Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mss_root

ya yeter adam her gün yeni rom çıkarıyor daha yeni 7.6 yı yükledim 7.7 çıkmış şimdide :D

Adam sürekli çalışıyor, iyileştirmeler yapıp yayınlıyor. Bunda bir yanlışlık yok, iyi birşey hatta :)
    Her çıkan rom'u kurmak zorunda değiliz, çok da fark olmuyor zaten aralarında...

Ben sadece ilk kuranlar en son versiyonu kursunlar diye güncelliyorum arada...

Bu rom'un en büyük özelliği hangi fw kullanırsanız kullanın çok zahmetsizce ve hiçbir datanızı kaybetmeden JPY 2.2.1'e geçmenizi sağlaması...

Geçen bir arkadaşım turkcell'den yeni SGS almış, üzerinde 2.1 var tabii... Baktım 3 tuş sounu olmayan bir modelmiş.. Hemen ilk sayfada anlattığım şekilde güncelledim, çok kolay oldu :)

• arkadaşlar iyi akşamlar. pek fazla pc başında olamadığımdan dolayı yazıp çıkıcam.
    şimdi ben jpo kullanıyorum. arkadaşın verdiği dosyayı kullanıp 2e ye indirdim 3e den. fakat oclf den lagfix i geri alırken "undo oneclicklagfix V2+ failed with error : You have only 346 mb free on RFS but 375 mb used on ext2. you must free up some space" diye bir hata alıyorum. neredeki hafızayı boşaltacağımı anlayamadım. bi yardımcı olursanız sevinirim. bir de bu yöntem yapıldığında rehber gidiyor mu onu sorayım. iyi akşamlar üstadlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frendlyy

arkadaşlar iyi akşamlar. pek fazla pc başında olamadığımdan dolayı yazıp çıkıcam.
    şimdi ben jpo kullanıyorum. arkadaşın verdiği dosyayı kullanıp 2e ye indirdim 3e den. fakat oclf den lagfix i geri alırken "undo oneclicklagfix V2+ failed with error : You have only 346 mb free on RFS but 375 mb used on ext2. you must free up some space" diye bir hata alıyorum. neredeki hafızayı boşaltacağımı anlayamadım. bi yardımcı olursanız sevinirim. bir de bu yöntem yapıldığında rehber gidiyor mu onu sorayım. iyi akşamlar üstadlar.

merhaba
    rehberiniz gitmez
    lagfix kaldırırken hata verdiyse de siz bir deneyin güncellemeyi...
  • Bu romu yükledim ve launcherpro ile birlikte geldi, launcher pro altında ikonları (simgeleri ) değiştirebileceğim güzel bir yazılım android markette bulamadım, tavsiyesi olan arkadaş var mı, program ismi verirseniz makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Orijinalden alıntı: frendlyy

arkadaşlar iyi akşamlar. pek fazla pc başında olamadığımdan dolayı yazıp çıkıcam.

merhaba
    rehberiniz gitmez
    lagfix kaldırırken hata verdiyse de siz bir deneyin güncellemeyi...

Yüklemiş olduğunuz uygulamaları kaldırın. Özellikle oyun ve navigasyon uygulamalarını. Cihaz unlagfix yaparken mevcut dosyaları geçici bir yere alması gerektiği için yeterli belleğe ihtiyacı var. Sizin yaklaşık 30mb'lık bir alan boşaltmanız gerekiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Bu romu yükledim ve launcherpro ile birlikte geldi, launcher pro altında ikonları (simgeleri ) değiştirebileceğim güzel bir yazılım android markette bulamadım, tavsiyesi olan arkadaş var mı, program ismi verirseniz makbule geçer.

Valla bunula ilgili cepking'te bir arkadaş yüzlerce belki de binlerce ikon paylaşımı yapmıştı.Bunları telefona uygulamak içinde bir isim vermişti ama ben ilgilenmediğim için aklımda kalmadı. Şu an sitede upgrade işlemleri var. Ara sıra kontrol edin. Madem merakınız var oradan birçok ikon beğeneceğinize eminim.
  • Dostlar kesin cevabının yazılmış olduğunu düşündüğüm bi sorum olacak kusura bakmayın lütfen.

