Şimdi Ara

DARKY V8 EDİT SPEEDMOD 355MB RAM + NEONGT TEMA VE WHİSKEY TOUCHWİZ YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 355 MB KERNEL DE HD VİDEO KAYDI YAPILMIYOR.

Quattro_tr arkadaşa hatırlaması için teşekkürler

1-DARKY V8 EDİT ROM( EDİT ROM )

2- K12K KERNEL

3- K12K 355MB RAM KERNEL

4-NEON GT TEMA ( WHİSKEY TOUCHWİZ )

YÜKLEME TALİMATLARI

TEMİZ XXPY SÜRÜMÜNE YÜKLENMESİ TAVSİYEDİR...
    ( 1 ) numaralı linkten dosyayı indirin ve 2e recovery de kurun.
    Kurulum bittikten sonra
    ( 2 ) numaralı linkten dosyayı indirin ve zipten çıkartın.Zip dosyasından çıkan .tar uzantılı dosyayı ( re-partition seçmeden ve pit göstermeden ) PDA da göstererek flashlayın..Telefon açılsın (wipe veya factory reset işlemi yapmayın !!! )..
    ( 3 ) numaralı linkten dosyayı indirin ve zip ten çıkartmadan SD card a atın. 2e recovery menü ile Sd carda attığınız zipli dosyayı yükleyin...
    Telefon açılınca lagfix işlemi otomatik olarak bitmiş olacak...Quadrant alıp test edebilirsiniz Ext4 Lagfix 1900 ve 2200 arası puan verecektir.
    Telefonu darky temalı olarak bu halde de kullanabilirsiniz ama benim tavsiyem aşağıda ki talimatlarıda yapmanız...

EXTRA TEMA KURULUM

Şimdi ( 4 ) numaralı linkte ki dosyayı indirin ve recovery mod da yükleyin
    Telefon açılınca ana sayfa olarak TWLAUNCHER seçin.
    Şimdi ekran da uygulamalar sayfasında bazı uygulamalar eksik olacak görünmeyecek bu sorunu halletmek için
    Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > Çalışıyor menüsüne giderek ( com.sec.android.app.twlauncher ) a basın ve ( Veriyi Sil ) seçeneğine tıklayın...İşlem bu kadar

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexxter -- 11 Ocak 2011; 17:36:36 >

• Darky 8,0 Criskelo Theme VER 1.7.5

bu temayı tavsiye ederim bende çok güzel gerçekten :)

bu arada bunu bi ara deniyicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

Darky 8,0 Criskelo Theme VER 1.7.5

bu temayı tavsiye ederim bende çok güzel gerçekten :)

bu arada bunu bi ara deniyicem :)
    Peki bu kerneli Darky v8 rom olmadan yani custom rom olmadan direk sade jpy sürümüne kurabilirimiyiz veya kurabilirsek nasıl kurabiliriz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poiraz

Peki bu kerneli Darky v8 rom olmadan yani custom rom olmadan direk sade jpy sürümüne kurabilirimiyiz veya kurabilirsek nasıl kurabiliriz ??

Alıntıları Göster
    evet ( 3 ) no lu linkte ki kerneli odinle flash layarak kullanabilirsiniz daha sonra telefon açılınca recovery mod a alıp diğer kerneli de yükleyebilirsiniz...Ama tema ve touchwiz uygulamasını yükleyemezsiniz...Yüklersiniz ama telefon açılmaz çünkü bu tema ve touchwiz deodexed olarak editlenmiş.yüklediğiniz de sorun çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

evet ( 3 ) no lu linkte ki kerneli odinle flash layarak kullanabilirsiniz daha sonra telefon açılınca recovery mod a alıp diğer kerneli de yükleyebilirsiniz...Ama tema ve touchwiz uygulamasını yükleyemezsiniz...Yüklersiniz ama telefon açılmaz çünkü bu tema ve touchwiz deodexed olarak editlenmiş.yüklediğiniz de sorun çıkar.

Alıntıları Göster
    355MB'lik kernelde 720p recording yok diye biliyorum. Yüklemek isteyenler eğer 720p video recording de istiyorlarsa 355mb olmayan kerneli yüklemeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

355MB'lik kernelde 720p recording yok diye biliyorum. Yüklemek isteyenler eğer 720p video recording de istiyorlarsa 355mb olmayan kerneli yüklemeliler.

Alıntıları Göster
    Aslında benim sormak istediğim şu,android telefonlar hakkında orta düzeye bir bilgiye sahibim 2-3 defa odin kullanarak telefonun sürümünü değiştirdim en son darky'nin v8 romunu kullandım fakat beğenmeyip tekrar jpy sürümüne geçtim.Sanırım bu speedmod kernel telefonu hızlandıran bi mod ve ben sadece bu modu yüklemek istiyorum yani telefonu rootlamam gerekiyormu.Temiz bir jpy sürümüne speedmodu yüklemek için zahmet olmazsa açıklayıcı bir yönerge gösterebilirseniz sevinirim.
    Not:herhangi bir arayüz istemiyorum yani görünüşte bi makyaj istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poiraz -- 11 Ocak 2011; 16:53:00 >

• quote:

