Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurser

quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Anabantsurumu
    i9000XXJPP

kernel surumu
    2.6.32.9 root@sep-35#1

FROYO.XXJPO

bu arada JPY ye gecmemi onerir misiniz?

Bende JPO kullanıyordum, JPU-JPX çıktığında hiç güncellemedim, bekledim.
    JPY çıktıktan sonra da 4-5 gün bekledim ve olumlu tavsiyelerden sonra güncelledim. Aradaki fark beni çok şaşırttı.
    Kesinlikle JPY'ye geçmelisin, dua edersin bana :)

JPO için aşağıdaki dosyayı indir;
    http://ul.to/q382hi

Öncelikle KIES'in çalışmadığından emin ol...
    Daha sonra bu indirdiğin dosyayı ODIN programında PDA olarak göstereceksin, RE-PARTITION işaretli olmayacak..
    Telefonu kapatıp, download moda alıp, USB den bağlayacaksın ve START diyeceksin.
    Kısa bir işlemden sonra cihaz kendi açılacak ve RECOVERY 2E sahibi olacaksın. JPO olduğu gibi kalacak. Daha sonra da başlıkta anlattığım şekilde çok kolayca XXJPY'ye geçeceksin.

Dikkat : Bu paylaştığım dosya SADECE JPO için geçerlidir !!!

hata yapmak istemiyorum, odin de pda olarak gösterip telefonu kapatıp download moda aldıktan sonra usb den bağlamadan önce usb hata ayıklama moduna almam gerekiyor mu ?

sart degil...
    denemekten korkma

• odin programının en üstteki 2nci kutusu kırmızı renk ve içinde FAIL! yazıyor. telefonu açmaya çalıştığımda ise ekranda telefon sarı ünlem işareti ve pc resimleri çıkıyor. recovery mode ve donwload mod da açmaya çalıştığımda da aynı ekran geliyor. çözümü var mı yoksa servislik mi oldum?
  • quote:

odin programının en üstteki 2nci kutusu kırmızı renk ve içinde FAIL! yazıyor. telefonu açmaya çalıştığımda ise ekranda telefon sarı ünlem işareti ve pc resimleri çıkıyor. recovery mode ve donwload mod da açmaya çalıştığımda da aynı ekran geliyor. çözümü var mı yoksa servislik mi oldum?

Download moda giriyorsa ki giriyor dediğinize göre download kombinasyonu yapıp o ekranda yeniden cihazı flashlamaya çalışın. Eğer başaramazsanız servislik olmuş demektir.
  • quote:

odin programının en üstteki 2nci kutusu kırmızı renk ve içinde FAIL! yazıyor. telefonu açmaya çalıştığımda ise ekranda telefon sarı ünlem işareti ve pc resimleri çıkıyor. recovery mode ve donwload mod da açmaya çalıştığımda da aynı ekran geliyor. çözümü var mı yoksa servislik mi oldum?

Pili çıkartın. 5dk kadar bekleyip takın. 3 tuş ile downlaod moduna alın. Eğer üçgen içinde Downlaod yazısı gelirse ODIN ile yeniden yazılım atın. Yok eğer yine pc ve telefon resmi gelirse dirençli konnektör yardımıyla download moduna almanız gerekiyor.
  • arkadaşlar bu darky v7 sizdede fazlamı batarya harcıyor yoksa sadece bendemi?? inanılmaz şekilde fazla batarya harcıyor benımkı...

Birde quadrantım 1500 cıkıyor sizinkiler kaç çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Pili çıkartın. 5dk kadar bekleyip takın. 3 tuş ile downlaod moduna alın. Eğer üçgen içinde Downlaod yazısı gelirse ODIN ile yeniden yazılım atın. Yok eğer yine pc ve telefon resmi gelirse dirençli konnektör yardımıyla download moduna almanız gerekiyor.

3 tuşla download moduna geçti telefon, odin ile yeniden nasıl yazılım atacağım, bununla ilgili detaylı bilgiyi veren link var mı?

• Ben kies uzerinden jpy yi kurdum. Birinci gun hersey normelken simdi yeniden baslattim hacilir acilmaz titainumbackup google ntv vb uygulamalar sorun cikardi diyip kapaniyor. Zaten restarttan sonra ilk kurulum gibi acilis ekrani cikardi iste klavye ile nasil yazilir vb.. Simde yeniden baslatiyorum duzelmiyor. Biktim birdaha tum uygulamalri kurmaya halimse kalmadi ne oluyoruz anlamadim jpx saat gibi calisiyordu kasindim. Atik resmi 2.3 u bekliyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

Ben kies uzerinden jpy yi kurdum. Birinci gun hersey normelken simdi yeniden baslattim hacilir acilmaz titainumbackup google ntv vb uygulamalar sorun cikardi diyip kapaniyor. Zaten restarttan sonra ilk kurulum gibi acilis ekrani cikardi iste klavye ile nasil yazilir vb.. Simde yeniden baslatiyorum duzelmiyor. Biktim birdaha tum uygulamalri kurmaya halimse kalmadi ne oluyoruz anlamadim jpx saat gibi calisiyordu kasindim. Atik resmi 2.3 u bekliyecem

2E Recovery var ise anlattıklarımı uygula, sorunsuz çalışıyor bende JPY
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

3 tuşla download moduna geçti telefon, odin ile yeniden nasıl yazılım atacağım, bununla ilgili detaylı bilgiyi veren link var mı?

pm attım

• yabancı bir forumdan odin ile flashlamak için XXJPY dosyasını buldum. telefon kurtuldu, şu an çalışıyor.
    benim gibi başını belaya sokupda odin ile XXJPY flashlamak zorunda kalan olursa;
    1-tar uzantılı dosyalarda odin de PIT dosyası olmuyor, burayı boş bırakıyoruz.
    2-PDA e tar dosyasını gösteriyoruz.
    3-Re-partition, auto reboot ve F.Reset Time İŞARETSİZ bırakılıyor.

