıntı yaratmadı, tekrar senkronize ediverdim. App'leri de baştan kurdum oldu bitti.

3 tane dosya çıkıyor içinden. Dosya isimler uzun ve karışık. Bu karışık isimlerin birinin içinde PDA geçiyor(en büyük dosya), bir diğerinde CSC geçiyor, birinde de modem geçiyor.
    Bu dosyaları PDA - phone(modem) - CSC kutucuklarına göterticeksin. Basit yani.. Eğer yanlış gösterirsen büyük ihtimalle hata verecektir zaten. Baştan doğrusunu gösterirsin. Her halikarda geri dönüşü olmayan bir hata yapmanın imkanı yoktur diye düşünüyorum.

• merhaba arkadaşlar i9000 haftaya alacayım ama tek bir soru işarete kafamda

telefonu modem olarak kullanabiliyormu...

yani tel için 3g ya abone olduğumda teli bilgisayara bağlayıp abone olduğum paketten internete bağlanabiliyormuyum

bilgisi olan varsa sevinirim.... cevap için teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum birşey değil, yardımcı olmaya çalışıyorum bildiklerim/öğrendiklerim dahilinde. Bende hepsi hepsi 2 haftalık bir android kullanıcıyım. Ama iphone zamanından da jailbreak yaptığımız için el alışkanlığı var, bünye rahat durmuyor, kurcalamak istiyor. :)

Şimdi KIES de neden güncelleme olmuyor demişsin. Bunu bende başta merak ettim. Sonra kendimce şu sonuca vardım. Bende de eski bir versiyon vardı ve KIES'i ilk kurduğumda benim telefonu tanımadı bile.. Sende durum nedir? Yani KIES'i çalıştırdığında telefonu tanıyormu usb'den bağlıyken? Sağ üst köşede SAMSUNG i9000 + telefon numaran filan yazması gerek... Bende bu olmuyordu. Ne zamanki I9000XWJM'yi kurdum KIES de otomatik tanıdı telefonu. Bende eski versiyonlarsa KIES de bir sorun varmış, sonradan düzeltilmiş diye düşündüm. Bu sorunun cevabının bu olduğuna inanıyorum.

Dediğim gibi bende sadece 2 haftalık kullanıcıyım. İlk denememde sorunsuz kurdum I9000XWJM2 güncellemesini. Ama şimdi sende bir sıkıntı çıkarsa üzülürüm:) O yüzden böyle işlerle uğraşmayı sevmiyorsan hiç bulaşma. Dediğin gibi I9000XWJM5 çıkmış, ben bunu yeni farkettim. Eve gidince ilk işim kurmak olacak :)

Güncellemeden sonra tüm telefon rehberim ve kurduğum app'ler vs ayarlar herşey gitti. Telefon sıfırlandı yani. Bu konuda uyarımı ilk yazımda yaptım zaten. Ben zaten rehberi gmail ile senkronize etmiş olduğum için sıkıntı yaratmadı, tekrar senkronize ediverdim. App'leri de baştan kurdum oldu bitti.

3 tane dosya çıkıyor içinden. Dosya isimler uzun ve karışık. Bu karışık isimlerin birinin içinde PDA geçiyor(en büyük dosya), bir diğerinde CSC geçiyor, birinde de modem geçiyor.
    Bu dosyaları PDA - phone(modem) - CSC kutucuklarına göterticeksin. Basit yani.. Eğer yanlış gösterirsen büyük ihtimalle hata verecektir zaten. Baştan doğrusunu gösterirsin. Her halikarda geri dönüşü olmayan bir hata yapmanın imkanı yoktur diye düşünüyorum.

Hocam valla dün indirdim kies'i.Şans o dur ki benim indirmemden birgün önce güncel bir sürümü çıkmış.Ben programı kurdum ve telefonumu tanıdı.Belkide bu güncel sürümden önceki sürümünde daha eski firmware'li telefonlarda tanımama sorunu vardı bilemiyorum.Ben paçayı güncel olanı yakaladığım için olduğunu düşünüyorum =) Bende ipod touch kullanıcısıyım 3 yıldır.Davamız aynı yani haha =) Ama işte yine demek istediğime getiricem; bu kadar yeni güncelleme varken kies'te (hemde offical olmasına rağmen) yapamamamız bana çok enteresan geliyor.Neyse.Bu arada yeni güncelleme ile ne gibi eksiler ve artılar oldu? Çünkü sitede güncellemeler ile ilgili bir log yazısı göremediğim için en son diye yükele gitsin olucak biraz.