Alıntıları Göster
    ben darky romu beğenmedim. yükledim ve sonrasında kaldırıp tekrardan orijinal jpy sürümüne geri döndüm. voodoo lagfix var ama bazen telde takılmalar oluyor. hele bu takılma araç kullanırken birini aramam gerektiğinde oluyorsa çok rahatsız ediyor. şimdi hızlandırıcı ve sorunsuz bir kernelle birlikte güzel bir tema kurmak istersek bunu nasıl yapabiliriz.
    sanırım çok şey istedim değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

ben darky romu beğenmedim. yükledim ve sonrasında kaldırıp tekrardan orijinal jpy sürümüne geri döndüm. voodoo lagfix var ama bazen telde takılmalar oluyor. hele bu takılma araç kullanırken birini aramam gerektiğinde oluyorsa çok rahatsız ediyor. şimdi hızlandırıcı ve sorunsuz bir kernelle birlikte güzel bir tema kurmak istersek bunu nasıl yapabiliriz.
    sanırım çok şey istedim değil mi?

Alıntıları Göster
    nedense ben de darkyden JPY'ye geri dönenlerdenim. sadece sonforum ve root yaptım. şimdilik gayet rahat kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

nedense ben de darkyden JPY'ye geri dönenlerdenim. sadece sonforum ve root yaptım. şimdilik gayet rahat kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    ya bişi sorucam bu galaxide ekranı cevirince kütük gibi direk dönüyo şöyle iphone daki gibi afilli bişekilde dönmesini sağlayamıyomuyuz :D
  • quote:

ya bişi sorucam bu galaxide ekranı cevirince kütük gibi direk dönüyo şöyle iphone daki gibi afilli bişekilde dönmesini sağlayamıyomuyuz :D

wave de bile hoş bir dönüşü var.
  • quote:

Gece vakti beni güldürdün ya. Allah ta seni güldürsün emi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

quote:

wave de bile hoş bir dönüşü var.

Alıntıları Göster
    ben yaptım ama 1200 cıvarı quadrant alıyorum bendemı bi terslik var ? şimdide 1387 aldım :S
  • quote:

ben yaptım ama 1200 cıvarı quadrant alıyorum bendemı bi terslik var ? şimdide 1387 aldım :S

Alıntıları Göster
    o rom 2e de yuklenmıyo bende cwm ye geçirtip oyle yukluyorum

bide 2e ye geçmek içinde root yapıyorum

sorun nerde acaba?

k12k 500hzyi flashlayıp sonra digerını apply ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ShagraX* -- 12 Ocak 2011; 21:31:57 >
  • bende darky 8 ile bu romu denemek istiyorum ama 3e den 2e recovery donmek icin ne gerekli.

kies uzerinden 2.2 froyo
    jpd
    jpf

ye yukledim ne yaomam gerekli?
    xda da bile bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

bende darky 8 ile bu romu denemek istiyorum ama 3e den 2e recovery donmek icin ne gerekli.

kies uzerinden 2.2 froyo
    jpd
    jpf

ye yukledim ne yaomam gerekli?
    xda da bile bulamadim
    hoppss kimse yok mu
  • quote:

hoppss kimse yok mu

Alıntıları Göster
    Burda kuş uçmuyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poiraz

Burda kuş uçmuyo :)

Alıntıları Göster
    Burdayım geldim :)) hayırdır bir sorun var sanırım quadrant ile ilgili ben 1900 üzerinde puan alıyorum arkadaşlar siz neden 1300 oluyor anlamadım ben sadece paylaşım yapıyorum beğenip kullanmak size kalmış beğenmeyen olursa silebilir.
  • quote:

Burdayım geldim :)) hayırdır bir sorun var sanırım quadrant ile ilgili ben 1900 üzerinde puan alıyorum arkadaşlar siz neden 1300 oluyor anlamadım ben sadece paylaşım yapıyorum beğenip kullanmak size kalmış beğenmeyen olursa silebilir.

355 mblik kernele ve lagfixle alakalıdır muhtemelen bu durum. Arkadaşta 2sinden bir farklı old. için böyle görünüyordur.

Ayrıca kernelin K12L olan versiyonu dün çıktı. Yeni versiyonda vodoo'nun ses düzenlemesi de eklenmiş kernele.
  • quote:

quote:

355 mblik kernele ve lagfixle alakalıdır muhtemelen bu durum. Arkadaşta 2sinden bir farklı old. için böyle görünüyordur.

Ayrıca kernelin K12L olan versiyonu dün çıktı. Yeni versiyonda vodoo'nun ses düzenlemesi de eklenmiş kernele.

Alıntıları Göster
    ben tam olarak dedıgını yaptım ama olmadı yapmak ıstıyorum silmek deil

sorun nerde acaba?

herşeyi sırasıyla yaptım neden olmuyor?

• quote:

ben tam olarak dedıgını yaptım ama olmadı yapmak ıstıyorum silmek deil

sorun nerde acaba?

herşeyi sırasıyla yaptım neden olmuyor?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şimdi lagfix ayarlarımı kontrol ettim aynen veriyorum ayarları

Recovery mod dan advanced voodoo ayarlarına girin ayarları custom olarak aşağıda ki gibi yapın

data-fs = ext4
    cache = ext4
    dbdata = ext4
    data loop = ext2
    cache loop = ext2
    dbdata loop = ext2
    bind data to dbdata = false

Bende ki ayarlar böyle ve 1900 üzeri puan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.