2e moduna nasıl geçebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nordmende

Dostlar kesin cevabının yazılmış olduğunu düşündüğüm bi sorum olacak kusura bakmayın lütfen.

hangi güncellemeyi kullandığına göre değişir
  • bunu anladığım kadarıyla uygulamaları bozmadan direk üstüne kuruyoruz. yalnız benim telefon bugün kendi kendine bir format attı fabrika ayarlarına döndü. hiç bir uygulamaya giremiyorum, force close yapıyor. ayarları falan hep en eski haline döndü. ben istiyorum bunların hepsini, yüklediğim uygulamalar dahil falan hepsini kaldırayım. temiz kurulum yapayım. daha önceden romları kurarken yaptığım gibi yani. odin le yüklemek falan mümkün değil mi bunu? cepking de kapalı şu anda orada kısayollarım vardı bu işler için. kısaca nasıl yaparız?

not: er olduğuma bakmayın galaxy s ana konuda 190 sayfanın tamamını başından beri takip edip, okuyan adamım. konuya baya baya hakimim yani :) sürümüm jpu bu arada. Bir de jpu için unroot dosyasına ihtiyacım olucak. konu güncellenince link jpx unroot olarak değiştirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 4 Ocak 2011; 23:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Dostlar kesin cevabının yazılmış olduğunu düşündüğüm bi sorum olacak kusura bakmayın lütfen.

hangi güncellemeyi kullandığına göre değişir

kies den yükselttiğim en son güncellemeyi kullanıyorum yani 2.2.1
  • bu arada kendim sordum kendim cevapladım olacak ama darky's v8 i çıkarmış. orada buldum aradığım soruların cevaplarını. iyi geceler.

http:// forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeozbay

bunu anladığım kadarıyla uygulamaları bozmadan direk üstüne kuruyoruz. yalnız benim telefon bugün kendi kendine bir format attı fabrika ayarlarına döndü. hiç bir uygulamaya giremiyorum, force close yapıyor. ayarları falan hep en eski haline döndü. ben istiyorum bunların hepsini, yüklediğim uygulamalar dahil falan hepsini kaldırayım. temiz kurulum yapayım. daha önceden romları kurarken yaptığım gibi yani. odin le yüklemek falan mümkün değil mi bunu? cepking de kapalı şu anda orada kısayollarım vardı bu işler için. kısaca nasıl yaparız?

not: er olduğuma bakmayın galaxy s ana konuda 190 sayfanın tamamını başından beri takip edip, okuyan adamım. konuya baya baya hakimim yani :) sürümüm jpu bu arada. Bir de jpu için unroot dosyasına ihtiyacım olucak. konu güncellenince link jpx unroot olarak değiştirmişler.

temiz kurulum için wipe işlemlerini yapmanız yeterli. lagfix varsa kaldırdıktan sonra recovery moda girerek 2 wipe işleminide yaparsanız telefonunuz tertemiz olur.
    Bu işlem yani fabrika ayarlarına döndürme işlemi sadece root işlemini iptal edemiyor. Yani unroot yapmıyor. Bunun en kolay yolu telefona yeniden rom yüklemek. Bir de ben unroot diye bir konu görmedim. Bunca aydır bu unroot işlemi hariç, telefona yapmadığım kalmadı. Siz niye yapmak istiyorsunuz?
    Darky'nin rom'unu yüklemek için ODIN'e falan gerek yok. Ki custom Rom'lar genelde CWM ile yüklenirler.

• yukarıdaki mesaj da da dediğim gibi çözdüm olayı, dediğin gibi. yalnız bu unroot olayını bende anlamış değilim. hep yapın yapın diye yazıyorlardı ondan yapıyodum. şimdi şu dosya insin darky's v8 i yüklemeyi planlıyorum. adam bugün çıkarmış daha. bende en son jpu vardı işte o da kafayı yedi bugün. sağol chatin yazdıkların için.
  • chatin_62 arkadaşım sana zahmet 2e sistemine nasıl geçebileceğimi anlatırsan çok sevinirim. 2.2.1 güncellemesini kullanıyorum.

forumu aradım fakat gerçekten bulamadım cevabımı.
  • quote:

bunu anladığım kadarıyla uygulamaları bozmadan direk üstüne kuruyoruz. yalnız benim telefon bugün kendi kendine bir format attı fabrika ayarlarına döndü. hiç bir uygulamaya giremiyorum, force close yapıyor. ayarları falan hep en eski haline döndü. ben istiyorum bunların hepsini, yüklediğim uygulamalar dahil falan hepsini kaldırayım. temiz kurulum yapayım. daha önceden romları kurarken yaptığım gibi yani. odin le yüklemek falan mümkün değil mi bunu? cepking de kapalı şu anda orada kısayollarım vardı bu işler için. kısaca nasıl yaparız?

temiz kurulum yapmak için recovery modunda wipe cache deyin daha sonra romu seçip kurun, istediğiniz gibi temiz kurulum yapacaktır, bir de xda sitesinde darky's romun 2 türü var, wipe ve no wipe olmak üzere veriliyor, ben yazılımlar dursun diye no wipe sürümünü seçtim, siz wipe olanını indirip kurarsanız recovery modunda wipe cache demeden kursanız da istediğiniz temiz kurulumu sağlar

kolay gelsin

• chatin_62 arkadaşım benden hızlı davranmış ve daha açıklayıcı anlatmış az yukarıda
  • bende yukarda verdiğim linkte çözümü buldum hakikaten bayağı kolay. spdrmn arkadaşa da yarına iş çıktı. darky's v8 in yüklemesini anlatacaktır. ama iyi yapıyor. onun anlatımıyla kolay gerçekten. gerçi ben darky nin kendi forumuna takıldım şimdi onda da bayağı basit.
  • quote:

yukarıdaki mesaj da da dediğim gibi çözdüm olayı, dediğin gibi. yalnız bu unroot olayını bende anlamış değilim. hep yapın yapın diye yazıyorlardı ondan yapıyodum. şimdi şu dosya insin darky's v8 i yüklemeyi planlıyorum. adam bugün çıkarmış daha. bende en son jpu vardı işte o da kafayı yedi bugün. sağol chatin yazdıkların için.

Benim anlamadığım da bu. Hiçbir yerde unroot olayını görmedim de duymadım da. Birkaç gündür sözbirliği etmişçesine yok 2.2.1'e geçmek için önce 2.1 rom yüklemek gerekiyor, yok unroot falan yapmak gerekiyormuş gibi söylemler dolaşmaya başladı. Yok böyle birşey. Sadece Lagfix'i kaldırmak gerekiyor. Bunun nedeni de dosya yapısı lagfix ile değiştiriliyor. Rom yükleme işlemi de eski dosya sistemine göre yapıldığından problem çıkıyor. Bu yüzden lagfix geri alınarak dosya yapısının tekrar eski haline dönmesi gerekiyor. Sanırım başka forumlarda birisi kuyuya bir taş atmış, bizde burada o taşı çıkarmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi bunca aydır telefonuma yapmadığım kalmadı. Unroot hariç.

• quote:

chatin_62 arkadaşım sana zahmet 2e sistemine nasıl geçebileceğimi anlatırsan çok sevinirim. 2.2.1 güncellemesini kullanıyorum.

forumu aradım fakat gerçekten bulamadım cevabımı.

Diğer konuda yazdım.
  • quote:

bende yukarda verdiğim linkte çözümü buldum hakikaten bayağı kolay. spdrmn arkadaşa da yarına iş çıktı. darky's v8 in yüklemesini anlatacaktır. ama iyi yapıyor. onun anlatımıyla kolay gerçekten. gerçi ben darky nin kendi forumuna takıldım şimdi onda da bayağı basit.

Zaten CWM yüklü olduktan sonra dosyayı indirip telefona atıyor ve önce "install zip from sdcard" sonra da "choose zip from sdcard" diyerek bu dosyayı gösteriyorsunuz. Aslında olay tamamen bu. spdrmn arkadaşımızın burada yapacağı çok birşey yok. Sadece v7.7 yerine v8.0, indirme linki olarak ta v8.0'ın linkini verecek. Yükleme aynı şekilde yapılıyor.

Edit: Yazdıklarımı tekrar okudum da belki yanlış anlama olabilir. spdrmn arkadaşımız için bir lafım yok. Onun emeklerine saygım var. "O'nun konuyu düzeltmesini beklemeyin, değişik birşey yok, aynı şekilde yükleniyor, sadece isimler farklı" demek istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 5 Ocak 2011; 0:48:18 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.