Bildirim
DAT. UZANTILI VİDEOLARI NASIL İZLERİM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
üzerine gelip sağ tıkla > birlikte aç > windows media player -
evet normal şartlarda .dat dosyalarını açması lazım wmplayer'ın . ama wmplayerda açmazsa sen vlc player'ı dene . (: orada kesin açar diye düşünüyorum . baktın gene olmadı aviye çevir ordan izle :D ahah bu kadar oluyo ancak :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis Yarısı -- 4 Aralık 2008; 22:17:24 > -
gom veya bs player -
Jetaudio -
Dosya uzantısı: DAT
Uzun Tam Adı: Video veya Bilgi dosyası
Dosya Açıklaması: * CD filmlerinde Dat uzantısı olarak bulunan dosya film dosyasıdır. Açmak için çift tıklayıp "Birlikte aç" listesinden Media Player programını seçip açabilirsiniz.
* Bazı yazılımlar veritabanı dosyası olarak DAT uzantısı kullanır. açmak için ilgili yazılımı veya gelişmiş bir veritabanı programı kullanmalısınız.
yani media playeriniz açmıyorsa elinizdeki dat video dosyası olmayabilir -
quote:
yani media playeriniz açmıyorsa elinizdeki dat video dosyası olmayabilir
-
ya kardeşim bende fotoğraf makinesi bu şekilde videoları kaydediyor ve gom player ve media player açmıyor yardımınızı bekliyorum ortada kaldım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- pdf.js sürüm 1.0.712 (yapı: 6969ed4) ileti: invalidpdfexception
- idm youtube video indirmiyor
- org.mozilla.javascript.javascriptexception hatası
- hidden wiki
- klavye kısayolları
- wifi şifre bulma
- ses değiştirici program
- para kazandiran yapay zeka uygulamaları
- edge vpn
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X