Bildirim
.dat uzantılı videoda ses gelmiyor nasıl ayarlarım?
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şu gomplayeri silin daum pod player yükleyin önce
tabi bu sadece bi tavsiye k-lite codec yükleyerek sorununuzu çözebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: SystemApps
tabi bu sadece bi tavsiye k-lite codec yükleyerek sorununuzu çözebilirsiniz
dediğin gibi yaptım daum pod playerda açmadı, görüntü var ses yok. media info ile video kaydına baktım içinde ses dosyası gözüküyor. bu ne biçim şey anlamadım, televizyon kanallarının kullandığı bi sistem ama nedir anlamadım.
-
quote:
dostum daum pod player yüklerkenwww.22apple.com diye bi virüs bulaştı chrome ve firefox ana sayfasına ekledi kendini yarım saat uğraştım silmek için neyse hallettim
-
quote:
Orijinalden alıntı: esenkoylu
quote:
dostum daum pod player yüklerkenwww.22apple.com diye bi virüs bulaştı chrome ve firefox ana sayfasına ekledi kendini yarım saat uğraştım silmek için neyse hallettim
forumda ana konusu vardı oradan yükleyebilirdiniz yada softpedia gibi sitelerden... normalde virüs felan barındırmaz ama popüler olduğu için virüs koyabilirler her zaman güvenilir sitelerden indirme yapın.
diğer yandan klite yükleyip sorununuz çözülmediyse başka bir probleminiz olabilir gibi geldi bana...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X