Şimdi Ara

DARTY> PRO 2 PROBOOK PRBT751 - Hediye ceki ile 154 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
19.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tableti uzun süredir kullanıyorum.Detaylı bilgi vereyim size.
    1 - ürün Hp marka nın değildir.Probook yazınca sanırım herkez hp markanın zanetti.Ürün pro2000 probook markasındandır.ama aklınızda bir soru işareti kalmasın kesinlikle.servis olarak türkiye içinde yaygın bir servistir.inanın diğer x marka biindik markalardan bile daha ilgililer ve en kısa zamanda ürünü gönderiyorlar bir sorun ile karşılaşırsanız.
    Ürün fiyat ve performans olarak gerçekten çok iyi.Tabi gidip asus tf300 tablet veya dengi tablet ile karıştırılmaz veya ipad ile.zaten fiyatına göre bence fazla bile.Rahatlıkla usb den filmlerinizi hatta hd filmlerinizi izleyebiliyorsunuz hiç kasmadan.dokunmatik hassasiyeti de oldukça başarılı.araba yarışlı oyunlarda sensor algılaması da mevcuttur.Android 4.0.4 kullanıyor daha ne olsun.
    Ben gold bilgisayardan ürünü deneyerek aldım.ürünün üstünde ekran koruyucusu vardır.hatta o ekran koruyucuyu cıkartırsanız dokunmatik hassasiyeti daha da iyi olabilir.
    Bazı arkadaşlar ürünün ram olayı düşük rezil gibisinden sözler etmiş.Bu fıyata 2 gb ram mi beklıyolar anlamış değilim.199 tl tablet verıyolar.Bu fıyata renkli ekran bile telefon yok nerdeyse :) Uzun lafın kısası ürün gerçekten fiyatına göre çok başarılı hiç aklınızda soru işareti kalmadan alabilirsiniz.Hatta gidin gold computer da demo olarak vardı deneyin bakın derim.Saygılar...

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]
    [Deleted by Admins]
  • Biraz hort olacak ama şu anda darty outlet ve teşhirler 49 TL. Ben iki tane aldım. Şu anda 7-8 daha var, stokları güncelliyorlar ancak hemen bitiyor. Sanırım toptancılar topluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Biraz hort olacak ama şu anda darty outlet ve teşhirler 49 TL. Ben iki tane aldım. Şu anda 7-8 daha var, stokları güncelliyorlar ancak hemen bitiyor. Sanırım toptancılar topluyor.

Link?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Biraz hort olacak ama şu anda darty outlet ve teşhirler 49 TL. Ben iki tane aldım. Şu anda 7-8 daha var, stokları güncelliyorlar ancak hemen bitiyor. Sanırım toptancılar topluyor.

Link?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC-c-24-tp-444.htm?page=&frmaction=add&maxrow=50&listcat=24&tri=&ordre=&minPriceIni=49&maxPriceIni=1799&minPrice=49&maxPrice=1799&brand=1943&products_perPage=50&page_order=priority&products_perPage=50&page_order=priority

DARTY> PRO 2 PROBOOK PRBT751 - Hediye ceki ile 154 TL

• Hayda 49 tl ye tablet alsammı ne diyorsunuz arkadaşlar ? Size gelende herhangi bir problem varmıydı acaba ?
  • Sozde outlet olmayan urun gonderdiklerinde paketleri yirtik, urunler kullanilmis cikmisti. outlet tabletlerde kim bilir neler cikacak. Basinizi agritmayin su dartyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Link?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC-c-24-tp-444.htm?page=&frmaction=add&maxrow=50&listcat=24&tri=&ordre=&minPriceIni=49&maxPriceIni=1799&minPrice=49&maxPrice=1799&brand=1943&products_perPage=50&page_order=priority&products_perPage=50&page_order=priority

DARTY> PRO 2 PROBOOK PRBT751 - Hediye ceki ile 154 TL

Dostum gelen ürünler nasıldı ? herhangi bir problem varmıydı tavsiye ediyormusun.

Haklısın ama 49 tl çok uygun geldi ya 2 yılda garanti veriyor.

• sepete ekleniyor fakat ekledikten sonra ürün bulunamıyor :)
  • çöp...
  • teşhir olanlar stokta var ama onlarda da çizikler var filan yazmışlar.

2.el gibi düşünüp almak isteyen varsa bunda stok var.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/ONYO/TESH-R/NANOPAD-PLUS-7--p-92554-c-000000.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

teşhir olanlar stokta var ama onlarda da çizikler var filan yazmışlar.

2.el gibi düşünüp almak isteyen varsa bunda stok var.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/ONYO/TESH-R/NANOPAD-PLUS-7--p-92554-c-000000.htm

Tüh sepete ekledim başkası aldı yaf. Bizim çocukları sevindiremedim yine.

• Valla ben karar veremedim kaldım böyle :)
  • 49 tlye alan var mı? çok mu kötü durumdadır acaba? Alınmaz mı?

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, onyo aldım ben 7" 512 mb ramli. ICS varmış bunun için. Elimdeki huawei ideos x5'i kızımın elinden alamıyordum. Bununla oynar zaman geçirir artık. Benim bir beklentim yok. İşte puzzle boyama vs. oynatsın yeter. Kitap okurum ben arada sırada. İnşallah sağlam şekilde gelir :)
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/ONYO/TESH-R/NANOPAD-PLUS-7--p-92552-c-000000.htm

onyo tablet son bir tane kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalsedon -- 6 Nisan 2013; 19:07:30 >
  • bir arkadaşında dediği gibi 2. el ürün alıyormuş gibi düşünün ben 2hafta önce 3 defa sipariş verdim onlar iptal etti ben başka ürün aldım ancak fiyat yanlış girilmiştir diye iptal ettiler bu defada ben almadım
  • gönderirlerse iyi. ikinci el sitelerinde ikinci eline bile 100 liradan fazla istiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.