Şimdi Ara

DARTY> PRO 2 PROBOOK PRBT751 - Hediye ceki ile 154 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
19.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

bu ürünü almak için elim gitti geldi en sonunda almadım başka birisi benden önce aldı

http://www.daybuyday.com/urun-286849/hp-touchpad-16gb-wifi-tablet-bilgisayar

Ben aldım
    Şaka bir yana ürün açıklamasındaki çelişki ne böyle?

Ürün Durumu: Sıfır Ürün

Ürünlerin Ambalajlarında Yıpranmalar Ve Üzerlerinde Kullanıma Bağlı İzler Olabilir

hemen android kur kardeşim. ve kaça aldın ?

Hocam ben sipariş vermedim, esprisine söylemiştim

pekifiyatı hatırlıyormusunu z

Hatırlamıyorum, keşke mesaja yazsaymışız

• probook alan arkadaşlar oyun oynarken, araba yaışısında vs sensörünüz çalışıyormu?? ekranın dikey ya da yatay dönmesinden bahsetmiyorum, g-sensör çalışıyormu? Mesala sıradan bir araba yarışında sağa sola eğdiginizde araba sağa sola doğru yöneliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

probook alan arkadaşlar oyun oynarken, araba yaışısında vs sensörünüz çalışıyormu?? ekranın dikey ya da yatay dönmesinden bahsetmiyorum, g-sensör çalışıyormu? Mesala sıradan bir araba yarışında sağa sola eğdiginizde araba sağa sola doğru yöneliyormu?

Benimkini iadeye çalışıyorum,çalışmıyodu bende... Senin yenisi geldi mi?
  • evet geldi yenisi ekran falan çizilmemiş bir sıkıntı yok ama sensor calışmıyor bende de.. ya da bu cihazlarda sensor yok diyecegim ama cinde satılan 50 dlarlık tabletlerde bile sensor var, bu cihazda olmaması çok saçma.. bir gariplik var bu işte.. bende iade için şimdi müşteri hismetleri ile görüşücem. siz iade edebildinizmi? sorunmu çıkartıyorlar?
  • Kargo ile geri gönderdim olumlu olumsuz bir geri dönüş yok henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay tam yilan hikayesine dondu. Tecrube denen sey insanin yaptigi hatalarin toplamidir. Bu mevzu da bizim icin saglam bir tecrube oldu. Adamlarin ilk gonderdikleri urun kullanilmis, ikincisi de bozuk cikti. Herkese gecmis olsun. Minimum zararla atlatirsiniz umarim.

• Bin kere söyledik Darty ürün alacağına eskiciden ürün al daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 14 Temmuz 2012; 1:19:27 >
  • bugün darty'de baktım bu ürüne. muhteşem bir ürün bence. dokunmatiği gerçekten iyi. ekranı yan çevirince dönüyordu. ama ram kesinlikle yetersiz.
  • 17 gun once ıade ettıgımın probok tabletten hıc haber yok ne aldık dıyorlar,ne ıade edecegız dıyorlar maalesef bu konularda cok sıkıntılı darty.
  • Hiç mh ni aradın mı.

• Dartyi duyunca midem bulaniyor artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

17 gun once ıade ettıgımın probok tabletten hıc haber yok ne aldık dıyorlar,ne ıade edecegız dıyorlar maalesef bu konularda cok sıkıntılı darty.

iade ile ilgili bir sonuca ulaşabildinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

bu ürünü almak için elim gitti geldi en sonunda almadım başka birisi benden önce aldı

http://www.daybuyday.com/urun-286849/hp-touchpad-16gb-wifi-tablet-bilgisayar

Çok sıcak fırsatı kacirmissiniz hocam

HP ve sıcak fırsat
    Bu kelimeler aynı Cümle içinde fazla kullanılmasa iyi olur.

konu touchpad tqblet ise mudahale ister bu yoruma :) .daha once ipad tum seri ve galaxytab1010 kullandim.hp yi sadce ics gelistirmelerini ve esnekligi icin deneme amacli aldim .satamiyorum o kadar guzel ki ..bunu ipad3 un gozunun yasina bakmadan satan adam soyluyor :)1.9 ghz ics stabil.ekran ips.pil degisebiliyor standart.daha ne olsun bu fiyata :)
    bu arada kactan satildi daybuyday da ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iade dilekçesi ile birlikte ürünü servise gönderdim sözde kargo onlardandı kabul etmediler ürünü onu da ben ödedim ama iademi yaptılar
  • Bu cihazı yaklaşık 5 gün önce istiklal Satürn'den aldım. İşin gerçeği hiç aklım da yoktu ama ethernet kablosu alırken üst kat çıkışın da promosyon standına doldurmuşlardı. Almış bulundum.

