Şimdi Ara

Dartford F.C. | Blue Square Bet South | Premier Lig Rüyası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, yıllardır severek oynadığım fm'de artık farklı tadlar alabilmek için ingiltere Blue Square Bet South ekiplerinden Dartford F.C. ile uzun bir yola çıkmaya karar verdim...

sizlerinde beni yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum :)

arkadaşlar malesef kariyerimin başında oyundan zevk alıcağımı pek düşünmediğimden paylaşmayıda hiç düşünmedim :( ama kariyer umduğumdan güzel gidiyor ve ilk sezonumu şampiyon olarak tamamlayınca bu zevki sizlerlede paylaşmak istedim, blue square de ilk sezonumuzu şampiyon olarak bitirdik ve blue square premier'e yükseldik :)

öncelikle klübümüzü biraz tanıtalım...

Tam Adı: Dartford Football Club
    Takma Adı: The Darts
    Renkler: Siyah-Beyaz
    Kuruluş: 1888
    Stadyum: Princes Park
    Kapasitesi: 4,100 (642 koltuklu)

Logomuz:

stadımız:

ve takımımız

hedefimiz ilk sezonumuzda şampiyonluk yaşamak ve blue square premier'e yükselmek, ardından merdivenleri tek tek çıkarak premier lige kadar devam edebilmek...

bütçemiz kısıtlı, sadece 50k transfer bütçesi ve 250k maaş bütçemiz var bu yüzden sadece free transferler yapabiliyoruz...

ilk sezon transferlerimiz...

maçlarımızdan bazı sonuçlar...

Farklı Galibiyetlerimiz :)

Ve Mağlubiyetlerimiz :)

evet arkadaşlar ingilterenin en düşük liinden Dartford F.C. ile olan bu yolculuğumda bana destek olmanızı rica ediyorum...

Blue Square Premier'de şu an sadece transferlerimi yaptım ve 2. lig maçı yaptım eğer destek olursanız sizlerle anlık paylaşımlarla birlikte ilerliyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 29 Şubat 2012; 19:59:38 >

• başarılar
  • başarılar.

kulüp stadı ve binası ne öyle bizim ülkede 2.ligde öyle tesisler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

başarılar.

kulüp stadı ve binası ne öyle bizim ülkede 2.ligde öyle tesisler yok

İngiltere futbol farkı hocam işte burda Süper ligte sahalar dökülüyor adamların sahaya var aramızda ucurumlar söz konusu
  • bende şimdi fm 2012 yükledim. daha önce yüklemiştim oynuyodum ama biraz kolay geldi beşiktaşa sadece barcelonadan jeffren birde bi oyuncuyu daha alarak simao ve quaresmaya yedek olmaları ve kadroda rotasyon yapabilmek için almıştım ve ilk senemde çok rahat yenilgisiz şampiyon oldum daha sonrada devam etmedim sildim. ama şimdi nottingham forest ile oynamaya başlıcam.şimdiye kadar menejerlik oyunlarında hiç ufak takımları alarak merdivenleri tek tek çıkıp başarı elde ederek oynamamıştım.ilk olucak benim içinde.senin bu konunuda görünce iyice iştahım arttı. :D başarılar...
  • arkadaşlar öncelikle desteğiniz çok çok teşekkür ederim... sizlerle birlikte Dartford F.C. küçümseyen Blue Square Best Premier ekiplerine gereken cevabı sahada vereceğiz :)

malum ilk sezonki şampiyonlukla sevince boğulduk ve ligi en son 12. sırada bitirmiş Blue squre bet north ekini Dartford'a kimse şans tanımazken müthiş bir futbol ve kimsenin beğenmediği free oyuncular ile destan yazarak Blue Square Best Premier'in yolunu tuttuk...

şampiyonlukta en büyük pay tabiki bedava aldığımız ve spor yazarları tarafından bolca eleştirelin Kongo'lu forvetimiz Thernand Bakoboula 44 maçt attığı 31 gol ve yaptığı 21 asist, Togo'lu sağ açığımız Euloge Ahodikpe 49 maçta attığı 32 gol ve yaptığı 16 asist ile bu iki siyahi futbolcumuza ait...

şampiyonluğu nasıl getirdiklerinin hatırası olarak Blue squre bet north performanslarını altta veriyorum...

ve şimdi Blue Square Best Premier kariyerimize başlayabiliriz :)

ilk olarak eski futbolcularımızın tamamı aldıkları yüksek ücretler sebebi ile klübe büyük maddi külfet getiriyordu bu yüzden kontratlarını yenilemedik ve sezon sonu hepsi serbest kaldılar...onlardan açılan maaş bütçesi ve 50k değerinde iki sponsorluk anlaşması + şampiyonluk sayesinde 50k transfer bütçesi ve 450k maaş bütçesi gibi devasa bi rakama ulaştık :D

para ile transfer yapamadığımız için bedava oyunculara yöneldik ve şu transferleri yaptık...

gördüğünüz gibi tamamen bedava oyuncular ile 0 transfer bütçesine rağmen var gücümüzle Dartford'u yaşatmak için çalışıyoruz yeni bi ekibiz ama hırslıyız azimliyiz ve bu ligi rakiplere dar edicez !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 29 Şubat 2012; 20:01:42 >

• Başarılar dostum tavsiye olsun takibi oyunu biliyorsun en üst ligden değil ama mesela 1 üstündeki ligten veya 2 üst ligten iyi oyuncular kiralayabilirsin hem kadro derinliği olur
  • Dartford F.C. Durdurulamıyor !!!

lig başlamadan önce otoritelerin şampiyon olma ihtimaline 1'e 100.000 verdiği Dartford geçen yılki başarasının tesadüf olmadığını kanıtladı... Blue Squre Premier ekipleri Dartford karşısında perişan olurken Npower 2. lig ekiplerinden Northapmton'da Darts'ların elinden kurtulamadı...ve Fa Trophy'de Dartford'a 4-2 boyun eğerek kupaya veda etti...

ligde yarıya gelindiğinde liderlik koltuğuna oturan Dartford F.C. taraflı tarafsız herkesin takdirini toplarken, tamamen bedava aldığı oyuncularla bu performansı göstermesi ise medyayı şaşkınlığa uğrattı...

lige bir kaç kötü yenilgi ile başlayan darts'lar daha sonra kendilerini toparladı ve arka arkaya maçlarını kazanarak üst sıralara tırmanmaya başladı, tam bu sırada gelen 4-0'lık stockport yenilgisi morallari bozsada toparlanmayı bilen dartford yeniden galibiyet serisini yakaladı.

Takımın en önemli iki ismi Ahodikpe ve Bakouboula'nın peşpeşe gelen uzun dönem sakatlıklarına rağmen teknik direktör RcpDrnc almanyadan bulduğu bir kaç genç yetenekle bu zor dönemide atlatmasını bildi. ahodikpe sakatlıktan kurtulup şovuna başlarken, Bakouboula'nın 2 ay daha sahalardan uzak kalacak olması moralleri bozdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 29 Şubat 2012; 20:03:09 >

• Basarilar.
  • İştah kabartıcı kariyer oluyo :) başarılar :)
  • Güzel gidiyosun dostum
  • arkadaşlar resimler güzel görünmüyor, imageshack'ten yüklüyorum ama istediğim gibi çıkmıyor. forumda küçük görünsün üzerine tıklayınca büyüsün istiyorum yol gösterirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 28 Şubat 2012; 22:07:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

arkadaşlar resimler güzel görünmüyor, imageshack'ten yüklüyorum ama istediğim gibi çıkmıyor. forumda küçük görünsün üzerine tıklayınca büyüsün istiyorum yol gösterirmisiniz ?

S image yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

arkadaşlar resimler güzel görünmüyor, imageshack'ten yüklüyorum ama istediğim gibi çıkmıyor. forumda küçük görünsün üzerine tıklayınca büyüsün istiyorum yol gösterirmisiniz ?

S image yap

1949 Efsane Dartford Kadrosu :D

Bu arada teşekkürler...

bu arada ilk mesajımı bu yeni resim sitiline göre tekrardan düzenliycem görsel olarak beni tatmin etmedi şu anki haliyle..

takımın durumuna gelince...

inişili çıkışlı bir grafik çizmemize rağmen ligde 32. haftaya geldiğimizde halen lideriz...

FA Cup'ta iyi gidiyorduk ama premimer lig ekibi Norwich ile eşleşince 0-2 kaybettik ve kupadan elendik...

Fa Trophy'de yolumuza devam ediyoruz...

bir kaç tane genç oyuncu ile kadromuzu takviye ettik ( tabiki hepsi free )

finansal açıdan oldukça iyi durumdayız maaş bütçemizin yarısından fazlası kasada boşta bekliyor, bunu Npower lig2'ye çıktığımızda yıldız oyuncu transferinde kullanacağız...

Raul Santos isminde portekizli bir genç yetenek keşfettik ve takımın yükünü şu anda bu oyuncumuz çekiyor... ( free transfer )

ligde 3 maç galibiyet 1 maç mağlubiyet gibi bi ortalama tutturduk. ancak diğer rakiplerimizde puan kaybettiğinden liderliğimizi korumayı başardık...

stadımıza yönetimimiz tarafından ilave 2000 koltuk yapıldı kapasitemiz 6.000 kişiye yükseldi :)

gelişmeler bu akşam 22.00 itibarı ile ayrıntılı caps'ler eşliğinde siz cefakar Dartford taraftarlarına bildirilecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 29 Şubat 2012; 14:47:58 >

• bu oyuncular nasıl geliyor ya ilk başladığı ligte ben dover takımını almıştım ama oyuncu gelmiyordu hiç...Senin o aldığın oyuncular benim takıma gelmezdi mesela ..Nasıl buluyorsun bu oyuncuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

bu oyuncular nasıl geliyor ya ilk başladığı ligte ben dover takımını almıştım ama oyuncu gelmiyordu hiç...Senin o aldığın oyuncular benim takıma gelmezdi mesela ..Nasıl buluyorsun bu oyuncuları

benimde teklif yaptığım 100 oyuncudan 1-2 tanesi kabul etti... hepsi boşta olmasına rağmen...

takımda şu an en iyi profilli futbolcu moussa kalisse onuda bu sezon alabildim geçen sene gelmedi...

afrikalı oyuncular daha kolay geliyor AB oyuncular genellikle kabul etmiyolar...

kariyerimizr dönücek olursak...

devre arasında genç oyuncuları kadromuza kattık özellikle takımımızı sırtlayan 2 yıldızımız Ahodikpe ve Bakouboula'nın uzun dönem sakatlıkları bizi çok zorladı...

tam bu sırada ara transferde kadromuza kattığımız Raul Santos müthiş bir performans göstererek bizi liderlik koltuğunda tutmaya devam etti...

bir diğer yıldımızıın Oletu'nun stoper olmasına rağmen attığı 15 golünde bu başarıda payı oldukça büyük...

işte ligde son durum ve ara transfer dönemide kadromuza kattığımız oyuncularımız... profillerin altında performanslarınıda görebilirsiniz.

son durum bu arkadaşlar.

gördüğünüz gibi 2 sezondur tek kuruş harcamadan ilerliyoruz, evet belki genciz tecrubemiz yok kapitalist düzen belimizi bükmüş maaşları bile zor ödüyoruz ama inancımız var ! biz bu ligide şampiyon bitireceğiz !

takımı şu an 5 oyuncu sırtılıyor Moussa Kalisse - Emmanuel Oletu - Raul Santos

geçen sene bizi şampiyon yapan Ahodikpe ve Bakouboula kaldıkları yerden devam ediyorlar hepsine teşekkür ediyoruz...

küçük bi kritik yaparsak bu lige yeni adım attık ve tek kuruş transfer bütçemiz olmadığından(50k) :) sadece free oyuncular ile yepyeni bi takım kurduk, şu anda orjinal kadrodan elimizde hiçbirfutbolcu bulunmuyor ve bunlardan hiç para kazanamadık...

üzerine en büyük iki yıldızımız Ahodikpe ve Bakouboula'da sakatlanınca moraller iyice bozuldu...

ama tüm bu olumsuzluklara rağmen onurlu mücadelemizi devam ettiriyoruz Blue Squre Bet North'dan Premier lige çıkabilecekmiyiz... işte Dartford F.C. bu efsaneyi gerçekleştirmek için desteğinizi bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 29 Şubat 2012; 20:40:45 >

• Böyle bir kariyere özenmiyor da değilim. Galatasarayla birkaç sezon kupa kaldırıp takımı yetenekli gençlerle donattıktan sonra buna benzer bir takımın başına geçip yönetmek isterim.
  • bu kariyerler en zevklisi millet hatırlar geçen sene benim efsane konum vardı, Alfreton townla avrupa şampiyonu olmuştum 6.ligden çıkıp vaaaaaaaaaay beaaa
  • İngiltere liginden Türkiye ligine dönünce sezon çabuk bitiyor. 24 takımdan 18 takıma düşüyor lig.

Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bu kariyerler en zevklisi millet hatırlar geçen sene benim efsane konum vardı, Alfreton townla avrupa şampiyonu olmuştum 6.ligden çıkıp vaaaaaaaaaay beaaa

Ben Premier Lig'e çıktığını hatırlıyorum da ECC'yi de mi aldın .Bu arada Casillas'ı almıştın di mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.