• quote:

Hocam valla dün indirdim kies'i.Şans o dur ki benim indirmemden birgün önce güncel bir sürümü çıkmış.Ben programı kurdum ve telefonumu tanıdı.Belkide bu güncel sürümden önceki sürümünde daha eski firmware'li telefonlarda tanımama sorunu vardı bilemiyorum.Ben paçayı güncel olanı yakaladığım için olduğunu düşünüyorum =) Bende ipod touch kullanıcısıyım 3 yıldır.Davamız aynı yani haha =) Ama işte yine demek istediğime getiricem; bu kadar yeni güncelleme varken kies'te (hemde offical olmasına rağmen) yapamamamız bana çok enteresan geliyor.Neyse.Bu arada yeni güncelleme ile ne gibi eksiler ve artılar oldu? Çünkü sitede güncellemeler ile ilgili bir log yazısı göremediğim için en son diye yükele gitsin olucak biraz.

Ben en çok pil süresinde farkını gördüm. Daha önce 1,5 gün zor yetiyordu, şimdi 3 günü zorluyor. Live wallpaper ve visget'lar yüklü olmasına rağmen.
    Bunun dışında sanki telefon biraz daha hızlandı...
    Daha önce olmayan görev yöneticisi ve navigasyon programları geldi. Ama navigasyon programı TR desteklemiyor.

Aslında 2.2'yi de kurup denemek istiyorum bir ara.

• quote:

.....İkincisi ve bence daha da önemlisi, bir uygulamadan diğer uygulamaya geçtiğinizde, arka planda kalan uygulama kesinlikle donuyor. Oysaki multitasking bu değildir. bir örnek vereyim : Mesela youtube'da bir video indiriyorsunuz, beklememek için kapatıp facebook'a girdiniz. 15 dakika sonra youtube'a geri döndünüz ama o da ne ? Video aynen bıraktığınız yerde duruyor! Siz döndükten sonra yüklemeye devam ediyor. Yükledi bitti, videoyu izlediniz ve facebook'a döndünüz ama facebook güncellenmemiş! Sizin refresh etmeniz gerekiyor... Anlatmaya çalıştığımı umarım anlatabildim. Bu durumun istisnaları sadece müzik çalması, Voip , navigation uygulamalarının devam etmesi vs.....

Bu örneğiniz de yanlış. iPhone'un tüm modellerin download için doğal multitasking geçerlidir. Yani Download işlemi iPhonenun native multitaskinge sahip ana uygulamalarından bir tanesidir. Diğerleri ise; müzik, telefon, mail ve sms uygulamalarıdır. Yani bu 5 ana işlev ilk iPhone'dan beri native multitasking desteği zaten veriyordu. Ancak mesela Navigasyon, oyunlar ve 3. parti yazılımlarda multitasking desteği yoktu. Tabii ki iOS 4.0 a kadar. iOS4.0 ile native olmasa da multitaskingin önü açıldı. Ancak dediğiniz gibi bu iş developerlarinda o desteği uygulamalarına eklemekten geçiyor. Voip, navigasyon , müzik vs. gibi destekli oyunlar da kaldığı yerden devam ediyor. Tabii dediğim gibi; iPhone'da native multitasking yok. Sanıyorum ki asla olmayacak. Aynı şekilde Android'de de native multitasking yoktur. Olacak mi? Onu da bilmiyorum.

• Hocam yaptın mı son firmware'yi? Var mı değişiklikler?
  • Yarın Galaxy S'im geliyor bakalım :)
    İzlenimlerimi aktaracağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Yarın Galaxy S'im geliyor bakalım :)

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan benimki de yarın gelecek bakalım bi aksilik olmazsa.
    Siz nereden aldınız acaba ?
  • quote:

Hocam yaptın mı son firmware'yi? Var mı değişiklikler?

Yok hocam hic ilgilenemedim. Maclar vardi biliyorsun ;-)

Sen update etmedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigidoumit
    merhaba arkadaşlar i9000 haftaya alacayım ama tek bir soru işarete kafamda

telefonu modem olarak kullanabiliyormu...

yani tel için 3g ya abone olduğumda teli bilgisayara bağlayıp abone olduğum paketten internete bağlanabiliyormuyum

bilgisi olan varsa sevinirim.... cevap için teşekkürler

Bu konuda hic supheniz olmasin. SGS "tethering" destekliyor. Hicbir uygulama kurmaniza da gerek yok. Kendi icinde gerekli yazilimi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnReAL_BoY

quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Yarın Galaxy S'im geliyor bakalım :)

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan benimki de yarın gelecek bakalım bi aksilik olmazsa.
    Siz nereden aldınız acaba ?

Gittigidiyordan aldım kardeşim.

5 Ağustos'ta da axess'e peşin fiyatına 12 ay taksit vardı, 1139 TL'ye 12 taksitle aldım. İnşallah aldığım fiyat uygundur :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.