Cihazın dokunmatik performansı gayet yeterli, internet performansı ise arkadaşların da belirttiği gibi farklı tarayıcı yükleyip kullanırsanız tatminkar seviye de. Tam şarj ile yaklaşık 4 saat kullanabildim.
    Cihazın kutusundan çıkan usb to go kablosu ile 16 gb- 2tb arasında usb ve Hdd'leri sorunsuzca kullanabildim. Video performansı ise bu fiyatta bir cihaz için çok iyi,720p sorunsuz. 1080p formatlı yüzüklerin efendisi serisini kendi media playeri ile ( herbirisi 23 gb) çok hafif takılarak oyanatabildi.

Görüntü ve ses kalitesi gayet tatminkar.

Turkcell Vınn ile internete bağlanma çababalarım maalesef cihazın simkilitli olması sebebiyle ve de usb modemde bulunan simkartı görünce telefon moduna geçtiği için başarısızlığa uğradı.
    Kısaca bu fiyata performans olarak gayet yeterli bir cihaz.

G-Sensör için ayarlar bölümün de oyunlar için adapte seçeneğini bir deneyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Bu cihazı yaklaşık 5 gün önce istiklal Satürn'den aldım. İşin gerçeği hiç aklım da yoktu ama ethernet kablosu alırken üst kat çıkışın da promosyon standına doldurmuşlardı. Almış bulundum.

Cihazın dokunmatik performansı gayet yeterli, internet performansı ise arkadaşların da belirttiği gibi farklı tarayıcı yükleyip kullanırsanız tatminkar seviye de. Tam şarj ile yaklaşık 4 saat kullanabildim.
    Cihazın kutusundan çıkan usb to go kablosu ile 16 gb- 2tb arasında usb ve Hdd'leri sorunsuzca kullanabildim. Video performansı ise bu fiyatta bir cihaz için çok iyi,720p sorunsuz. 1080p formatlı yüzüklerin efendisi serisini kendi media playeri ile ( herbirisi 23 gb) çok hafif takılarak oyanatabildi.

Turkcell Vınn ile internete bağlanma çababalarım maalesef cihazın simkilitli olması sebebiyle ve de usb modemde bulunan simkartı görünce telefon moduna geçtiği için başarısızlığa uğradı.

Kaca aldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Bu cihazı yaklaşık 5 gün önce istiklal Satürn'den aldım. İşin gerçeği hiç aklım da yoktu ama ethernet kablosu alırken üst kat çıkışın da promosyon standına doldurmuşlardı. Almış bulundum.

Kaca aldiniz?

199tl ye aldım.

• Bende yaklaşık bir saat önce Darty'den Outlet ürünü sipariş verdim 155 TL'ye. Arkadaşlar outlet ürününde not düşmüşler kullanılmış yada servise yollanmış ürün diye. 2 yıl garanti verdikten sonra problem değil. Ürün sağlam gelsinde zaten fiyat olarak uygun. Siparişi verdikten sonra yorumları okudum içime kurt düştü yaa. Umarım sağlam bir cihaz gelir bana. Cihaz elime geçer geçmez buraya yorumlarımı yazacam. Tek beklentim sağlam bir ürün gelmesi ve bir daha Darty'le muhattap olmamak. Sizin yorumlardan sonra korkmaya başladım.
  • Arkadaşlar sizin sayenizde siparişi iptal ettim korkudan Eft talimatı vermiştim iptal ettim talimatı. Darty'den çekinmeye başladım. En iyisi AVM'ye gidip gözümle görerek bilerek almak.
  • merhaba arkadaslar bu tablet ten ben kullaniyorum bir fiyata anca bu kadar iyisini bulabilirsiniz diyim size. nette gezimi wifi ile son derece hizli android 4 " var kesinlikle tavsiyeederim kablosuz klavye ve mousu da algiliyo winn turleride calisio 3g daha nolsun :))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.