Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • versiyon 8 geçtim kiesin son versiyonu ile arasında fazla bir fark göremedimki tamamen kullanıcı dosyalarını önceki yüklemeleri silerek geçtim şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Zaten CWM yüklü olduktan sonra dosyayı indirip telefona atıyor ve önce "install zip from sdcard" sonra da "choose zip from sdcard" diyerek bu dosyayı gösteriyorsunuz. Aslında olay tamamen bu. spdrmn arkadaşımızın burada yapacağı çok birşey yok. Sadece v7.7 yerine v8.0, indirme linki olarak ta v8.0'ın linkini verecek. Yükleme aynı şekilde yapılıyor.

Güncelledim bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya1986

versiyon 8 geçtim kiesin son versiyonu ile arasında fazla bir fark göremedimki tamamen kullanıcı dosyalarını önceki yüklemeleri silerek geçtim şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor

Darkys V7 - 7.5 - 7.6 - 7.7 vs arasında çok az fark olduğunu daha evvel de anlatmıştım. Eğer çok zahmetsiz olmasa ben V7.5 den sonra hiç güncellemezdim bir daha... Yani her güncelleme bir öncekinden çok daha iyidir sanmayın. Belki biraz daha iyidir, belki de hiç farkı yoktur...

Burada olay XXJPY 2.2.1 tabanlı işletim sistemine geçilmiş olması. V7 den itibaren hepsi öyle. Ne zamanki Gingerbread çıkacak, darky yeni ROM yayınlayacak, o zaman farkedecektir...

Şu an bu konuyu güncellememin tek sebebi çok basit şekilde güncelleme yapılıyor olması... Telefonu yeni almış FROYO bile kullanmayan bir arkadaşıma 10 dakika içinde bu yöntemle XXJPY yükledim.

Hani versiyon kullanıyor olursanız olun (JPO-JPU-JPM-JPX-vs) bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Tek şart Recovery 2E sahibi olmak.

• Arkadaşlar dün çok acaip bi şey oldu.

Dün telefonuma gayet sorunsuz bi şekilde darky yükledim fakat sonra darky nin içinde lagfix olduğunu bilmediğim için onecliklagfix ile lagfix yaptım yanlışlıkla. sonrasında telefon yeniden başladı ve samsung galaxy s yazısında durdu, ben bi 20 dk kadar telefonun ana ekranının açılmasını bekledim fakat açılmadı. sonra uykum geldiği için telefonumu öylece bıraktım ve yattım. sabah kalktığımda hala telefonun açılmamış olduğunu gördüm hala samsng galaxy s yazısındaydı ve ana ekran açılmamıştı. ben de recOver menüye girerek factory reset yaptım ve malumunuz telefon sıfırlandı ve darky nin o güzel lancher larıda yok oldu. şimdi size sorum şöle

1- Ben yedekleme yapıp yapmadığımdan emin değilim acaba telefonumdaki eski programları ve en önemlisi telefon defterimdeki kayıtlı numaraları geri getirebilir miyim?
    2-Telefonum darky görünüyor fakat dediğim gibi o güzel launcherlar ve darky e özel uygulamalar yok acaba bunu nasıl düzeltebilirim?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• spdrmn çok teşekkür ederim senin paylaşımınla tlfna darky's v8 yükledim şimdi. tlfon bambaşka bir alet oldu sanki. uğraşırken saati epey bi geçirmişim o yüzden fazla inceleyemedim ama taze bi kan oldu. .çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: nordmende

Arkadaşlar dün çok acaip bi şey oldu.

Dün telefonuma gayet sorunsuz bi şekilde darky yükledim fakat sonra darky nin içinde lagfix olduğunu bilmediğim için onecliklagfix ile lagfix yaptım yanlışlıkla. sonrasında telefon yeniden başladı ve samsung galaxy s yazısında durdu, ben bi 20 dk kadar telefonun ana ekranının açılmasını bekledim fakat açılmadı. sonra uykum geldiği için telefonumu öylece bıraktım ve yattım. sabah kalktığımda hala telefonun açılmamış olduğunu gördüm hala samsng galaxy s yazısındaydı ve ana ekran açılmamıştı. ben de recOver menüye girerek factory reset yaptım ve malumunuz telefon sıfırlandı ve darky nin o güzel lancher larıda yok oldu. şimdi size sorum şöle

1- Ben yedekleme yapıp yapmadığımdan emin değilim acaba telefonumdaki eski programları ve en önemlisi telefon defterimdeki kayıtlı numaraları geri getirebilir miyim?
    2-Telefonum darky görünüyor fakat dediğim gibi o güzel launcherlar ve darky e özel uygulamalar yok acaba bunu nasıl düzeltebilirim?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

tekrar yükleyemiyor musun Darkys ?

• quote:

Orijinalden alıntı: withoutwax

spdrmn çok teşekkür ederim senin paylaşımınla tlfna darky's v8 yükledim şimdi. tlfon bambaşka bir alet oldu sanki. uğraşırken saati epey bi geçirmişim o yüzden fazla inceleyemedim ama taze bi kan oldu. .çok sağol

güle güle kullan
  • GALAXY S için netmonitor tarzı network information bilgisi veren programcık varmı?

kullanıcı sistemlerinin ASU ve/Veya RSCP değerlerini gösterse iyi olur

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=274269

buradakine benzeri bilen varsa paylaşabilir mi<*
  • Herkese selam.

