Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bY_iSTaNBuL

Emekleriniz icin cok teşekkurler :) sorunsuz bi şekilde halletim:):) yalnız bitek marketi yukleyemedım yarım saat downloading ekranında beklıyo sonra kapatıyo degısen bıse yok .. sımdı rom u bstan yuklemenın alemi yok market icin:D napabılırım?? denyimmi azimle?:D yada baska biyerden indirebilitem?

Hemen üstteki mesajlarda hem ben,hem Chatin arkadaşımız market için yazdık.Onları okudunuz mu ?
  • okudum..en son olarak: "Menüde SGS Tools adlı bir uygulama var.Bu uygulamayı açıp Upgrade Stocks apps yazan yere tıklayın.Gelen ekranda da New Market app yazan yere tıkladıktan sonra marketi yükleyebilirsiniz." ama new markete tıklayınca downloadıng yazıyo, kapandıgında, sonuc yok yuklenmemıs:(:(
  • baska biyerden buldum bi şekilde teşekkurler yardımlarınız ıcın:):)
  • Merhaba,
    2.3 gingerbread yukleyen var mi hic? Var ise genel bir degerlendirme yapabilir mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurser

Merhaba,
    2.3 gingerbread yukleyen var mi hic? Var ise genel bir degerlendirme yapabilir mi...

Nerede var?
  • Bir yerde oldugunu gormedim. Galaxy s 2 tanitilinca cikmistir diye tahmin ettim ama mesajdan anladigim kadariyla sanirim yanilmisim :))
  • quote:

Bir yerde oldugunu gormedim. Galaxy s 2 tanitilinca cikmistir diye tahmin ettim ama mesajdan anladigim kadariyla sanirim yanilmisim :))

Direk olarak yükleyen varmı diye yazınca bende ne oluyoruz dedim. Ginger çıktı da biz mi görmedik diye telaşlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Şubat 2011; 16:21:55 >
  • Arkadaşlar ben yukarıdaki mesajı Samsung Galaxy S inceleme + GPS çözümü + UPGRADE adlı konuya yazdım ama nedense her seferinde buraya geliyor? Daha doğrusu o konunun her sayfası farklı bir konuya gidiyor. 12 sayfa buraya geliyor yada 11.sayfa Darky's V7.7 XXJPY GÜNCELLEMESİ en basit anlatımla ** EKRAN GÖRÜNTÜLERİ EKLENDİ konusuna gidiyor, 10. sayfa FROYO JPY GÜNCELLEMESİ en basit şekilde... (bilgisayara bile ihtiyacınız yok) konusuna v.b.
    İlginç.
  • edildi
  • quote:

edildi

İyi de benim mesajlar nereye gitti?

Sorun hala devam ediyor ve olan benim mesajlara oldu.

Acaba otomatik olarak çalışan bir sistem var ve ihbar edilen mesajlar otomatik olarak mı siliniyor anlamadım ki?
    Bir arama yapayım bakalım mesajımı bulabilecekmiyim?

Aradım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 15 Şubat 2011; 21:06:55 >

• @androidandme: New post: Official Gingerbread ROM for the Galaxy S now unofficially availablehttp://bit.ly/f28pmg
    Shared via Tweetcaster

Sent From SGS
  • quote:

@androidandme: New post: Official Gingerbread ROM for the Galaxy S now unofficially availablehttp://bit.ly/f28pmg
    Shared via Tweetcaster

Sent From SGS

Bu kadar geri kalmış bir siteyi niye burada link veriyorsunuz ki? JV1'den bahsediyor.
  • Az önce Darky's V.9.4 sürümünü yükledim. Önceki sürüm V.8.0 Darky's Gingerbread Edition idi.
    Yeni sürümün açılış animasyonunu çok güzel yapmış. Onun haricinde görsellik ve performans bakımından bir fark göremedim ben.
    Kaçırdığım bir şey var mı acaba?
  • Arkadaşlar merhaba,

Elimde yurt dışı girişli TMobile Samsung Galaxy S Vibrant var.. Bu cihazlarda biliyorsunuz ki 3. tuş (home) tuşu dokunmatik olarak var. Restore moda geçmek için ses açma + Ses kısma ve Power tuşlarına aynı anda basmak gerekiyor. Yalnız benim öğrenmek istediğim bir konu var. Normal Galaxy S de yapılan Ses kısma + menü ve power tuşlarına basılarak geçilen version update bölümüne nasıl geçebileceğimiz ve Menüleri ingilizce olan ve sanıyorsam version : 2.1-update1 olarak belirtilen bu cihazı, nasıl FROYO 2.2 ye yükseltebiiriz. Eminim ki bu konuda verilen cevaplar başta beni olmak üzere, bir çok kullanıcıyı aydınlatacaktır. Emeği geçecek olan herkese şimdiden teşekkürler.

Cihaz bilgilerim:

Model Number: SGH-T959
    Firmware Version : 2.1-update1
    Baseband Version: T959UVJK6
    Kernel Version : 2.6.29
    Build Number : ECLAIR.UVJI6

Bu bilgiler doğrultusunda bu cihazı nasıl Türkçe FROYO 2.2 ye yükseltebiliriz?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssstratovariusss

Arkadaşlar merhaba,

Elimde yurt dışı girişli TMobile Samsung Galaxy S Vibrant var.. Bu cihazlarda biliyorsunuz ki 3. tuş (home) tuşu dokunmatik olarak var. Restore moda geçmek için ses açma + Ses kısma ve Power tuşlarına aynı anda basmak gerekiyor. Yalnız benim öğrenmek istediğim bir konu var. Normal Galaxy S de yapılan Ses kısma + menü ve power tuşlarına basılarak geçilen version update bölümüne nasıl geçebileceğimiz ve Menüleri ingilizce olan ve sanıyorsam version : 2.1-update1 olarak belirtilen bu cihazı, nasıl FROYO 2.2 ye yükseltebiiriz. Eminim ki bu konuda verilen cevaplar başta beni olmak üzere, bir çok kullanıcıyı aydınlatacaktır. Emeği geçecek olan herkese şimdiden teşekkürler.

Cihaz bilgilerim:

Model Number: SGH-T959
    Firmware Version : 2.1-update1
    Baseband Version: T959UVJK6
    Kernel Version : 2.6.29
    Build Number : ECLAIR.UVJI6

Bu bilgiler doğrultusunda bu cihazı nasıl Türkçe FROYO 2.2 ye yükseltebiliriz?

Teşekkürler.

Bahsettiğiniz 3 tuş olayı Galaxy S GT-I9000 model telefonlara özgü bir durumdur. Sizin telefonunuz T959. Yani sizinkinde bu farklıdır. Burada çok fazla T959 kullanan kişi yok. Cevap bulmanız biraz gecikebilir.
    KIES'i denedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 3 Nisan 2011; 18:06:05 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.