bu kariyerler en zevklisi millet hatırlar geçen sene benim efsane konum vardı, Alfreton townla avrupa şampiyonu olmuştum 6.ligden çıkıp vaaaaaaaaaay beaaa
Ben Premier Lig'e çıktığını hatırlıyorum da ECC'yi de mi aldın .Bu arada Casillas'ı almıştın di mi?
evet yedek kalecimdi bide
regenler hayvandı o kadronun ahiret şampiyonu bile olması lazımdı
Ömrümden ömür gitmisti 1. Lige çıkarmak için. Bi bakıyorum düşme potasındayım bi bakıyorum playoff
arkadaşlar tekrar merhaba, Moussa Kalisse ve Emmanuel Oletu gösterdikleri performanslar nedeni ile bazı üst lig takımları tarafından izleniyor...
transfer bütçem olmadığı için bunları satıp yerlerine 3-4 tane yıldız transfer yapabilirim, ama bu seferde aynı verimi alabilirmiyim diye korkuyorum çünkü bu oyuncular takımı gerçekten sırtıyorlar... ve Championship'e kadar aynı performanslarda oynayabilirler...
ama bunların yaşları 29 ve 28 yani 1-2 sene sonra para etmicekler ve benim Npower'da mutlaka paraya ihtiyacım olacak bedava oyunclarlada bi yere kadar gidebilirim :)
çok büyük bir ikilem yaşıyorum ne yapmalıyım sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
bu kariyerler en zevklisi millet hatırlar geçen sene benim efsane konum vardı, Alfreton townla avrupa şampiyonu olmuştum 6.ligden çıkıp vaaaaaaaaaay beaaa
kullandığın taktiği çok merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Green Beer
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
kullandığın taktiği çok merak ediyorum.
4-2-3-1.
hocam bende leedsı yonetıyorum bana taktık onerebılırmısın ayrıntılı?
Tesadüfe bak, ben de Dartford F.C'yi aldım. İlk sezonda yükseldim, umarım devam eder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme