Şimdi Ara

DARTY> PRO 2 PROBOOK PRBT751 - Hediye ceki ile 154 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
19.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldım bu urunden;ancak ürün daha yeni çıkmadı mı Darty ne zaman bunları satmış iade almışta bize geri satıyor anlayamadım;ama arkadaşlar haklı darty maalesef böyle şeyler yapıyor.
  • Benimki de ctesi gunu gelmis. Sticker'i uzerinde, pek sonradan yapistirilmis gibi durmuyor, ölü pixel de yok. Grafik islemcisi de fena degilmis bu arada cihazin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

Tablet bugun geldi fakat kullanilmis urun yollamislar. Ekranda belirgin cizikler vardi, ekran stickeri cikartilmisti fakat stickeri cikartma ucu olan bir parcasi uzerindeydi. Sanirim benden once gonderen kisi uyaniklik yapmis o kismini yapistirmis sticker var gibi duruyor bende sonradan anladim. Cihazi actim ekranda yukaridan asagiya serit halinde pixel arizasi vardi. Dartyi aradim durumu anlattim cihazi gonderen adrese oldugu gibi geri gonderin icinede not kagidi yerlestirdin dediler. ilginc bir sistemle calisiyorlar. cihazi gonderdik ama kime gonderdik islem durumu nasil takip edilecek yenisi nasil gonderilecek belli degil. telefonda siz gonderin ellerine ulasinca size yenisini gonderirler dediler. cok sacma bir sistem neyse yenisi ile degistirilmesi icin not kagidinda belirtip gonderdim. cihazin kullanimina gelince kapasitif ekran diyor ama o hissi pek vermiyor. browser da ister mobil ister masaustu browser secenegi vardi. ister mobil youtube a girin ister normal siteye.. menulerde dil secenegi var. Tr klavyeye bakmayi unuttum ama mevcut klavyeyi kullanmsk guzel coklu dokunus basarili.. cihazdan cikan ses odada film izlerken tatmin edici.. youtube da 720p video actim eger 720p ise guzel oynatiyordu. 1080p video bulamafim o an deneyemedim. bu arada sitedeki goruntudu ile gelen cihaz goruntusu farkli. mesela sitede cihaz uzerinde geri tusu var ama cihazda geri tusu ekran uzerinde dokunmatik. Su an icin aklima baska birsey gelmiyor. nette dolanmak video film kitap twitter icin uygun. baska sorunuz olursa cvplayabilirim sanirim kullandigim kadariyla. ben memnun kaldigim icin degisimi icin iade ettim. ekrandaki cizikleri gormezden gelirdim belki ama ekran acilinca serit halinde olu piksrl oldugunu gorunce degusim icin gondermek zorunda kaldim. bakalim yenisi bu hafta icinde gelirmi

Ben de bir bana mi kullanilmis urun yolladilar diyordum. Benim kutudan cikan urunun durumu da anlattiklarinizla bire bir ortusuyor. Hatta ekran stickerina kadar. Cihazin uzerinde cizikler mevcuttu ancak olu piksel sorunuyla karsilasmadim. O nedenle geri gonderme geregi duymadim. Normalde takarim boyle seylere ama bu sefer uzerinde durmadim nedense. Teshir urunu olabilir. Acaba indirim koduyla satin aldim diye mi boyle bir urun gonderdiler anlamis degilim. Urun bunlarin disinda guzel. Simdilik herhangi bir sikayetim yok ancak Darty'den bir daha alisveris yapmayi dusunmuyorum.

bana gelen tablet de aynı şekilde geldi

• vınnı deneyen var mı? kuramadım servisi aradım desteklemiyor dediler sitesinde destekliyor yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Benimki de ctesi gunu gelmis. Sticker'i uzerinde, pek sonradan yapistirilmis gibi durmuyor, ölü pixel de yok. Grafik islemcisi de fena degilmis bu arada cihazin.

Size gelen urun de kullanilmis olsaydi cihazin fabrika cikisi bu sekilde herhalde diye dusunmeye baslayacaktim. :-) Cihazinizin sifir cikmasina sizin adiniza sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de flash disk taktigimda calismasini nasil durduracagimi bulamadim. Diski bilgisayardan oldugu gibi cikardigimda beklenmedik sekilde cikarildi yaziyor sag alttaki bilgilendirme bolumunde.

• quote:

Orijinalden alıntı: splendore

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Tablet bugun geldi fakat kullanilmis urun yollamislar. Ekranda belirgin cizikler vardi, ekran stickeri cikartilmisti fakat stickeri cikartma ucu olan bir parcasi uzerindeydi. Sanirim benden once gonderen kisi uyaniklik yapmis o kismini yapistirmis sticker var gibi duruyor bende sonradan anladim. Cihazi actim ekranda yukaridan asagiya serit halinde pixel arizasi vardi. Dartyi aradim durumu anlattim cihazi gonderen adrese oldugu gibi geri gonderin icinede not kagidi yerlestirdin dediler. ilginc bir sistemle calisiyorlar. cihazi gonderdik ama kime gonderdik islem durumu nasil takip edilecek yenisi nasil gonderilecek belli degil. telefonda siz gonderin ellerine ulasinca size yenisini gonderirler dediler. cok sacma bir sistem neyse yenisi ile degistirilmesi icin not kagidinda belirtip gonderdim. cihazin kullanimina gelince kapasitif ekran diyor ama o hissi pek vermiyor. browser da ister mobil ister masaustu browser secenegi vardi. ister mobil youtube a girin ister normal siteye.. menulerde dil secenegi var. Tr klavyeye bakmayi unuttum ama mevcut klavyeyi kullanmsk guzel coklu dokunus basarili.. cihazdan cikan ses odada film izlerken tatmin edici.. youtube da 720p video actim eger 720p ise guzel oynatiyordu. 1080p video bulamafim o an deneyemedim. bu arada sitedeki goruntudu ile gelen cihaz goruntusu farkli. mesela sitede cihaz uzerinde geri tusu var ama cihazda geri tusu ekran uzerinde dokunmatik. Su an icin aklima baska birsey gelmiyor. nette dolanmak video film kitap twitter icin uygun. baska sorunuz olursa cvplayabilirim sanirim kullandigim kadariyla. ben memnun kaldigim icin degisimi icin iade ettim. ekrandaki cizikleri gormezden gelirdim belki ama ekran acilinca serit halinde olu piksrl oldugunu gorunce degusim icin gondermek zorunda kaldim. bakalim yenisi bu hafta icinde gelirmi

Ben de bir bana mi kullanilmis urun yolladilar diyordum. Benim kutudan cikan urunun durumu da anlattiklarinizla bire bir ortusuyor. Hatta ekran stickerina kadar. Cihazin uzerinde cizikler mevcuttu ancak olu piksel sorunuyla karsilasmadim. O nedenle geri gonderme geregi duymadim. Normalde takarim boyle seylere ama bu sefer uzerinde durmadim nedense. Teshir urunu olabilir. Acaba indirim koduyla satin aldim diye mi boyle bir urun gonderdiler anlamis degilim. Urun bunlarin disinda guzel. Simdilik herhangi bir sikayetim yok ancak Darty'den bir daha alisveris yapmayi dusunmuyorum.

bana gelen tablet de aynı şekilde geldi

Bu Darty ikinci el elektronik esya magazasi falan miydi acaba? İnternet uzerinden o kadar alisveris yaptim ilk defa boyle bir sacmalikla karsilasiyorum. Teshir veya ikinci el urun satiyorsan sitende acikca belirteceksin. Ha belirtmedin, elinde sifir urun yok veya ikinci el gondereceksen de telefon edip musteriyi bilgilendireceksin. Musteri enayi mi kardesim, neden ikinci el urune sifir parasi odesin ki? Sadece magduriyetimi su foruma yazmakla bile bu basligi referans kabul eden 10'larca musteriye, satin alma kararlarini bir daha gozden gecirmelerine vesile olmanin huzuru icinde meseleyi sahsim adina kapatiyorum.

• alıp kullanan arkadaşlar aradan birkaç gün geçti yorumlarını biraz daha paylaşabilirlermi, eksik yanları begendikleri yanları falan.. benim yenisi daha gelmedi :/
  • quote:

alıp kullanan arkadaşlar aradan birkaç gün geçti yorumlarını biraz daha paylaşabilirlermi, eksik yanları begendikleri yanları falan.. benim yenisi daha gelmedi :/

Ben kiz arkadasima almistim dun buraz kurcalama firsatim oldu.
    Nettekki fotografla gore cok ince cok şık geldi bana. Dokunmatigide gayet iyi. Angry birds oynadim hic kasma yapmadi ama 3-4 tane program calistginda tablet kasilmaya basliyor. 150 liraya degecek bi urun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuilde -- 4 Temmuz 2012; 12:20:09 >
  • Benim tablet de nihayet bugun geldi. Aslinda bu fiyata fena sayilmaz dokunmatigi bence iyi. Benim cocuk icin birkac oyun yukledim marketten ancak bazilarinda donaniminiz bu oyunu oynamak icin yetersiz gibi bir sey dedi uyari vermediklerinde de oynarken mesela temple run yada asphalt 6 gibi saga sola cevirmek istedigimde cevap vermiyo yani aleti direksiyon gibi kullanamiyorum. Bozuk mu acaba? Bi fikri olan?

• Ayarlardan g-sensor kismi acikmi

• quote:

Ayarlardan g-sensor kismi acikmi

Evet acik. Dikey yatay calisiyor ancak sagasola dogru egince olmuyor. Anlamadim gitti. Bir cok oyunda gereken bir ozellik bu, calismamasi kotu oldu.

• Diğer arkadaşlarda da durum böylemi acaba? arızalı ise değiştirebilirsiniz yada iade edilebilir. Diğer alan arkadaşlarda bu özellik çalışıyormu??
  • darty webden aldığım ürün kullanılmış çıktı, üstelik sipariş verdiğim ürün ile gönderilen ürün farklı. Gönderilen üründe sipariş ettiğim üründeki bazı özellikler yok. Aman diyim ben size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

darty webden aldığım ürün kullanılmış çıktı, üstelik sipariş verdiğim ürün ile gönderilen ürün farklı. Gönderilen üründe sipariş ettiğim üründeki bazı özellikler yok. Aman diyim ben size.

4 gün önce iade ettim ben de bozuk cıkınca;ancak bir gelişme yok henüz bize ulasmadı diyorlar 2 gun once yetkili aldı diye yazıyor kargo takıpte bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

darty webden aldığım ürün kullanılmış çıktı, üstelik sipariş verdiğim ürün ile gönderilen ürün farklı. Gönderilen üründe sipariş ettiğim üründeki bazı özellikler yok. Aman diyim ben size.

Aynen hocam. Onceki iletilerde bana da kullanilmis urun gonderildigini basligi takip eden arkadaslarin bilgisi olsun diye paylasmistim urun elime gecer gecmez. Darty benim icin bitmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

bu ürünü almak için elim gitti geldi en sonunda almadım başka birisi benden önce aldı

http://www.daybuyday.com/urun-286849/hp-touchpad-16gb-wifi-tablet-bilgisayar

Ben aldım
    Şaka bir yana ürün açıklamasındaki çelişki ne böyle?

Ürün Durumu: Sıfır Ürün

Ürünlerin Ambalajlarında Yıpranmalar Ve Üzerlerinde Kullanıma Bağlı İzler Olabilir

hemen android kur kardeşim. ve kaça aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

bu ürünü almak için elim gitti geldi en sonunda almadım başka birisi benden önce aldı

Ben aldım

Ürünlerin Ambalajlarında Yıpranmalar Ve Üzerlerinde Kullanıma Bağlı İzler Olabilir

Hocam ben sipariş vermedim, esprisine söylemiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

Ben aldım

Hocam ben sipariş vermedim, esprisine söylemiştim

pekifiyatı hatırlıyormusunu z

• quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

MALI var mı bunda * Birde Samsung galaxy 5.0 wifi varmış ama stokta yok görünüyor ;
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/SAMSUNG/GALAXY-S-WIFI-5-0-p-63027-c-24.htm
    Stoğa gelse bunu almak isterdim.Fiyatı çok iyi.

o fiyata zaten suan stokta yok, ama olsa idi aldıktan sonra iptal ederlerdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.