Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlginizn için çok teşekkür ederim.Son birşey sormak istiyorum.İlk sayfada anlattıklarınızdan root işlemi cihazı garanti dışına çıkartıyor mu?Eğer garanti kapsamı dışına çıkıyorsa root işlemi yapmazsam ne kayım olur?Birde tüm bu işlemleri windows 7 işletim sisteminde yapmamaız bir sorun teşkil eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: penche_7

Merhaba;

İlginizn için çok teşekkür ederim.Son birşey sormak istiyorum.İlk sayfada anlattıklarınızdan root işlemi cihazı garanti dışına çıkartıyor mu?Eğer garanti kapsamı dışına çıkıyorsa root işlemi yapmazsam ne kayım olur?Birde tüm bu işlemleri windows 7 işletim sisteminde yapmamaız bir sorun teşkil eder mi?

merhaba,
    Ben bütün işlemleri 32 bit Vista ile sorunsuz yaptım. Şu an gayet sorunsuz kullanıyorum.
    Garanti dışına çıkmaması gerek çünkü bütün bu işlemler geriye alınabiliyor. Ancak milyonda bir olacak bir arıza olurda telefon açılmazsa, sizde hiçbirşeyi geri almadan telefonu servise vermek zorunda kalırsanız, o zaman servis bir kıllık yapar mı bilemiyorum.

Ben şimdiye kadar servis dışı kalan bir SGS duymadım. Ben zaten yurtdşından aldığım için çok bilgim yok ama...

• Selam, elinize sağlık öncelikle güzel yönerge hazırlamışsınız
    dikkatimi çeken Recovery mode'a alınır demişsiniz ama Darky kurmak için 2e recovery lazım. burada 3e kuranlar sıkıntı yaşayabilir.
    Eksik bilgim olabilir bu konuda belki ClockWorkMode Recovery'yi yüklediğimizde 2e recovery özelliğini kazanıyordur.

Bir de yazıda diğer konularda çoğu kullanıcılar tarafından bahsedilen konuları da yazsanız bence eksiksiz olacak :)
    1) Dark v7'nin bazı kullanıcılar eksikleri (swype Türkçe desteği yokmuş)
    2) Vodoo Fix (hızlandırdığı yazılmış)
    3) nasıl önceki rom'a dönebileceğimizi,

Ben sadece Kies'ten JPY'ye geçtim şimdi araştırma aşamasındayım 1-2 gün içinde bu rehberiniz ile Darky'ye geçeceğim
  • Yine sen yine iyi bir paylaşım. Umarım bahsettiklerini eve gidince becerebilirim
  • spdrmn anlatimin icin tesekkurler.

alinti yaparak buraya da ekledim: http:// t u r k android.com/forum/index.php?topic=64.0

umarim bir mahsuru yoktur, istemezsen kaldirabilirim konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Selam, elinize sağlık öncelikle güzel yönerge hazırlamışsınız
    dikkatimi çeken Recovery mode'a alınır demişsiniz ama Darky kurmak için 2e recovery lazım. burada 3e kuranlar sıkıntı yaşayabilir.
    Eksik bilgim olabilir bu konuda belki ClockWorkMode Recovery'yi yüklediğimizde 2e recovery özelliğini kazanıyordur.

Bir de yazıda diğer konularda çoğu kullanıcılar tarafından bahsedilen konuları da yazsanız bence eksiksiz olacak :)
    1) Dark v7'nin bazı kullanıcılar eksikleri (swype Türkçe desteği yokmuş)
    2) Vodoo Fix (hızlandırdığı yazılmış)
    3) nasıl önceki rom'a dönebileceğimizi,

Ben sadece Kies'ten JPY'ye geçtim şimdi araştırma aşamasındayım 1-2 gün içinde bu rehberiniz ile Darky'ye geçeceğim

Merhaba,

Teşekkürler öncelikle.

Teoride ROM MANAGER kullanıldığında RECOVERY 2E olmasa da bu yöntemin çalışması gerek. Tabiiki bunu denemedim, deneyip yapamayan arkadaşlar olursa düzeltirim konuyu.

Bu güncelleme ile zaten vodoo, super user, root vs gibi belli başlı optimizasyonlar otomatikman geliyor. Önceki ROM'a kimsenin dönmek isteyeceğini sanmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erhangulsum

spdrmn anlatimin icin tesekkurler.

alinti yaparak buraya da ekledim: http:// t u r k android.com/forum/index.php?topic=64.0

umarim bir mahsuru yoktur, istemezsen kaldirabilirim konuyu...

İstediğiniz yere ekleyebilirsiniz tabii
  • bende update.zip nedense çalışmadı,
    vertification error dedi,
    kies den kurduğum jpx var
  • ben jpy yi yükledim, ve telefonum rootlu.Dediginiz işlemleri yaparsam sorun cıkarmı?Diyelimki yükledim tekrar kies üzerinden kies kandırmaca yaparak yenı gelen işletim sistemlerini yükleyebilecekmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn
    ..................Teoride ROM MANAGER kullanıldığında RECOVERY 2E olmasa da bu yöntemin çalışması gerek. Tabiiki bunu denemedim, deneyip yapamayan arkadaşlar olursa düzeltirim konuyu............