KiES üzerinden 2.2 froyo JPF ye güncellediğim Galaxy S var.

Root olarak da SuperOneClick uyguladım.

DARKY'S 8.0 sürümünü ilk sayfada anlatıldığı yaparsam başarılı olurmuyum?

Daha doğrusu ROM sürümüm 2.2 JPF. Recovery de 2E gözükürse bir sıkıntı olur mu?

Ayrıca GPSRESTORE kurmaya gerek var mı?

Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Herkese selam.

KiES üzerinden 2.2 froyo JPF ye güncellediğim Galaxy S var.

Root olarak da SuperOneClick uyguladım.

DARKY'S 8.0 sürümünü ilk sayfada anlatıldığı yaparsam başarılı olurmuyum?

Daha doğrusu ROM sürümüm 2.2 JPF. Recovery de 2E gözükürse bir sıkıntı olur mu?

Ayrıca GPSRESTORE kurmaya gerek var mı?

Şimdiden Teşekkürler.

sorunsuz kurabilirsin...
    sadece eğer LAGFIX yaptınsa geri almalısın...
  • cevap icin tesekkurler.

Simdi baktim 3e recovery var.

bunu 2e ye cevirmem gerek

anabant surumu
    İ9000 jx jpd

yapim no

froyo jv jpf

bu rom mevcut sanirim 2e ye donmek icin jpo veya baska bir rom icin gerekli dosyayi odinle atsam cihaz halfbrick olur yaniliyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 10 Ocak 2011; 11:23:58 >
  • Arkadaslar telefonuma darkys v8.0 surumunu kurdum ve memnun kalmadim o yuzden kaldirmak istiyorum official jpy surumumu odinle tekrar ustune kursam darky romu silinip eski guzel jpy gelirmi yada nasil tekrar yukeyebilirim. Bu arada bu v8 sürümünü nasıl unlagfix yapıcam sanırım eski romu kurmadan önce un lagfix yapmam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaramaz959
    Arkadaslar telefonuma darkys v8.0 surumunu kurdum ve memnun kalmadim o yuzden kaldirmak istiyorum official jpy surumumu odinle tekrar ustune kursam darky romu silinip eski guzel jpy gelirmi yada nasil tekrar yukeyebilirim. Bu arada bu v8 sürümünü nasıl unlagfix yapıcam sanırım eski romu kurmadan önce un lagfix yapmam gerek.

neden memnun kalmadiniZ bende yukleyecegim de
  • quote:

quote:

Arkadaslar telefonuma darkys v8.0 surumunu kurdum ve memnun kalmadim o yuzden kaldirmak istiyorum official jpy surumumu odinle tekrar ustune kursam darky romu silinip eski guzel jpy gelirmi yada nasil tekrar yukeyebilirim. Bu arada bu v8 sürümünü nasıl unlagfix yapıcam sanırım eski romu kurmadan önce un lagfix yapmam gerek.

Ben orjinallikten yanayım öyle diyim renkler vs. çok karmaşık oldu telefonda ben karmaşayı sevmiyorum.
  • bence cok iyi bir fw, batarya tüketimi daha stabil
  • quote:

quote:

nasıl kaldırılacağı konusunda bilmemiz gereken bir ayrıntı var mı arkadaşlar? kimse uninstall dan bahsetmemiş hiç bir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CelalDoğan -- 11 Ocak 2011; 1:38:22 >
  • quote:

quote:

quote:

nasıl kaldırılacağı konusunda bilmemiz gereken bir ayrıntı var mı arkadaşlar? kimse uninstall dan bahsetmemiş hiç bir yerde.

Değişik bir yöntemi yok. Her seferinde olduğu gibi Rom yüklemesi yaparken önce lagfix'i kaldırısınız, sonra yeni rom'u yüklersiniz. Yeni rom yüklemeden darky'den yada başka bir custom rom'dan kurtulamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

quote:

Değişik bir yöntemi yok. Her seferinde olduğu gibi Rom yüklemesi yaparken önce lagfix'i kaldırısınız, sonra yeni rom'u yüklersiniz. Yeni rom yüklemeden darky'den yada başka bir custom rom'dan kurtulamazsınız.

teşekkürler sıkılınca kaldırırız belki :)

• quote:

quote:

quote:

uninstall diye bir olay yok.

her ROM kurulumundan önce varolan ROM'unuzun backup'ını alırsanız (rom manager ile) , geri dönüş şansınız olur. Bir nevi uninstall olur yani..

bunun dışında bir rom'dan kurtulmak için başka bir rom yüklemek zorundasınız.

• Arkadaşlar, Darkyy'nin kız mı erkek mi olduğuna dair birçok tartışmalar yaşandı. Bu röportaj noktayı koyuyor.

This shows guest is a great young man, Joël, better known as Darkyy on twitter as @darkyy92 who makes the very best custom ROMs for the Samsung Galaxy S phones. He is on for the whole show telling us about his ROMs, how he does it, and he also talks about his thoughts on iPhone and Jailbreaking.

Sesini duymak isteyenler röportajı aşağıdan da dinleyebilirler.
    http://kevwright.podbean.com/mf/web/c2zx8q/ttuk1.mp3

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.