Dosyaya ait linki koymaya çalışıyorum, umarım beceririm.
    http://hotfile.com/dl/90968605/48e2c8a/I9000XXJPY.exe.html
  • quote:

yabancı bir forumdan odin ile flashlamak için XXJPY dosyasını buldum. telefon kurtuldu, şu an çalışıyor.
    benim gibi başını belaya sokupda odin ile XXJPY flashlamak zorunda kalan olursa;
    1-tar uzantılı dosyalarda odin de PIT dosyası olmuyor, burayı boş bırakıyoruz.
    2-PDA e tar dosyasını gösteriyoruz.
    3-Re-partition, auto reboot ve F.Reset Time İŞARETSİZ bırakılıyor.

Dosyaya ait linki koymaya çalışıyorum, umarım beceririm.
    http://hotfile.com/dl/90968605/48e2c8a/I9000XXJPY.exe.html

Bu yöntem bilindik bir yöntem ama tüm ayarların, telefon rehberin, uygulamaların vs silinmiş olsa gerek ?
    Benim bu konuda paylaştığım yöntemle bunların hiçbiri olmadığı gibi, ODIN filan kullanmak zorunda da kalınmıyor ve Superuser, root, vodoo kernel vs de ekleniyor..
    Sadece 2E recovery sahibi olmak yeterli...

Aslında benim anlattığım gibi yapabilseydiniz çok zahmetsiz ve süper bir ROM sahibi olacaktınız ama nerede takıldınız da olmadı bilemiyorum.

• Sizin verdiginiz yontem kesinlikle daha zahmetsiz.
    Ben odin ile flashlamaya mecbur kaldigim icin bu yontemle yaptim.
    Fakat ayarlar rehberve tum uygulamalarim yerli yerinde kaldi. Tekrar kurmak zorunda kalmadim.
    Rom ise eksik kaldi haliyle. XXJPY yuklendikten sonra yapmami onereceginiz bir islem program test vs bir sey var mi?
  • quote:

Sizin verdiginiz yontem kesinlikle daha zahmetsiz.
    Ben odin ile flashlamaya mecbur kaldigim icin bu yontemle yaptim.
    Fakat ayarlar rehberve tum uygulamalarim yerli yerinde kaldi. Tekrar kurmak zorunda kalmadim.
    Rom ise eksik kaldi haliyle. XXJPY yuklendikten sonra yapmami onereceginiz bir islem program test vs bir sey var mi?

aslında hiçbirşey yapmanıza gerek yok, mevcut haliyle gayet hızlı JPY
    hoşunuza giderse SONFORUM arkadaşın paylaştığı eklentileri kurun
  • Quadrant score programında sorun yaşıyorum. Benchmark result ı gönder dedikten sonra “service call failed” error u veriyor. Result browser ı çalıştırdığımda ise “failed download to data. Is an internet connection available?” error u veriyor. Oysa internet bağlantım var. Diğer uygulamaları çalıştırırken internetle ilgili sıkıntı olmuyor. Nasıl düzeltebileceğim hakkında fikri olan var mı?
  • quote:

Quadrant score programında sorun yaşıyorum. Benchmark result ı gönder dedikten sonra “service call failed” error u veriyor. Result browser ı çalıştırdığımda ise “failed download to data. Is an internet connection available?” error u veriyor. Oysa internet bağlantım var. Diğer uygulamaları çalıştırırken internetle ilgili sıkıntı olmuyor. Nasıl düzeltebileceğim hakkında fikri olan var mı?

Siz düzeltemezsiniz.
    Quadrand advanced versiyonunu yükleyebilirsiniz.
    Yapılmışmıydı hatırlamıyorum. İngilizce yaparak ta deneyebilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende JPY gingerband ed.v7.0 da email sorunu yaşıyorum.Eposta dan hotmail hesabını kurduğumda bağlantı hatası veriyor.Neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 1 Ocak 2011; 19:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Merhaba Arkadaşlar,

Bende JPY gingerband ed.v7.0 da email sorunu yaşıyorum.Eposta dan hotmail hesabını kurduğumda bağlantı hatası veriyor.Birdebu ginger'ın 7.5 sürümü çıkmış nereden bulurum acaba?

31.12.2010 itibariyle en son versiyon V7.7
    İlk sayfadaki link'i buna göre düzenledim, oradan indirebilirsiniz.
  • çok tşkler.

quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Merhaba Arkadaşlar,

Bende JPY gingerband ed.v7.0 da email sorunu yaşıyorum.Eposta dan hotmail hesabını kurduğumda bağlantı hatası veriyor.Birdebu ginger'ın 7.5 sürümü çıkmış nereden bulurum acaba?

31.12.2010 itibariyle en son versiyon V7.7
    İlk sayfadaki link'i buna göre düzenledim, oradan indirebilirsiniz.
  • ya yeter adam her gün yeni rom çıkarıyor daha yeni 7.6 yı yükledim 7.7 çıkmış şimdide :D
  • bu firmware işi baydı artık ben jpx de kalmaya karar verdim en azından adam akıllı bir sürüm çıkıp da versiyonları tükenene kadar
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.