Ben bir hafta kadar önce Rom Manager ve CWM ile backup alma hakkında videolu bir anlatım hazırlamak için videoya çekmiştim. Recovery 3e ile imza doğrulama hatası vermişti. CF-root ile 2e yapıp ondan sonra çalıştırabilmiştim. Yani hem manuel olarak recovery moddan CWM çalışmamıştı, hem de Rom Manager içinden çalışmamıştı. Yeni versiyonda durum nedir bilmiyorum. Bilindiği üzere Rom Manager'ın yeni versiyonu çıktı. Şu anda recovery 2e olduğu için test edemiyorum.
  • beyler ben jpy kullanıyorum ancak darky nın romunu yuklemek ıstıyorum ama recovery moddan apply seceenegini secınce %25 yukleyıp hata veriyo ne yapabilirim?
    telefonm rootlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

bende update.zip nedense çalışmadı,

selam
    bazen 2 kere basmak gerekebiliyor, konuda da yazmıştım.
    2 kere denemedinze rağmen mi hata verdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

ben jpy yi yükledim, ve telefonum rootlu.Dediginiz işlemleri yaparsam sorun cıkarmı?Diyelimki yükledim tekrar kies üzerinden kies kandırmaca yaparak yenı gelen işletim sistemlerini yükleyebilecekmiyim?

sorun çıkması için hiçbir sebep yok.

Tabiiki ileride gene kies üzerinden diğer güncellemeleri yapabilirsiniz. JPY yükleyince Kies telefonu şu an için görmeyebilir. Ben kies kullanmadığım için denemedim. Bunun da esprisi şurda : resmi olarak jpy yayınlandıktan sonra kies sizinm telefoonunuzu görecektir. Yani resmi sürüm gelmeden önce bir şekilde o güncellemeyi yapar ise KIES kullanamıyoruz.

Kies neden kullanıyorsunuz? ne işinize yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

..................Teoride ROM MANAGER kullanıldığında RECOVERY 2E olmasa da bu yöntemin çalışması gerek. Tabiiki bunu denemedim, deneyip yapamayan arkadaşlar olursa düzeltirim konuyu............

Ben bir hafta kadar önce Rom Manager ve CWM ile backup alma hakkında videolu bir anlatım hazırlamak için videoya çekmiştim. Recovery 3e ile imza doğrulama hatası vermişti. CF-root ile 2e yapıp ondan sonra çalıştırabilmiştim. Yani hem manuel olarak recovery moddan CWM çalışmamıştı, hem de Rom Manager içinden çalışmamıştı. Yeni versiyonda durum nedir bilmiyorum. Bilindiği üzere Rom Manager'ın yeni versiyonu çıktı. Şu anda recovery 2e olduğu için test edemiyorum.

o zaman konuya bu bilgiyi ekliyorum üstad...

• Konuyu güncelledim.

Gelecek özellikleri tek tek yazdım ve ekran görüntüleri de ilave ettim.
  • swype sadece türkçe değil, nedense hepten çalışmıyor, büyük ihtimal konum tr olunca çakışıyor gibi. GB launcher pek kullanışlı gelmedi, 3d olanı hiç açılamadı, belki alıştığımdandır kendi orjinal launcheri daha kullanışlı geldi.
    swype bil tak başına insanı çıldırtır, orjinal JPY'ye döndüm, hız olarak aralarında gözle görülür fak yok.
  • GEREKLİ OLAN DOSYALAR;

1 - ClockWorkMode Recovery -->http://www.multiupload.com/5CUIK88JM0
    2 - Darky's V7.0 Gingerbread Edition -->http://www.multiupload.com/4JL1B510N9
    3 - Recovery 2E --> Bu sizin kernel versiyonunuzu gösterir. Ya 2E yada 3E kernel sahibisinizdir. Hangisi olduğunu bilmiyorsanız, recovery moda girdiğinizde en üstte yazar. Eğer 3E iseniz, 2E'ye çevirmeniz gerek. Bununla ilgili yönergeler var, bulamazsanız sorabilirsiniz.

Selamlar,

Benim telefonum 3E kernel , bu çok önemlimidir acaba ? 1 . Sayfadakileri uyguladım ama sanırım olmadı ne yapabilirim .....?

Bir de telefonum da 2.2 froyo.bujp7 kernel2.6.32.9 root@se-611#1. anabant ı9000 BUJP5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropheus75 -- 25 Aralık 2010; 13:22:07 >

• quote:

?
  • quote:

quote:

?

2e veya CWM'li başka bir kernel atmalısınız. Bunu araştırın internette. Ama jpx için olan 2e kernel kullanın.Yoksa halfbrick edebilirsiniz aleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 25 Aralık 2010; 15:27:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

ben jpy yi yükledim, ve telefonum rootlu.Dediginiz işlemleri yaparsam sorun cıkarmı?Diyelimki yükledim tekrar kies üzerinden kies kandırmaca yaparak yenı gelen işletim sistemlerini yükleyebilecekmiyim?

sorun çıkması için hiçbir sebep yok.

Tabiiki ileride gene kies üzerinden diğer güncellemeleri yapabilirsiniz. JPY yükleyince Kies telefonu şu an için görmeyebilir. Ben kies kullanmadığım için denemedim. Bunun da esprisi şurda : resmi olarak jpy yayınlandıktan sonra kies sizinm telefoonunuzu görecektir. Yani resmi sürüm gelmeden önce bir şekilde o güncellemeyi yapar ise KIES kullanamıyoruz.

Kies neden kullanıyorsunuz? ne işinize yarıyor?

kies kandırmaca ile kies uzernıden orjinal sürümleri yüklüyorum...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.